Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πέντε προτάσεις για την Ελλάδα: Πως μπορεί να γίνει πιο φιλική στις επιχειρήσεις

Πέντε προτάσεις για την Ελλάδα: Πως μπορεί να γίνει πιο φιλική στις επιχειρήσεις

Τις προτάσεις τους για το πώς μπορεί η Ελλάδα να άρει τα εμπόδια που παρουσιάζονται για την ανάπτυξη, αλλά και να γίνει πιο φιλική προς τις επιχειρήσεις κατέθεσαν Ελληνες επιχειρηματίες μέσω του Μανιφέστου Νεοφυών Επιχειρήσεων το οποίο εκδόθηκε σήμερα.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή κίνηση, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2013 και στοχεύει στο να βοηθήσει την Ευρώπη να αξιοποιήσει τη δυναμική του δραστήριου κλάδου των τεχνολογιών της πληροφορίας και των επικοινωνιών.
Το ελληνικό Μανιφέστο Νεοφυών Επιχειρήσεων, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη, έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής 60 επιχειρηματίες.
Αναλυτικά οι προτάσεις καλύπτουν τους εξής τομείς:

Εξέθεσε τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Κυριάκος

Ανέδειξε την ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αδιέξοδο με τις ανεξάρτητες αρχές

Σε πλήρες αδιέξοδο έχει περιέλθει η Πολιτεία σχετικά με το θέμα ανάδειξης νέων ηγεσιών στις Ανεξάρτητες Αρχές λόγω της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να δείξει διάθεση συναίνεσης ώστε να επιτευχθεί η συνταγματική επιταγή η οποία απαιτεί συμφωνία των 4/5 στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και να υπάρξει ορισμός νέων μελών.
Η αδυναμία των κομμάτων να...

Οι μεγάλες εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος!(ΦΩΤΟ)

Δέκα χρόνια γράφουν ιστορία!

Εδώ και μια δεκαετία η επίσημη αγαπημένη μας χαρίζει μεγάλες εμφανίσεις. Η αρχή έγινε με το Euro του 2004 και συνεχίζεται εώς σήμερα. 

Δείτε τις μεγάλες στιγμές μας...

Bloomberg: Η Ελλάδα θα νικήσει την Κόστα Ρίκα την Κυριακή

Εθνική Ελλάδος-Κόστα Ρίκα
Σύμφωνα με το Bloomberg η Ελλάδα έχει πιθανότητες να κερδίσει 67,8%, με την Κόστα Ρίκα να έχει 32,3% πιθανότητες για νίκη
Το διεθνές αμερικανικό μέσο, προβλέπει και το σκορ το οποίο θεωρεί ότι θα είναι 0-1 υπέρ της Ελλάδας, ενώ καλύτερο παίκτης της Εθνικής βαφτίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. 
Αλλά και για την Κόστα Ρίκα καλύτερος παίκτης είναι, σύμφωνα με το Bloomberg, ένας γνωστός μας, ο...

Αυτές οι Ρωσίδες αστυνομικοί κολάζουν...


police

Το πράγμα μάλλον έχει παραγίνει στην αστυνομία της Ρωσίας. Οι γυναίκες αστυνομικοί έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το Σώμα σε… πασαρέλα με αποτέλεσμα να βγαίνουν στο δρόμο με μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες. Όπως δημοσιεύτηκε ρωσικη ιστοσελίδα Moscow Times, καλλίγραμμες γυναίκες αστυνομικοί έχουν φωτογραφηθεί σε ώρα υπηρεσίας ντυμένες με καυτά μίνι, προς τέρψη των ανδρών.


Η πρακτική αυτή ανάγκασε το...

Δεύτερο επεισόδιο με κλειστές κάμερες: Κεφαλογιάννης: Εχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω - Κατρούγκαλος: Θα μου κ@@@@@ τα...

Δεύτερο επεισόδιο με κλειστές κάμερες: Κεφαλογιάννης: Εχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω -Κατρούγκαλος: Θα μου κ@@@@@ τα...

Ο απίστευτος καυγάς του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο δεν εκτονώθηκε μπροστά στις κάμερες αλλά είχε και συνέχεια όταν έπεσαν οι διαφημίσεις.

Όταν οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του είπαν ότι έκανε λάθος και ότι ο Γιάννης Κεφαλογγιάννης που εννοούσε με τα όσα είπε περί καταδίκης δεν είναι πατέρας του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο κ. Κατρούγκαλος απτόητος απάντησε ε εντάξει και τι έγινε θα βγω να ζητήσω συγνώμη και μετά θα πω ότι αυτός ο Κεφαλογιάννης είναι διαπλεκόμενος. 
Μα έχει πεθάνει ο άνθρωπος του έλεγαν οι υπόλοιποι στο τραπέζι.
Ακούγοντας αυτά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης οργίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: 

Τα βραχιόλια του Μπουτάρη έκλεψαν την παράσταση (ΦΩΤΟ)

Βράβευσε τον κιθαρίστα του Ozzy Osbourne, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε...
Τον κιθαρίστα Gus G (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης) από τη Θεσσαλονίκη, που διαπρέπει στο διεθνές μουσικό στερέωμα της Metal σκηνής τίμησε χθες ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του καλλιτέχνη στη χθεσινή συναυλία του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του δήμου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.
Ωστόσο, κατά τη χθεσινή βράβευση, κανείς δεν πρόσεξε ούτε το τιμητικό δίπλωμα ούτε...

Κεφαλογιάννης σε Κατρούγκαλο: Είσαι ανόητος (VIDEO)

Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα με τους παρουσιαστές να απειλούν ότι θα διακόψουν την εκπομπή

Με άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του mega ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατρούγκαλο
Στη διάρκεια της συζήτησης κι ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης εμφανιζόταν ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις του κ. Κατρούγκαλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη, με αποτέλεσα ο Ευρωβουλευτής να ξεσπάσει, λέγοντας:...

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

“Ο Κ. Καραμανλής δε θα γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αναβαπτισθείτε εσείς και το σαθρό πολιτικό σας σύστημα”

Γράφει η Σοφία Τ.

Για όλα φταίει ο Καραμανλής έκραζαν από το τηλεοπτικά παράθυρα τα βοθρολύματα οι τηλεαστέρες

Έσκυβαν το κεφάλι και σιωπούσαν οι ” φίλοι” του τέως πρωθυπουργού...
Πέντε χρόνια μετά, όμως, κανείς δε μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν ενημέρωσε, δεν πήρε μέτρα, δεν αγωνίσθηκε για τα εθνικά μας θέματα, δεν αρνήθηκε στους οικονομικούς δολοφόνους την υπαγωγή μας στο μηχανισμό στήριξης.
Τελικά ο πιο αντιμνημονιακός πολιτικός είναι ο Κ. Καραμανλής, γιατί έμπρακτα απέδειξε ότι υπήρχε και άλλος δρόμος.
Και τον πρότεινε...
Και τον ” έριξαν”.

Τώρα μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί …”θυμήθηκαν” ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει και του προτείνουν την Προεδρία της Δημοκρατίας

Όχι, κυρίες και κύριοι
Ο Κ. Καραμανλής δε θα γίνει η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αναβαπτισθείτε εσείς και το σαθρό πολιτικό σας σύστημα...

Ψυχρολουσία στον «αέρα» - Μπουγέλωσε δημοσιογράφο με έναν κουβά νερό την ώρα συνέντευξης [βίντεο]

Ψυχρολουσία στον «αέρα» -Μπουγέλωσε δημοσιογράφο με έναν κουβά νερό την ώρα συνέ

Ένας Αυστραλός, μπουγελώνει με έναν κουβά νερό μια νεαρή δημοσιογράφο την ώρα που εκείνη ζήτησε να του πάρει συνέντευξη.

Η Alex Bernhardt, που εργάζεται στο κανάλι 9 News στο Σίδνεϊ, στη προσπάθειά της να πλησιάσει έναν άντρα ο οποίος φέρεται να είχε στο σπίτι του μια χειροβομβίδα, δέχτηκε μια κυριολεκτικά ψυχρολουσία από εκείνον καθώς αρνήθηκε να της παραχωρήσει συνέντευξη...

Σχέδιο για να χρεοκοπήσουμε ετοιμάζουν οι Γερμανοί

Σχέδιο για να χρεοκοπήσουμε ετοιμάζουν οι Γερμανοί

Σχέδιο για να μας οδηγήσουν σε χρεοκοπία χωρίς κανένα κόστος για τη δική τους οικονομική σταθερότητα καταρτίζουν οι Γερμανοί.

Αφού μας υποχρέωσαν να υιοθετήσουμε το καταστροφικό μνημόνιο που τσάκισε την οικονομία, έστειλε τους μισούς έλληνες στην ανεργία και στραγγάλισε την αγορά, μόνο και μόνο για να μην χρεοκοπήσουμε και διαλυθούν οι μεγάλες τράπεζες της Ευρωζώνης, η Μέρκελ και η παρέα της είναι πλέον έτοιμοι να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε.
Αυτό τουλάχιστον σχεδιάζει το ινστιτούτο ZEW, που...

Αγωνία στην Κορινθία: Κάηκαν σπίτια στο Γαλατάκι - Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες (εικόνες & βίντεο)


* Σοβαρά προβλήματα στο Γαλατάκι

* Σπίτι κάηκε ολοσχερώς και άλλα δύο υπέστησαν ζημιές [εικόνες&βίντεο]

* Με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο άνδρας της Πυροσβεστικής

* Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν σε περιοχές της χώρας μόλις με τον πρώτο καύσωνα, καθώς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα, στην Λάρισα, τη Λαμία και την Κορινθία.
Το πιο σοβαρό μέτωπο είναι αυτό στο Γαλατάκι Κορινθίας, έξω από τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, όπου το πύρινο μέτωπο που...

Η κυβέρνηση της Αργεντινής το παραδέχεται: Πάμε για νέα πτώχευση

Η κυβέρνηση της Αργεντινής το παραδέχεται: Οδηγούμαστε σε μια νέα πτώχευσηΑνησυχία επικρατεί στην Αργεντινή έπειτα από την δήλωση του υπουργού Οικονομικών της χώρας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποζημιωθούν οι ομολογιούχοι και πως η χώρα οδηγείται προς μια νέα πτώχευση.

Ο Αξελ Κισίλοφ τόνισε σήμερα πως, έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που την υποχρεώνει σε πληρωμές 1,33 δισ. δολαρίων, η χώρα δεν έχει τη δυνατότητα να αποζημιώσει όλους τους ομολογιούχους της, καθώς τα...

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Διαφοροποιήσεις πολλών τάσεων στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ

Μετά τις δικαστικές αποφάσεις και την ενδοκυβερνητική κόντρα, τα αντάρτικα γαλάζιων βουλευτών. 

Καμία αμφισβήτηση της δημοσιονομικής προσαρμογής και της διαθεσιμότητας, διαμηνύει το Μαξίμου

Τα αντάρτικα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο των δικαστικών αποφάσεων που θέτουν υπό κρίση τον τρόπο εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών και της ενδοκυβερνητικής κόντρας για το κοινωνικό πρόσημο της κυβέρνησης, ανεβάζουν κι άλλο το πολιτικό θερμόμετρο.
Το πρωθυπουργικό και οικονομικό επιτελείο, αφού έβαλε φρένο στο διαγωνισμό φιλολαϊκού προφίλ των υπουργών, ξεκαθαρίζει τώρα και στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας πως κεντρικές πολιτικές, όπως η δημοσιονομική προσαρμογή και η διαθεσιμότητα δεν μπορούν να...

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Κώστα Καραμανλή για τη νίκη της Εθνικής

Ξεσήκωσε τη γειτονιά με το γκολ του Σαμαρά

Είναι γνωστή η αγάπη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για το ποδοσφαίρου και ο ίδιος φρόντισε να το αποδείξει ακόμα μία φορά στη νίκη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Μάλιστα ανέβαλε για λίγο ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει για το εξωτερικό προκειμένου να δει τον αγώνα.
Όμως όταν ο Γιώργος Σαμαράς εκτέλεσε το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ το σπίτι του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα σηκώθηκε στο πόδι από τους πανηγυρισμούς. 
Μάλιστα όπως γράφει ο...

Παρουσία πετρελαϊκών κολοσσών δημοπρατούνται τα ελληνικά κοιτάσματα

Παρουσία πετρελαϊκών κολοσσών δημοπρατούνται τα ελληνικά κοιτάσματαΠάνω από 30 πετρελαϊκές, οι περισσότερες με πολυμελείς αποστολές, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κλειστό συνέδριο που πραγματοποιείται στο Λονδίνο για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης. 

Στο συνέδριο αυτό θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα οικόπεδα που θα δημοπρατηθούν στο γύρο παραχωρήσεων που θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και επιπλέον θα δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τις έρευνες που έγιναν σε Ιόνιο αλλά και στην Κρήτη από την PGS.
Πρόκειται δηλαδή για την κορύφωση της εκστρατείας marketing που έχει ξεκινήσει εδώ και...

Χειροπέδες στους 2 Έλληνες που μέσω εικονικής λοταρίας έκλεψαν 36,5 εκατ. ευρώ από Γερμανούς πολίτες

Εντοπίστηκαν στην Ελλάδα δυο αρχηγικά μέλη εγκληματικής ομάδας, που ενέχεται σε απάτες χιλιάδων ατόμων στη Γερμανία

Εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, δυο αρχηγικά μέλη εγκληματικής ομάδας, που ενέχεται σε απάτες χιλιάδων ατόμων στη Γερμανία, μέσω υποτιθέμενων κληρώσεων λαχείων και λοταρίας.
Πρόκειται για Έλληνες, ηλικίας 44 και 36 ετών, η παράνομη δράση των οποίων εντοπίζεται από τον Ιανουάριο του 2009 έως το Νοέμβριο του 2012, όπως προέκυψε στο πλαίσιο στενής συνεργασίας της...

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Ο Χάρρυ Κλυνν είχε «δει» την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ πριν από 32 χρόνια [βίντεο]

Απίστευτο κι όμως αληθινό -Ο Χάρρυ Κλυνν είχε «δει» την πρόκριση της Εθνικής στο

Πριν από 32 ολόκληρα χρόνια, ο μεγάλος Χάρυ Κλυν είχε σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει στον άθλο...της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος συντροφεύει τις σκέψεις μας από χθες το βράδυ!

Αν μπερδευτήκατε, η λύση είναι απλή.
Δείτε το απόσπασμα της ταινίας «Αλαλούμ» και θα καταλάβετε γιατί ο Έλληνας ηθοποιός είχε ζήσει το γκολ του Γιώργου Σαμαρά και την πρόκριση απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, το 1982...όταν πολλοί από τους διεθνείς μας, δεν είχαν καν γεννηθεί! ...

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ένα κοντέινερ κοστίζει περίπου 1500 ευρώ. Δείτε τώρα τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτά!

dinfo.gr - Ένα κοντέινερ κοστίζει περίπου 1500 ευρώ. Δείτε τώρα τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτά!

Ένα πολυτελές σπίτι δεν σημαίνει κατα ανάγκην ότι πρέπει να έχει μέγεθος χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, πανύψηλα και τεράστια δωμάτια και επιχρυσωμένες τουαλέτες. 

Πάρτε αυτά τα σπίτια, για παράδειγμα: για να αρχίσετε τη κατασκευή ενός από αυτά, το μόνο που χρειάζεστε είναι 1500 ευρώ. 
Με αυτά τα χρήματα θα αγοράσετε ένα κοντέινερ.
Το τι θα κάνετε στη συνέχεια με αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή αλλά μπορείτε να πάρετε μερικές πολύ καλές ιδέες από τις δημιουργίες που ακολουθούν. 
Μερικοί άνθρωποι βρήκαν τον τρόπο να μετατρέψουν αυτό το υποτυπώδες «δωμάτιο» με τους μεταλλικούς τοίχους, σε πολυτελείς κατοικίες που εντυπωσιάζουν. 
Αυτά τα 20 σπίτια από κοντέινερ είναι πραγματικά επικά! ...

Κεμάλ Ντερβίς: Πώς η Ελλάδα θα βγει από την κρίση


Προσκεκλημένος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) 
στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου 
“Greece: From Exit to Recovery?” των Θ. Πελαγίδη και Μ. Μητρόπουλου, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος “European Growth Project” που υλοποιεί το Brookings Institution, με την υποστήριξη του ΙΣΝ, για την έρευνα της χρηματοοικονομικής κρίσης σε Ελλάδα και Ευρώπη, o Κεμάλ Ντερβίς μίλησε στο Capital.gr. για την ελληνική κρίση, την παρατεταμένη ύφεση, τους τομείς που μπορούν να οδηγήσουν σε ταχύτερη ανάκαμψη και για το προαπαιτούμενο μιας «εθνικής συνεννόησης» προκειμένου να επιτευχθεί ταχύτερα ο στόχος...