Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Έλεος Γιώργο με την ανατροπή σου!!

gap-mega-koinonia-ora-mega

Φτιάχτηκε ένα πολιτικό μόρφωμα το ΚΙΔΗΣΟ με μόνο πολιτικό κείμενο την ανατροπή του Γιώργου.

Ο άνθρωπος των μονομερών ενεργειών ο απόλυτος σύγχρονος ολετήρας του Δημοκρατικού κέντρου που εξαπάτησε και διέλυσε το μεσαίο χώρο και οδήγησε την Ελλάδα στο μνημόνιο... και στη συνέχεια στην κακιά δεξιά.. επανέρχεται με θράσος να λεηλατήσει ότι απέμεινε... να σκυλέψει εκεί που έφτυνε.. και να πείσει πως τον έριξε το σύστημα και τα συμφέροντα..


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, να τον έριξε το σύστημα όταν οι συνοδοιπόροι του στη νέα τραγωδία του, έχουν ΙΣΟΤΙΜΗ θέση σε όλα τα MEGAλα πάνελ, ενώ άλλα κόμματα ούτε που τα καλούν.. και που ΔΕΝ δημιουργήθηκαν πριν είκοσι ημέρες.

Έλεος Γιώργο με τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί που παραλίγο να σε πετάξουν από τον 12ο όροφο με τις ανοησίες που έλεγες για λογαριασμό της Ελλάδας, χωρίς εμάς για εμάς.

Έλεος Γιώργο με τη ΦΑΜΙΛΙΑ σου, που συνέχεια μας λες πως οι Παπανδρέου δεν το βάζουν κάτω... Και τι είναι η Ελλάδα Γιώργο;; Τσιφλίκι της οικογένειάς σου;;

Έλεος Γιώργο με την ανατροπή σου!! Πόσο πολύ θέλεις να εξοργίζεις την κοινωνία ...και τις προσωπικές σου εμπάθειες να τις κάνεις πολιτικό διακύβευμα;

Δεν βλέπεις που διέλυσες το μεσαίο χώρο και τώρα κάνεις τον Τσίπρα πρωθυπουργό; Τι άλλο θέλεις να διαλύσεις;;;
Για ποιο ακριβώς θέμα θέλεις να μας πείσεις;; Αυτό που βλέπεις ...την Ελλάδα, εκεί πάνω στο αεροπλάνο που μόνιμα κατοικείς, είναι (και) δικό σου δημιούργημα ή κατάντημα..

Έλεος Γιώργομε τις μεταρρυθμίσεις που έκανες τη διετία 2009-2011... και που μας λες πως σταμάτησαν βίαια.. Κάποιοι άξιοι υπουργοί σου έκαναν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα.. που τώρα δεν είναι καν μαζί σου !!!!
Έλεος Γιώργο με το δημοψήφισμα... Έπρεπε να το κάνεις όταν επιτέλους διάβασες τα οικονομικά στοιχεία το 2009 (αν κατάλαβες τι διάβαζες).. κι όχι αφού είχες πάρει ΜΟΝΟΣ σου την απόφαση για το μνημόνιο μετά από 10 μήνες..
Έλεος Γιώργο, που τα λεγες με τη Φώφη.. εσύ και η παρέα σου για να ρίξετε τον κακό τον Βενιζέλο... δηλαδή την κυβέρνηση μέσα στην κρίση... Και τώρα με τη Φώφη έχετε μοιράσει ρόλους και κόμματα, χωρίς τον ξενοδόχο..

Αλλά έκανες και ένα καλό Γιώργο στη Δημοκρατική Παράταξη! και δεν είναι ότι στις ευρωεκλογές στήριξες τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ... και παρ όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ κρατήθηκε δυνατό...όχι..όχι. Το καλό που έκανες είναι ότι τώρα που έστειλες όλους τους «βολεμένους» στο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έφυγες κι εσύ και πως να το πούμε... να έφυγε από το ΠΑΣΟΚ η τοξικότητα του μνημονίου, της νοσηρότητας, της κηπουρικής και του εγκεφαλικού σαρδάμ.. να Γιώργο.. η Δημοκρατική Παράταξη ΚΑΘΑΡΙΣΕ... και μόνο καλά μπορούν να συμβούν για το χώρο του κέντρου!!

Και μετά απ΄ όλα αυτά... σε ευχαριστούμε Γιώργο!
Όσο κι αν γυρνάς και κλαίγεσαι στα MEGAλα κανάλια.. σε εκείνο το σύστημα που λες ότι σε έριξε Γιώργο...δεν πείθεις κανένα..

Υπάρχεις γιατί υπάρχουν οι αυλικοί σου !! Που έχουν ως πολιτικό προσόν ΜΟΝΟ το επίθετο του πατέρα σου!
(Το «έλεος» παραμένει ενεργό...)


Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: