Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Google - Ο Μεγάλος Αδελφός: Ένα απλό τρικ για να δείτε όλα τα μέρη από όπου έχετε περάσει [βίντεο & εικόνες]

Google -Ο Μεγάλος Αδελφός: Ενα απλό τρικ για να δείτε όλα τα μέρη από όπου έχετε περάσει [βίντεο&εικόνες]

Αν έχετε λογαριασμό Gmail ή χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή της Google, έχετε μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε τους σταθμούς της... ζωής σας, καθώς κάθε σας βήμα έχει καταγραφεί και έχει χαραχθεί στη διαδικτυακή μνήμη.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα εύκολο τρικ με το οποίο μπορείτε να δείτε όλα τα μέρη, αλλά και τους χάρτες από τη διαδρομή που ακολουθήσατε, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει η Google. 
Όλα βέβαια, εξαρτώνται από το αν είχατε στο «έξυπνο» τηλέφωνό σας ενεργοποιήσει δύο ρυθμίσεις: το «location reporting» (αναφορά τοποθεσίας) και το «location history» (ιστορικό επισκέψεων).
Αν λοιπόν, είχαν συμβεί τα παραπάνω να τι πρέπει να κάνετε:
Πρώτον, συνδεθείτε με...

Νόνη Δούνια: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση και προκαλεί ανασφάλεια"

Η Νόνη Δούνια στο τραπέζι με το Χρήστο Ζαμπούνη

«Θα ωφελούσε να εμπνευσθούμε από τους Γερμανούς. 

Έχουν ανακάμψει έπειτα από δύο ήττες σε ισάριθμους Παγκόσμιους Πολέμους»

Μια νέα άφιξη στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο γαστρονομικό χάρτη των Σπετσών ελκύει την προσοχή του επισκέπτη μόλις αποβιβάζεται από το δελφίνι στο λιμάνι. Ακριβώς στην πλατεία Ρολογιού, το «Bluefield Burger» απευθύνεται στους λάτρεις των μπέργκερς.
Η είδηση υπό άλλες περιστάσεις θα απασχολούσε ίσως μόνο τον τοπικό Τύπο, πλην όμως η αγγελία του ονόματος της ιδιοκτήτριάς του, Νόνης Δούνια, του δίνει ευρύτερες διαστάσεις...

Καργάκος: Ο τάφος στην Αρχαία Αμφίπολη είναι του Μ. Αλεξάνδρου (vid)

Picture 0 for Καργάκος: Ο τάφος στην Αρχαία Αμφίπολη είναι του Μ. Αλεξάνδρου (vid)

Ο Σαράντος Καργάκος εξηγεί πως ο τάφος που εντοπίσθηκε στην Αρχαία Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο, επικαλούμενος ιστορικές πηγές

Πεπεισμένος ότι ο τάφος στην Αρχαία Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο είναι ο ιστορικός συγγραφέας Σαράντος Καργάκος.
Ο Σαράντος Καργάκος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, εξηγεί πως ο τάφος του Μέγα Αλεξάνδρου είναι αυτός που εντοπίσθηκε στην Αρχαία Αμφίπολη, επικαλούμενος ιστορικές πηγές.
Παράλληλα τα νεότερα στοιχεία της ανασκαφής αναφέρουν ότι κάθε χωμάτινο επίπεδο, κάθε είκοσι εκατοστά, φέρνει και νέα δεδομένα...

Μελέτη-σοκ: Απαιτείται μια δεκαετία με υψηλή ανάπτυξη για να επιστρέψουμε στα επίπεδα του 2009


* Το βιοτικό επίπεδο του μέσου Ελληνα δεν βελτιώνεται, απλά σταματά να χειροτερεύει

* «Χαστούκι» η σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωζώνης

* Μελέτη για τις προοπτικές του ΑΕΠ και του κατά κεφαλήν εισοδήματος

Ανώμαλη προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα επιφύλαξε μελέτη της Eurobank για τις προοπτικές του ΑΕΠ και πολύ περισσότερο για το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρωζώνη. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ομάδα των οικονομολόγων, της οποίας προΐστατο μέχρι πρότινος ο Γκίκας Χαρδούβελης, εκτιμά ότι απαιτούνται ρυθμοί ανάπτυξης έως 3 μονάδες πάνω από τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης προκειμένου οι Έλληνες όχι να κάνουν το... άλμα προς τα εμπρός αλλά να επανέλθουν στα επίπεδα του 2009!
...

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το μυστήριο της Αμφίπολης - Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το μυστήριο της Αμφίπολης -Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ

Τα σύνορα της Ελλάδας έχει ξεπεράσει πλέον η είδηση για τις ανασκαφές στην Αρχαία Αμφίπολη. Διεθνή πρακτορεία φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ για τις εξελίξεις, αλλά και για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο χώρο. 

Με τίτλο «Ο Ελληνας πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ''εξαιρετικά σημαντικό'' τον τάφο που αποκαλύφθηκε στη βόρεια Ελλάδα», το ρεπορτάζ του Associated Press φιλοξενείται στις ιστοσελίδες μεγάλων αμερικανικών μέσων, όπως το ABS News και το Fox News. 
Στο δημοσίευμα καταγράφεται...

Το ρώσικο εμπάργκο και η δειλία της Αθήνας

Το ρώσικο εμπάργκο και η δειλία της Αθήνας

Η Αθήνα σίγουρα δεν ήταν σε θέση να αλλάξει-ούτε καν να επηρεάσει σοβαρά - την «τιμωρητική» πολιτική που σχεδίασαν η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι ΗΠΑ απέναντι στον Βλάδιμιρ Πούτιν εξαιτίας του Ουκρανικού. 

Όμως,αυτό δεν σημαίνει ,ότι η ελληνική διπλωματία έπρεπε να είναι παντελώς απούσα απ’ το εν λόγω πολιτικό πεδίο , κρυμμένη στη σκιά της ΕΕ , όταν τα πράγματα «αγρίευαν» και οδηγούνταν σε αποφάσεις για οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας. 
Η Αθήνα μπορούσε και έπρεπε να..

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μέγας Αλέξανδρος: Ο θάνατος-μυστήριο του Έλληνα βασιλέα των βασιλέων - Τι λένε οι θρύλοι για την ταφή του

Έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση της πιθανής εύρεσης του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αρχαία Αμφίπολη.

Ήδη αποτελεί κύρια είδηση στο BBC, και στο newsobserver, και έπεται συνέχεια. 

Αλλά ποιες είναι στ’ αλήθεια οι πιθανότητες ο τύμβος στην Αμφίπολη να είναι πράγματι ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη που το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο της Δόξας και της Αθανασίας παγκοσμίως;
Πώς πέθανε, και πού και υπό ποιες συνθήκες θάφτηκε πραγματικά; 
Πώς και γιατί έχουν σήμερα χαθεί τα ίχνη...

Δημιουργείται Εθνικός Κατάλογος Ποικιλιών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών

Yπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλο, η Υπουργική Απόφαση για τον Τεχνικό Κανονισμό Αποδοχής Ποικιλιών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με τη δημοσίευση της απόφασης, η χώρα αποκτά για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον Εθνικό Κατάλογο Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και να εγγράψει σε αυτόν βελτιωμένες ελληνικές και ξένες ποικιλίες, με πρώτα στον κατάλογο τον άνηθο, τον βασιλικό, το χαμομήλι, το θυμάρι και τη ρίγανη, ενώ θα...

Kαλοκαιρινοί... αιφνιδιασμοί δοκιμάζουν την συγκυβέρνηση

Νέο "αγκάθι" οι έφοδοι της εφορίας στις κατοικίες πολιτών. Ζήτημα αντισυνταγματικότητας θέτει η κυβέρνηση. Εξακολουθεί ο "πονοκέφαλος" από το ρωσικό εμπάργκο και τον ΕΝΦΙΑ.Κόντρα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.

Πρώτα ήταν ο ΕΜΦΙΑ, μετά το ρωσικό εμπάργκο, στη συνέχεια οι έφοδοι της εφορίας στις κατοικίες πολιτών. 
Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας ανακύπτουν εν μέσω καύσωνα για την κυβέρνηση τα διάφορα προβλήματα, με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο μόνο ευχάριστα να μην αισθάνονται γι' αυτό...

Δεν "τσιμπάνε" στα καλοπιάσματα του ΣΥΡΙΖΑ οι Καραμανλικοί

Προκαλούν γέλια οι εκδηλώσεις αγάπης της παρέας του Αλέξη Τσίπρα

Τα γέλια έχουν βάλει οι Νεοδημοκράτες με τις αναφορές των ΣΥΡΙΖΑίων στον Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή και στον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ πίστεψαν ότι το να λένε συνεχώς πως αυτά που κάνει η κυβέρνηση οι Καραμανλήδες δεν θα τα έκαναν ποτέ θα προκαλέσει πρόβλημα στη Ν.Δ. και θα...

Ο κόσμος αλλάζει και ημείς... άδομεν!

Αθανάσιος Χ. ΠαπανδρόπουλοςΜια νέα εποχή ξεκινά για τους συσχετισμούς δυνάμεων στον πλανήτη. 

Οι αναδυόμενες οικονομίες επισημοποιούν τη θεσμική τους παρουσία, ενώ η Δύση αναδιατάσσει δυνάμεις. 

Στην Ελλάδα πάλι, το πρόβλημα είναι η υγεία του Μαζιώτη και το πώς συνελήφθη.

Από το 1994 και μετά, η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία, η Νότιος Αφρική και εν μέρει η Ρωσία, συνολικά και κατά μέσον όρο, γνωρίζουν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που φθάνει το 7% και είναι, για την ίδια περίοδο, τριπλάσιος του αντίστοιχου των ανεπτυγμένων δυτικών χωρών...

ISIL προς Τουρκία: «Ανοίξτε το φράγμα του Ευφράτη αλλιώς θα έρθουμε στην Πόλη» - Video


Η "ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Σε ένα βίντεο - ντοκιμαντέρ για το ισλαμικό «χαλιφάτο» στο Ιράκ και την Συρία, οι σουνίτες ισλαμιστές-πράκτορες απειλούν ότι θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη ως αντίποινα επειδή η Τουρκία σταμάτησε την ροή υδάτων από το φράγμα Ατατούρκ στον Ευφράτη ποταμό.
Πρόκειται, εξάλλου για την μοναδική κίνηση που έχει κάνει η Τουρκία ενάντια στους δολοφόνους του ISIL.
Στο βίντεο ο τζιχαντιστής απειλεί...

Πόσο κοστίζει η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων σε υπουργεία, ΟΤΑ, νομικά πρόσωπα [λίστα]

Πόσο κοστίζει η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων σε υπουργεία, ΟΤΑ, νομικά πρόσ

Στοιχεία για το κόστος μισθοδοσίας των υπαλλήλων στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα διαβίβασε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης με την οποία ζητούσε από τα συναρμόδια υπουργεία να καταθέσουν στη Βουλή τον αριθμό των υπαλλήλων στο στενό δημόσιο τομέα και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΟΤΑ, ιερείς, περιφερειακές υπηρεσίες, αποκεντρωμένες υπηρεσίες κλπ) στη χώρα μας αυτή τη στιγμή και το κόστος μισθοδοσίας τους.

Στο διαβιβαστικό έγγραφο έγγραφο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρει ότι:

Αρχαιολογικό θρίλερ: Εικόνες και video, από τις ανασκαφές της Αμφίπολης. Ψάχνουν για τάφους της Ρωξάνης και του γιου του Μ. Αλέξανδρου

Αρχαιολογικό θρίλερ στην Αμφίπολη με επίσκεψη Σαμαρά και παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που φυλάσσουν τον χώρο (Pics)

Στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης Σερρών (και συγκεκριμένα στον Τύμβο Καστά), τα τελευταία 24ωρα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και περιφρουρεί τον χώρο της ανασκαφής.
Ύστερα από πολυετή ανασκαφή στον Τύμβο Καστά, στην αρχαία Αμφίπολη, η αρχαιολογική σκαπάνη εντόπισε την είσοδο του τύμβου, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ταφικό μνημείο.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Περιστέρη, ενημερώνει διαρκώς την...

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κρεμμύδια: Από ποιες τρεις σοβαρές ασθένειες προστατεύουν…

Κρεμμύδια: Από ποιες τρεις σοβαρές ασθένειες προστατεύουν…Τα κρεμμύδια είναι κυρίως γνωστά για δύο πράγματα…την κακή αναπνοή και τα δάκρυα. 

Γνωρίζατε όμως ότι τα ωμά κρεμμύδια έχουν και μοναδικές θεραπευτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, που καθαρίζουν και αποτοξινώνουν το σώμα μας, ενώ μας προστατεύουν και από σοβαρές νόσους;

Τα κρεμμύδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενώσεων του θείου, οι οποίες όχι μόνο δίνουν στα κρεμμύδια την χαρακτηριστική μυρωδιά τους, αλλά είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό αποτοξινωτικό.
Με περισσότερες από 100 τέτοιες ενώσεις, οι οποίες...

Επιτέλους, ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει γυμνές γυναίκες έτσι όπως ακριβώς είναι

Η πραγματική και όχι η εξιδανικευμένη, γυμνή αλήθεια. Η αποθέωση του ρεαλισμού σε δέκα έργα (Pics)

Το γυμνό σώμα έτσι όπως πραγματικά είναι. Χωρίς τις εξιδανικεύσεις του lifestyle και τα προβαλλόμενα πρότυπα των οίκων μόδας.
Η ζωγράφος Victoria Selbach έχει επιλέξει πως το αντικείμενο εργασίας της θα είναι για αυτή την περίοδο αποκλειστικά το γυμνό σώμα γυναικών.
Τα μοντέλα της είναι καθημερινές γυναίκες που ποζάρουν για εκείνη έτσι όπως τις γέννησε η μητέρα της. Και η Selbach ζωγραφίζει αυτό που βλέπει χωρίς να εξιδανικεύει τίποτα.
Σε αντίθεση δηλαδή με το έργο του Will Cotton που μεταξύ άλλων έχει ζωγραφίσει και την Katy Perry.
Σε δηλώσεις της στη Huffington Post, η Selbach είπε:
"Λατρεύω το γυναικείο σώμα. Κάθε "μούσα" μου, μεταφέρει μπροστά μου τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της και την ομορφιά της στιγμής. Δεν προσπαθώ να προσθέσω τίποτα σε αυτό που βλέπω. Προσπαθώ μόνο να αποδώσω το παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα στο μοντέλο και το φως που πέφτει πάνω του".
Σε ότι αφορά τις επιρροές της, ως βασικότερες αναφέρει τους πίνακες...

7 Μπαχαρικά που μας κάνουν έξυπνους, λεπτούς και υγιείς…

7 Μπαχαρικά που μας κάνουν έξυπνους, λεπτούς και υγιείς…Τι άποψη έχετε για τα μπαχαρικά; 

Αν δεν τα έχετε και σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μετά από όσα θα διαβάσετε σήμερα, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!
Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένα μπαχαρικά που εκτός από το ότι κάνουν τα φαγητά μας πιο νόστιμα, θωρακίζουν και την υγεία μας, φροντίζουν για τη σιλουέτα μας και μας κάνουν πιο έξυπνους!...

- Μόνο ο Σωκράτης τα κάνει αυτά!

ΑΝ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"!

Το προσφερόμενο τίμημα της Ιντραλότ για τον Ιππόδρομο είναι της τάξης των 5 εκατ. ευρώ (αν και με χθεσινή ανακοίνωση η εταιρεία λέει ότι τα 5,2 είναι 56 εκατ. ευρώ) και του ενδιαφερόμενου fund, εκτός όμως διαγωνιστικής διαδικασίας, της τάξης των 40 εκατ. ευρώ.
Η δουλειά με το ιπποδρομιακό στοίχημα είναι μικρή σε σχέση με εκείνη του ΟΠΑΠ των 650 εκατ. ευρώ (για το 33% της εταιρείας).
Ωστόσο κρύβει ένα μυστικό: 
Την δυνατότητα της δημιουργίας ενός δεύτερου ΟΠΑΠ! ...

Κώστας Καραμανλής: Ένα μυστικό στην Τήνο

Ποιο μοναστήρι συνδέει τον πρώην πρωθυπουργό με το κυκλαδίτικο νησί

Σε ένα από τα ομορφότερα κυκλαδίτικα νησιά, συνδεδεμένο βαθιά με την ορθόδοξη πίστη μας, το νησί της Τήνου, βρήκε το ησυχαστήριό του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Καραμανλής είναι τακτικός επισκέπτης του νησιού, απολαμβάνοντας την κατανυκτική ατμόσφαιρα τις ημέρες του Αυγούστου, με την εκκλησία της Παναγιάς της Τήνου να αποτελεί επίκεντρο της χριστιανοσύνης τον 15αύγουστο. 
Διατηρεί βαθιές φιλικές σχέσεις με...

Αυτοκτόνησε ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς - Video

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίς το πρωί, έφυγε από τη ζωή ο βραβευμένος με Όσκαρ, ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς. 

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. 

Είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, που κανείς δεν θα ξεχάσει
Νεκρός εντοπίστηκε ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπιν Ουίλιαμς με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο διάσημος κωμικός που ήταν 63 ετών και θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια...

Η θαυματουργή σαλάτα που σε αδυνατίζει και προλαμβάνει τον καρκίνο!

Η θαυματουργή σαλάτα που σε αδυνατίζει και προλαμβάνει τον καρκίνο!Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο;

Η πολίτικη!

Τα μυστικά της δύναμης της πολίτικης σαλάτας:
Χαρακτηριστικό των βρασμένων (“πεθαμένων” από συστατικά) καρότων, είναι ότι ανεβάζουν το ζάχαρο. Έτσι πολλοί διαβητικοί εκπαιδεύτηκαν να στερούνται ολοκληρωτικά αυτό το διατροφικό θησαυρό. Πράγμα όμως άδικο και πολύ λάθος, γιατί τα καρότα σε συνδυασμό με το λάχανο όχι μόνο δεν ανεβάζουν το ζάχαρο, αλλά το ρυθμίζουν! Χώρια που αυτά τα δυό μαζί ξεκουράζουν το συκώτι. Έτσι η πολίτικη σαλάτα γίνεται φάρμακο για...

Ζημιά 50 εκατ. για την Ελλάδα από το ρωσικό εμπάργκο - Το σχέδιο για τις αποζημιώσεις


* Μπαράζ υπουργικών συσκέψεων για τη ρωσική απαγόρευση εισαγωγών
* Την ΕΕ «δείχνει» η κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις
Άρχισε ήδη η διοχέτευση των αδιάθετων προϊόντων
* Θα αναζητηθούν νέες αγορές

Οι συνέπειες που έχει υποστεί η Ελλάδα, έπειτα από την απόφαση της Ρωσίας για εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων και οπωροκηπευτικών, έπεσαν στο «τραπέζι»...

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός Robin Williams!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Robin Williams βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα αμερικανικά ΜΜΕ, όσον αφορά στον θάνατο του 63χρονου ηθοποιού, κάνουν λόγο για αυτοκτονία...

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Πόσες κούπες καφέ σκοτώνουν; - Οι θανατηφόρες δόσεις για αλκοόλ και νερό

Πόσες κούπες καφέ σκοτώνουν; -Οι θανατηφόρες δόσεις για αλκοόλ και νερό

Η άφθονη κατανάλωση νερού είναι από τις πάγιες συμβουλές των γιατρών. Δέρμα, μαλλιά και γενικά ο οργανισμός «ευγνωμονούν» όποιον ακολουθεί πιστά τα λόγια τους. 

Επειδή όμως σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο, το ίδιο ισχύει και για το πολυτιμότερο αγαθό. 
Και για το νερό λοιπόν υπάρχει «θανατηφόρα» δόση. Πιο απλά, η ποσότητα που θα μπορούσε να σκοτώσει...

Earthlings: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη σχέση ανθρώπων και ζώων (Ντοκιμαντέρ)


Το Earthlings είναι ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την απόλυτη οικονομική εξάρτηση που έχει από τα ζώα η ανθρωπότητα. 

Από τα κατοικίδια, την τροφή, την διασκέδαση έως την επιστημονική έρευνα. 
Με την χρήση κρυφής κάμερας και με υλικό που δεν έχει ξανά προβληθεί το Earthlings μας δείχνει βήμα προς βήμα τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών του κόσμου, οι οποίες όλες εξαρτώνται απόλυτα στα ζώα για το κέρδος τους.
Το Earthlings είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά ντοκιμαντέρ που,,,

11 τροφές που βλάπτουν την εγκεφαλική λειτουργία !

Υπάρχουν τροφές που είναι γνωστό ότι έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη λειτουργία του εγκεφάλου μας. Ας δούμε μερικές από αυτές…

Υπάρχουν πολλά είδη τροφών: οι λεγόμενες υπερτροφές που...
αποτελούν τους μεγαλύτερους συμμάχους μας για την υγεία και τη σιλουέτα μας και άλλες που τονώνουν τη νοητική λειτουργία μας και βελτιώνουν τη μνήμη μας. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τροφές που είναι γνωστό ότι έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη λειτουργία του εγκεφάλου μας και τις οποίες οι...

Ο Ελληνας «γίγας» που εμβόλισε Ιράκ και ΗΠΑ

Οι γέροντες στα Καλάβρυτα πίνουν νερό στην υγειά του. Το ίδιο όμως και οι δικηγόροι του. 

Οι πρώτοι γιατί ο συντοπίτης τους, εφοπλιστής Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος είναι μεγάλος ευεργέτης της περιοχής.

Οι δεύτεροι διότι πάει από δικαστική διαμάχη σε δικαστική διαμάχη. 

Τη μια για ροζ σκάνδαλο με τη γραμματέα του και την άλλη για τα καράβια του. Τώρα έμπλεξε και με τις αμερικανικές Αρχές, καθώς κατασχέθηκε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνι την συμμορία του μνημονίου!

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ολόκληρη η έκθεση, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews. 
Τεράστιες οι ευθύνες πλέον όσων καλύπτουν την συμμορία Παπανδρέου.

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η «ΠΟΡΤΑ» ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Η ιστορία δεν πρέπει να παραχαράζεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν. 
Αυτό που έγινε με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009...

Οι Ελληνες δίνουν όσο όσο σπίτια και εξοχικά για να γλιτώσουν το φόρο ακινήτων


Οι Ελληνες δίνουν όσο όσο σπίτια και εξοχικά για να γλιτώσουν το φόρο ακινήτων* Τα εκκαθαριστικά «φωτιά» έφεραν τα πωλητήρια
* Στο σφυρί άδεια διαμερίσματα, αγροτεμάχια, οικόπεδα σε τουριστικές περιοχές
* Τα δίνουν κάτω και από την αντικειμενική τους αξία
* Χαρακτηριστικά παραδείγματα

Πωλητήριο βάζουν πολλοί Ελληνες στην ακίνητη περιουσία τους και μάλιστα σε τιμές κάτω από την αντικειμενική αξία των ακινήτων προκειμένου να απαλλαγούν από τους φόρους. Πρόκειται για ένα κύμα χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων, οι οποίοι...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ: «Η χώρα μου με πρόδωσε»


Το κείμενο της Λίτσας Μεσσαριτάκη δεν χρειάζεται προλόγους, ούτε συστάσεις. 
Η Λίτσα Μεσσαριτάκη διατηρούσε μέχρι πρόσφατα στο Ηράκλειο φροντιστήριο γερμανικών και έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο που δημοσίευσε το cretalive και το δημοσιεύουμε αυτούσιο: 

«Η χώρα μου με πρόδωσε»
της Λίτσας Μεσσαριτάκη 
Θα φύγω μια γλυκιά(ν) αυγή, σ’ άγνωστα μονοπάτια,
Να χτίσω πάλι απ την αρχή, όνειρα και παλάτια…. 
…. Και ήρθε η ώρα λοιπόν … της αναχώρησης … για καινούρια όνειρά , γιατί τα παλιά μας τα ποδοπατήσανε...

Ο Μπαράκ Ομπάμα περιέγραψε την κόλαση που θα ζήσει η Ελλάδα! - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Μπαράκ Ομπάμα - Τόμας Φρίντμαν

Tην ελληνική κόλαση περιέγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα μιλώντας στους New York Times και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Τόμας Φρίντμαν-photo. 

O Aμερικανός πλανητάρχης είπε ανάμεσα στα άλλα 
-Είμαι απαισιόδοξος για τις προοπτικές ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή 
(Αυτό σημαίνει ότι πάμε για πολυετείς πολεμικές συρράξεις, αποτέλεσμα των οποίων θα είναι η Ελλάδα να μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών σε απόγνωση...) 

-Ανησυχώ για το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία... 

Εθνικός εμπειρογνώμονας στην ΕΕ με πλαστά πτυχία - Υπάλληλος του «Δημόκριτου» κατασκεύαζε τίτλους σπουδών

Εθνικός εμπειρογνώμονας στην ΕΕ με πλαστά πτυχία -Υπάλληλος του «Δημόκριτου» κατ

Επί δύο χρόνια, ένας υπάλληλος του Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος» υπηρετούσε ως εθνικός εμπειρογνώμονας στη Γενική Διεύθυνση Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οπως διαπιστώθηκε όμως, το βιογραφικό του έκρυβε πολλά ψέματα. 

Ο εν λόγω υπάλληλος είχε τρεις κατασκευασμένες και μία πλαστή πράξη αναγνώρισης τίτλων από το εξωτερικό. Και οι τέσσερις αφορούσαν αντίστοιχους τίτλους σπουδών από πανεπιστήμιο της Βρετανίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής». 
Ο υπάλληλος, που ήταν μηχανολόγος, «συνελήφθη» όταν ο «Δημόκριτος» έκανε έλεγχο των τίτλων σπουδών. Όπως προέκυψε από την...

Παγκόσμια ανατριχίλα! Έθαψαν ζωντανά παιδιά και γυναίκες (Βίντεο)


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν τουλάχιστον 500 μέλη της ιρακινής μειονότητας των Γεζίντι στη διάρκεια της προέλασής τους στο βόρειο Ιράκ, 

δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερς ο ιρακινός υπουργός ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Δείτε το βίντεο από τους περικυκλωμένους ανθρώπους από τους τζιχαντιστές...

Θρίλερ με το εμπάργκο: Παραγωγοί - Δεν φτάνουν μόνον οι αποζημιώσεις, πρέπει να βρούμε νέες αγορές για τα προϊόντα μας

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΑΑΤ, διεξάγονται συνεχείς διαβουλεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο οι οποίες αναμένεται να αποδώσουν καρπούς

Αναβλήθηκε τελικά η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη μεταξύ παραγωγών της Μακεδονίας και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Καρασμάνη.
Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΑΑΤ που επικαλείται ο ΣΚΑΙ, διεξάγονται συνεχείς διαβουλεύσεις σε διπλωματικό επίπεδο οι οποίες αναμένει να αποδώσουν καρπούς τόσο σε επίπεδο ΕΕ, όσο και σε επίπεδο Ρωσίας, τα...

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αρχαία Αμφίπολη

Ανακάλυψαν τάφο από το 300 π.Χ.

Μπροστά στην αποκάλυψη ενός σημαντικού αρχαιολογικού τάφου φαίνεται πως βρίσκονται οι ανασκαφές, που διεξάγονται στον μοναδικό μνημειακό περίβολο του Τύμβου Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη. 

Στην περιοχή, η οποία φυλάσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα από μεγάλη αστυνομική δύναμη, καταγράφεται έντονη κινητικότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ενημερωθεί για όλες εξελίξεις.
Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά. Πρόκειται άραγε για έναν μεγάλο βασιλικό τάφο; 

Από τη μεριά της η προϊσταμένη της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Περιστέρη, τηρεί σιγή ιχθύος για το όλο ζήτημα, ενώ...

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Οι Αμαζόνες της Δράμας παίζουν μπάλα στην Ευρώπη

Μιλήσαμε με 4 παίκτριες της Ελληνικής ομάδας που πάει Women's Champions League. Ναι, με γυναίκες που ξέρουν από ποδόσφαιρο.

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, τα καλύτερα γυναικεία πόδια της Ελλάδας παίζουν μπάλα στην Ευρώπη. 
Ναι, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Αμαζόνες Δράμας με προπονητή τον Κώστα Τερζή, πάνε με φόρα στο UEFA Women's Champions League και απορούμε γιατί δεν έχει βουίξει ο τόπος.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα είχαμε κανονίσει κοριτσοπαρέες να δούμε κάπου τον αγώνα όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Πολλές από εμάς (και σίγουρα πάααρα πολλοί άντρες) ασχολούμαστε με τα αντηλιακά μας και πραγματικά ακούγοντας για γυναικείο ποδόσφαιρο, γουρλώνουμε τα μάτια...

Video-σοκ! Ο Μανώλης Κοτάκης κάνει ρόμπα τον Αλέξη Τσίπρα


ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ... 



Δείτε το Video:.

Πούτιν σε Καραμανλή: -Kώστα, εάν ήσουν εσύ δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ...

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Κλαίνε στους δρόμους με αναφιλητά οι Έλληνες αγρότες καθώς βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να καταλήγουν στις χωματερές και τα σκουπίδια.

Περίπου 3.000 νταλίκες με ελληνικά αγροτικά προϊόντα, κυρίως ροδάκινα και νεκταρίνια, τα οποία βρίσκονταν καθ' οδόν προς την Ρωσία, επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά το εμπάρκο που έθεσε σε εφαρμογή ο πρόεδρος της Ρωσίας και το οποίο πλήττει σοβαρά την Ελληνική οικονομία.

Η απόγνωση και η οργή κυριαρχούν στην ελληνική περιφέρεια.
Ο Πούτιν αποφασισμένος να την εξαιρέσει κανέναν από το εμπάργο αποδεικνύει για...

Οι Ρώσοι προκαλούν: Ερχεται χειμώνας και θα γελάμε με την Ευρώπη


Οι Ρώσοι προκαλούν: Ερχεται χειμώνας και θα γελάμε με την Ευρώπη

* Κυνική δήλωση Ρώσου μεγαλοεισαγωγέα κρέατος
* Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από το εμπάργκο του Πούτιν
* Διαβεβαιώσεις από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για συμπαράσταση προς τους παραγωγούς
* Προκλητικός ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών

Η ρωσική κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε ότι έχει να κάνει με το εμπάργκο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο Πούτιν που είναι θιασώτης αυτή της αντεπίθεσης.
Είναι χαρακτηριστική ...

Eνα σκληρό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για την ανεργία των 50αρηδων στην Ελλάδα: Ανθρωποι παρατημένοι, δίχως ζωή και χαρά

Eνα σκληρό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για την ανεργία των 50αρηδων στην Ελλάδα: Ανθρωποι παρατημένοι, δίχως ζωή και χαρά  Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας ο 50χρονος Θανάσης Τζιόμπρας, εργάτης στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, σηκώνεται από τις έξι το πρωί, όχι για να πάει στη δουλειά του, αλλά για να βρει δουλειά..
Κάποια χιλιόμετρα πιο μακρυά, στο Ψυχικό, ο 54χρονος Κωνσταντίνος Τσίμας, σύμβουλος μάρκετινγκ με σπουδές στις ΗΠΑ, σηκώνεται για να στείλει βιογραφικά σε εταιρείες που ζητούν υπαλλήλους.
Ιστορίες καθημερινές μιας Αθήνας που ζει παράλληλους δρόμους. 
Αυτές αφηγείται το άρθρο της Wall Street Journal με τον τίτλο 

«οι γηραιότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν μια ζωή στην ανεργία».

Ανάμεσα στους...