Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γυναίκα βουλευτής των ΑΝΕΛ -και εκ νέου υποψήφια- πάσχει από κλεπτομανία

ksoulidou
Έχει κλέψει πορτοφόλια, αστυνομικές ταυτότητες και διάφορα έγγραφα -παραδέχτηκε η ίδια το πρόβλημά της στις αρχές όταν την έπιασαν επ' αυτοφώρω και δήλωσε ότι παρακολουθείται από ψυχίατρο
Γνωστή στις διωκτικές Αρχές για την κλεπτομανία της είναι η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία πρόσφατα κλήθηκε για κατάθεση από τον αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο για τις καταγγελίες της κατά του Γιώργου Σούκουρη ότι προσπάθησε να τη δωροδοκήσει μέσω facebook με 3.000.000 ευρώ προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας...


Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της 10ης Ιανουαρίου της «Espresso», η βουλευτής (και εκ νέου υποψήφια στα ψηφοδέλτια των ΑΝ.ΕΛ.) είναι παλιά γνώριμη των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών. Εξάλλου η ίδια είχε παραδεχτεί προ ετών ότι πάσχει από κλεπτομανία και την παρακολουθεί ψυχίατρος στη Θεσσαλονίκη.

Αναλήψεις
Πρώτη φορά η Σταυρούλα Ξουλίδου απασχόλησε τις Αρχές στις 20 Νοεμβρίου του 1997. Σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εις βάρος της, είχε επισκεφτεί ένα ινστιτούτο αισθητικής, απ’ όπου έκλεψε από το πορτοφόλι μιας άλλης πελάτισσας τις κάρτες ανάληψης χρημάτων, πάνω στις οποίες υπήρχαν οι κωδικοί ΡΙΝ.
Πήγε σε ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις ύψους 50.000 δραχμών και 500.000 δραχμών, πετώντας έπειτα τις κάρτες στα σκουπίδια! Το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου του 1998, πάλι στο ίδιο ινστιτούτο, πήρε από γυναικεία τσάντα ένα δερμάτινο πορτοφόλι που περιείχε 31.000 δραχμές, αστυνομική ταυτότητα και άλλα έγγραφα.
Περίπου 15 ημέρες αργότερα άρχισαν έρευνες οι αστυνομικοί, τους οποίους ενημέρωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου αισθητικής για τις κλοπές που είχαν γίνει από «άγνωστο». Το σχετικό διαβιβαστικό της Ασφάλειας αναφέρει: «Ως ύποπτη θεωρήθηκε η Σταυρούλα Ξουλίδου, επειδή ήταν παρούσα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις».
Σε συνεργασία με τον διευθυντή του ινστιτούτου οι αστυνομικοί κατάφεραν να την πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Μια γυναίκα αστυνομικός προσποιήθηκε την πελάτισσα έχοντας μαζί της 20.000 δραχμές σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οταν απομακρύνθηκε, η Σταυρούλα Ξουλίδου πήρε από την τσάντα της το πορτοφόλι και προσπάθησε να φύγει. Ομως στην έξοδο την περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πάνω της τα κλοπιμαία και της πέρασαν χειροπέδες. Κατά την εξέτασή της η ίδια ισχυρίστηκε ότι πάσχει από κλεπτομανία και ομολόγησε και άλλες κλοπές που είχε διαπράξει μέσα στο ινστιτούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: