Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Απολαυστικός Μητσικώστας - Σε ρόλο Αδωνι Γεωργιάδη κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε νοσοκομείο - Βγάζει selfie και τουιτάρει [βίντεο]

Απολαυστικός Μητσικώστας -Σε ρόλο Αδωνι Γεωργιάδη κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε νοσοκομείο -Βγάζει selfie και τουιτάρει [βίντεο]

Ο Γιώργος Μητσικώστας τις κορυφαίες μιμήσεις και το απολαυστικό του χιούμορ σχολιάζει την επικαιρότητα και παρουσιάζει με το δικό του τρόπο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Εμφανίζεται ως Αδωνις Γεωργιάδης σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα νοσοκομεία παρέα με τρεις κάμερες και βγάζει selfie φωτογραφίες με το προσωπικό και τους ασθενείς.
Από την κριτική του δεν απουσιάζουν ούτε οι δημοσιογράφοι όπως ο Δήμος Βερύκιος, ο Γιώργος Τράγκας και ο...

Συγκλονιστική πρόρρηση Αγίου Αγαθάγγελου για τα γεγονότα στην Κριμαία πριν 8 αιώνες!

Οι προρρήσεις και η θρησκευτικοί θρύλοι γύρω από τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα κυριαρχούν την επαύριο των γεγονότων αυτών, ενώ γενικά έντονη είναι η ανάμιξη "θεϊκών" στοιχείων στα εγκόσμια όταν συμβαίνουν καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουμε στην Κριμαία. 
Ήδη είδαμε ότι πολλές Άγιες εικόνες στην Ουκρανία και την Ρωσία έχουν δακρύσει, ενώ μια πρόρρηση για την τύχη της Κριμαίας του Αγίου Αγαθάγγελου δείχνει ότι επιβεβαιώνεται στις μέρες μας, μετά από 8 αιώνες!
Ας δούμε το ακριβές κείμενο της σχετικής πρόρησης:

Greenspan: Ο Putin χτίζει νέα Σοβιετική Ένωση – Οι ΗΠΑ πρέπει να τον καταστρέψουν οικονομικά

Greenspan: Ο Putin χτίζει νέα Σοβιετική Ένωση – Οι ΗΠΑ πρέπει να τον καταστρέψουν οικονομικά

Απαισιόδοξος εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος της Federal Reserve, Alan Greenspan, για την έκβαση της κρίσης στην Ουκρανία, αφού όπως εκτιμά, ο Vladimit Putin προσπαθεί να “αναστήσει” τη Σοβιετική Ένωση.

“Ο Putin πιστεύει κατά πάσα πιθανότητα, σχεδόν σίγουρα, ότι μια από τις μεγάλες τραγωδίες του 20ου αιώνα ήταν η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. 
Είναι πολύ εμφανές ότι προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει και να επαναφέρει κάτι παρόμοιο”, είπε ο...

Εισβολή Ρώσων ενόπλων σε αεροπορική βάση των Ουκρανών στην Κριμαία - Την κατέλαβαν με αστραπιαία επιχείρηση

Εισβολή Ρώσων ενόπλων σε αεροπορική βάση των Ουκρανών στην Κριμαία -Την κατέλαβαν με αστραπιαία επιχείρησηΑκάθεκτοι οι Ρώσοι συνεχίζουν να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στη χερσόνησο της Κριμαίας. 

Όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία, ένοπλοι εισέβαλαν σε ουκρανική αεροπορική βάση κοντά στη Σεβαστούπολη, όπου φέρεται να στεγάζεται η διοίκηση αντιαεροπορικής άμυνας.
Αρχικές αναφορές έφερναν τους ενόπλους να σπάνε την πύλη της στρατιωτικής βάσης με φορτηγό και να την καταλαμβάνουν  μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο ρεπόρτερ του πρακτορείου Reuters που...

Mamma mia: Η συνοδός του Ιταλού συνταξιούχου αποδείχθηκε πως ήταν το κορίτσι του γιου του !

Mamma mia: Η συνοδός του Ιταλού συνταξιούχου αποδείχθηκε πως ήταν το κορίτσι του εγγονού του Μια σίγουρα δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η μοίρα για έναν ηλικιωμένο 

από το Τρεβίζο της Ιταλίας. 
Ο 70χρονος, αποφάσισε να βάλει λίγο αλατοπίπερο στη ζωή του επιλέγοντας να περάσει μια νύχτα πάθους με μια ερωτική συνοδό.
Το σοκ που υπέστη ήταν ανεπανάληπτο όταν διαπίστωσε ότι η κοπέλα που έστεκε στην πόρτα του ήταν η αγαπημένη του γιου του.
Πρόκειται για την...

Δεν νιώθουν φόβο τα αγριοκάτσικα!

katsikiΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Οι πρωταθλητές της ορειβασίας είναι εδώ και θα σας αφήσουν άφωνους με την ικανότητα τους να σκαρφαλώνουν στα πιο απίθανα μέρη…

ΒΙΝΤΕΟ! Μέτσοβο! Λύκος πεθαίνει στα σαγόνια των τσοπανόσκυλων!


Το βίντεο με το λύκο να κομματιάζεται στα σαγόνια των τσοπανόσκυλων ασφαλώς σοκάρει. 

Όμως αυτή είναι η αμείλικτη πραγματικότητα, εκεί έξω, μακριά από τα ‘’οικολογικά’’ γραφεία όπου η ζωή και ο θάνατος συνυπάρχουν. 
Το παράδοξο είναι ότι ο λύκος είναι προστατευόμενο είδος. 
Ο κτηνοτρόφος μπορεί να διατηρεί μια ντουζίνα τσοπανόσκυλα για την προστασία του κοπαδιού του όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει τουφέκι και να πυροβολήσει ένα λύκο ακόμα και αν αυτός κατασπαράζει τα κοπάδι μπρος στα μάτια του…

Χένρι Κίσινγκερ: Τέσσερα βήματα για να τελειώσει η κρίση στην Ουκρανία

Η πρόταση Κίσινγκερ για να τελειώσει αναίμακτα η κρίση στην Ουκρανία. 

Τι ζητά από Δύση και Ρωσία

Τέσσερα βήματα για να υπάρξει διπλωματική λύση στην ουκρανική κρίση, προτείνει ο πολύπειρος πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Χένρι Κίσινγκερ.
Με άρθρο του στην Washington Post, ο 90χρονος Κίσινγκερ σημειώνει ότι 
το πραγματικό ερώτημα είναι αν η Ουκρανία θέλει να είναι στην Ανατολή ή τη Δύση...

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κύριε Πρωθυπουργέ, αφήστε μας τουλάχιστον να πεθάνουμε ήσυχα! Του Σαράντου Καργάκου


Γνωρίζω ότι οι ασχολίες σας είναι πολλές και ασφαλώς θα σας είναι δυσχερές να εγκύψετε στα ληρήματα της ταπεινής μου γραφίδας. 
Αλλ’ επειδή όλα τα Συντάγματα από καταβολής Ελληνικού Κράτους (1-1-1822), μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα του «ἀναφέρεσθαι εἰς τάς ἀρχάς», τολμώ –παρότι γνωρίζω ότι το σχετικό άρθρο του Συντάγματος εμπίπτει στις περιπτώσεις φαιδρότητας– να σας απευθύνω την ύστατη τούτη έκκληση:
Κύριε Πρωθυπουργέ, 

αφού δεν μπορείτε να μας αφήσετε να ζήσουμε ήσυχα, αφήστε τουλάχιστον να πεθάνουμε ήσυχα! 
Είναι απαράδεκτο άνθρωποι της δικής μου ηλικίας να ασχολούνται από νυκτός μέχρι πρωίας με το τι πρέπει σήμερα να...

Τα άγρια άλογα της "Ροδόπης"

«Τι είναι, ρε, η ελευθερία;»

"Θα μάθετε τις λαλιές των ζώων για τις γυμναστικές επιδείξεις" μας είχε πει ο δάσκαλός μας ο Τσοκανταρίδης, στο σχολείο του σιδηροδρομικού σταθμού της Δράμας...
Hταν ο Σεπτέμβρης του 1965, και ήμουνα εννιά χρονών άνθρωπος ...και εννιά διαβόλων τέκνο! Oλα τότε ήταν πιο άμεσα, πιο κοντινά στην καθημερινότητά μας. Και μάθαμε το πρόβατο, τον σκύλο, το άλογο, την κουκουβάγια, τον λύκο, τον βάτραχο. Στην οντισιόν που ακολούθησε στα τέλη του Μάη, ενώπιον των δασκάλων, με επέλεξαν για τη λαλιά του αλόγου...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 2.000 χρόνια μετά μια μηχανή μετατρέπει στ' αλήθεια το νερό σε υψηλής ποιότητας κρασί [εικόνα & βίντεο]

Επιτέλους! 2.000 χρόνια μετά μια μηχανή μετατρέπει στ' αλήθεια το νερό σε υψηλής ποιότητας κρασί [εικόνα&βίντεο]
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνεχίζουν και συγκινούνται όταν ακούν την ιστορία για το θαύμα του Ιησού στον γάμο της Κανά, 
ενώ ακόμη περισσότεροι «δακρύζουν» μόνο και μόνο από το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να μετατρέψουν το νερό σε κρασί.
Ωστόσο, πλέον, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά, ήρθε μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι έχει εφεύρει το μηχάνημα που θα μετατρέπει το «ποταπό» νερό της βρύσης σε παγκόσμιας κλάσης κρασί.
Η εφεύρεση αποκαλείται, δικαίως, «Μηχανή του θαύματος» και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, με μόλις 360 ευρώ, να αγοράσουν το μυστηριώδες μπουκάλι που...

Η απόρρητη έκθεση για τις γερμανικές επανορθώσεις

Την απόρρητη Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις γερμανικές επανορθώσεις για τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δημοσιεύει εκ νέου το Real.gr, την ημέρα που ξεκινά ουσιαστικά η επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Γιόακιμ Γκάουκ στη χώρα μας. 
Την Έκθεση, που είχε αποκαλύψει η Realnews την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα διεξαγωγής των γερμανικών εκλογών, ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο τελευταίο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ την έχει ζητήσει με ερώτηση στη Βουλή και ο Μανώλης Γλέζος, πλην όμως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των Εξωτερικών την χαρακτηρίζει … απόρρητη! ...

Χειλουδάκη: Ομοφοβικά @ρχίδι@ Βερύκιος και Σταυρόπουλος. Ένας παρακαλούσε να με π#δ#ξει

Αποκάλυψη σοκ της Χειλουδάκη για Βερύκιο και Σταυρόπουλο!

Σε μία άνευ προηγούμενου επίθεση προχώρησε η Τζένη Χειλουδάκη προς τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τι έγραψε:

Οι γυμνόστηθες Femen τα βρήκαν σκούρα στην Κριμαία - Καρέ-καρέ το ξύλο που έφαγαν [Βίντεο & εικόνες]

Οι γυμνόστηθες Femen τα βρήκαν σκούρα στην Κριμαία -Καρέ-καρέ το ξύλο που έφαγαν [εικόνες]

Δύο γυμνόστηθες ακριβίστριες από την οργάνωση Femen, ξεπήδησαν ξαφνικά μέσα από το πλήθος και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Πούτιν, μπροστά στο κοινοβούλιο της Κριμαίας, στη Συμφερόπολη.

Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις, άτομα χωρίς διακριτικά, αλλά και άνθρωποι από το πλήθος τους επιτέθηκαν βίαια και η διαμαρτυρία διεκόπη. 
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και κρατούνται. 
«Σταματήστε τον πόλεμο του Πούτιν» έγραφαν στο στήθος οι δύο ακριβίστριες.
Ας σημειωθεί ότι η οργάνωση Femen έχει έδρα το Παρίσι, αλλά οι πρωταγωνίστριες της ομάδας κατάγονται από την Ουκρανία και είναι κατά του πολέμου και κατά της απόσχισης της Κριμαίας.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Kίσινγκερ: Η Ουκρανία δεν πρέπει να μπει στο ΝΑΤΟ


Με άρθρο του στην  Washington Post δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να μπει στο ΝΑΤΟ, και ότι η Κριμαία ναι μεν πρέπει να παραμείνει στην Ουκρανική κυριαρχία, αλλά με μεγαλύτερη αυτονομία για να μην προκύπτουν ανησυχίες στην Ρωσία για το καθεστώς του ρωσικού Στόλου στην Σεβαστούπολη.
Βλέποντας το αδιέξοδο, στο οποίο η Δύση οδήγησε το ουκρανικό ζήτημα ... 

Economist για την Ουκρανία: "Απαχθείσα από το Κρεμλίνο"

Τέσσερις λέξεις γραμμένες με κόκκινο χρώμα, ένα μαύρο φόντο, ο χάρτης της Ουκρανίας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όλα μαζί συνθέτουν τη νέα παγκόσμια κρίση και ένα συγκλονιστική πρωτοσέλιδο από τον Economist.

Το περιοδικό Economist κυκλοφορεί σήμερα με ένα σκληρό, για το Κρεμλίνο, εξώφυλλο που δείχνει την ζώωδη πλευρά του Πούτιν...

Ο Αγιορείτης μοναχός Παΐσιος για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας

αναλαμπή της ορθοδοξίαςΤο παρακάτω κείμενο αποτελεί απάντηση του μοναχού Παϊσίου από την Καψάλα του Αγίου Όρους στο: Η Μεγάλη πλάνη της «Αναλαμπής»;
Θα θελα να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη, να δω τη δόξα της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας
(Γέρων Παΐσιος)
Ο πατέρας Μάξιμος εκτός από τα άλλα κακόδοξα , όπως χαρακτήρισε η Ιερά Σύνοδος τα βιβλία του, έγραψε και για τις προφητείες της απελευθέρωσης της Κωνσταντινούπολης και για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας και έβαλε κάτω την τετράγωνη λογική του, τη μαθηματική θεολογία του και αφού έκανε τις αλγεβρικές εξισώσεις του, έβγαλε το συμπέρασμα ότι...

Aμήχανη η ΕΕ απειλεί με κυρώσεις τον Πούτιν την ώρα που η Κριμαία πέφτει στην αγκαλιά της Μόσχας


Aμήχανη η ΕΕ απειλεί με κυρώσεις τον Πούτιν την ώρα που η Κριμαία πέφτει στην αγκαλιά της Μόσχας

* Με κυρώσεις στα λόγια απειλεί η ΕΕ τη Μόσχα

* Το ομολογεί ο Πολωνός πρωθυπουργός: Ισως και να μην πάνε τόσο μακριά

* Οι βουλευτές της Κριμαίας επιμένουν και κόβουν κάθε δεσμό με το Κίεβο

* Σε μια κλωστή κρέμεται πλέον η ειρήνη


Tην ώρα που ο Πούτιν δημιουργεί τετελεσμένα στη χερσόνησο της Κριμαίας, οι Δυτικοί επισείουν μάλλον αμήχανα την απειλή των κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, η οποία με τη σειρά της απειλεί με αντίμετρα.
Στο επίκεντρο του νέου ψυχρού πολέμου Δύσης - Ρωσίας βρίσκεται πλέον η απόφαση του...

Ποτέ δεν βαριέσαι να κοιτάς την Εύα Αντωνοπούλου

Η μετακίνηση (ένεκα έλευσης Άννας Δρούζα) της ωραίας Θεσσαλονικιάς στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα μας έδωσε την αφορμή που ψάχναμε.

Μπορεί η ίδια να δηλώνει -σχεδόν σε κάθε της συνέντευξη- ότι 
'Η εξωτερική μου εμφάνιση άλλες φορές μου άνοιξε πόρτες, αν και δεν αρκεί μόνο αυτό για να παραμείνουν ανοιχτές, και άλλες φορές μου δημιούργησε μπελάδες', αλλά, στην πραγματικότητα, τους μπελάδες τους δημιούργησε σε εμάς. Εκείνη και τα εξωπραγματικά πράσινα μάτια της.
Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή (βλέπε τα τελευταία χρόνια) η Εύα της πάει. Δηλαδή η ενημέρωση γενικά ή το ΣΚΑΪ πιο συγκεκριμένα. Κάτι που παραδέχονται ακόμη...

Βιβλιοπωλείο αρνείται να πουλήσει το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα

Μια βιβλιοπώλης στην Αθήνα αρνήθηκε να πουλήσει το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα στο κατάστημά της

Με ανακοίνωση αρχικά στην βιτρίνα του βιβλιοπωλείου της και στην συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αρετή Γεωργιλή ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κατάστημά της.
Στο κέντρο της βιτρίνας του βιβλιοπωλείου είναι γραμμένα τα εξής: 

"Αφιερώνουμε αυτό το σημείο προβολής στα βιβλία που θα έγραφαν τα θύματα του Δ. Κουφοντίνα. Δικαίωμα στην ελευθερία χωρίς δικαίωμα στην ζωή δεν μπορεί να υπάρξει."

Αναρτώντας φωτογραφία από την βιτρίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βιβλιοπώλης έγραψε

"Ενημερώνω ότι το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα, εκδ. Λιβάνη δεν θα πωλείται από το Free Thinking Zone ούτε με παραγγελία. 

Όποιοι επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως το...

Ρεζίλι στον ΣΥΡΙΖΑ από τη διάψευση για τον Γιαννόπουλο!

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα

Σε μία σύντομη ανακοίνωσή της νωρίτερα η Κουμουνδούρου απάντησε στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, πως ο Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος προλογίζει το βιβλίο του «επιχειρησιακού αρχηγού» της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Γεννήθηκα 17Ν», 

δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος του κόμματος.

Μία φωτογραφία όμως έρχεται να διαψεύσει τους ίδιους τους επιτελείς της Κουμουνδούρου για τους ισχυρισμούς τους αφού 

ο Νίκος Γιαννόπουλος εικονίζεται να μιλάει σε εκδήλωση του κόμματος...

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Λεφτά υπάρχουν!

Μεγάλα χρηματικά ποσά σε πολλά μάλιστα νομίσματα (όπως ευρώ, γιεν, δολάρια ΗΠΑ και λίρες Αγγλίας) κατέβαλε η Ελλάδα την εποχή της κρίσης προς τους οίκους αξιολόγησης την περίοδο 2009 – 2013.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απάντηση του υπουργείου Οικονομικών που διαβιβάστηκε στη Βουλή πληρώθηκαν 1.082.700 ευρώ, 8.000.000 γιεν, 401.050 δολ., 325.042,37 λίρες Αγγλίας.
Τα στοιχεία προέρχονται από τον Γενικό Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ  Στ. Παπαδόπουλο, που σημειώνει ότι οι δαπάνες αυτές έχουν μειωθεί από 48% έως 82%.
Ανά έτος πληρώθηκαν οι εξής οίκοι:

Η Κριμαία αποφάσισε να προσχωρήσει στη Ρωσία. Αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθύνεται προς τη Μαύρη Θάλασσα

Στις 16 Μαρτίου αποφασίζει η Κριμαία αν θέλει να ενταχθεί στη Ρωσία. 

Υπέρ της ένταξης στη Ρωσία αποφάσισε το κοινοβούλιο της Κριμαίας. 

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσενιούκ χαρακτήρισε "παράνομη" την απόφαση
Ο πρωθυπουργός Γιατσενιούκ χαρακτήρισε "παράνομη" την απόφαση του κοινοβουλίου της Κριμαίας να ζητήσει να προσαρτηθεί στη Ρωσία και πρόσθεσε ότι ο στρατός είναι έτοιμος να προστατεύσει τη χώρα σε περίπτωση επέμβασης της Ρωσίας
Μιλώντας στους δημοσιογράφους έπειτα από μια συνάντησή του με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, ο Γιατσενιούκ εκτίμησε επίσης ότι το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στην Κριμαία «δεν έχει καμία νομική βάση».
"Καλούμε τη ρωσική κυβέρνηση να μην υποστηρίξει αυτούς που προωθούν την απόσχιση στην Κριμαία", πρόσθεσε...

Πολύ σαβούρα στο «Ποτάμι»...


Την άποψή του για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη δημοσιεύει σε άρθρο του στο enikos.gr, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.
Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Πολύ σαβούρα στο ''Ποτάμι''...» και έχει ως εξής:
Παρατήρηση πρώτη: Μεταξύ φίλων, είτε υπό την στενή και ουσιαστική έννοια, είτε υπό την ευρεία και τυπική έννοια, οι πιο φιλικές είναι οι καθαρές κουβέντες...

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση για ιατρική μαριχουάνα (Video)


Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί.

Από το πυρ το εξώτερον, η μαριχουάνα - φάρμακο, έσπασε το απόλυτο ταμπού και μπήκε στα «σαλόνια» των μεγάλων αμερικανικών δικτύων ως ένα προϊόν που μπορεί νόμιμα να διαφημίζεται.

Το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ αυτό ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης. 
Εάν, δηλαδή, οι εταιρείες που πωλούν μαριχουάνα για ιατρική χρήση έχουν το δικαίωμα να διαφημίζουν το προϊόν τους. 
Εάν αυτό είναι ηθικό ή θα πρέπει να ισχύσουν απαγορεύσεις όπως για τα προϊόντα καπνού ή περιορισμοί όπως ισχύουν για το αλκοόλ.
Έτσι αν και μέχρι σήμερα έχει...

Τιμωρία τώρα, για το χυδαίο παραλήρημα αυτού του χυδαίου ανθρώπου (Βίντεο)

Magnify ImageΤο ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του Δ. Βερύκιου εναντίον Α. Κορτώ: "Η κυρά Αυγουστίνα και η δικτατορία των γκέι"

Σε ομοφοβικά σχόλια προχώρησε ο Δ. Βερύκιος, σχολιάζοντας τη δήλωση Κορτώ για το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη. 

Η απάντηση του Α. Κορτώ (Ηχητικό)

Σε ένα απίστευτο ομοφοβικό παραλήρημα κατά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ αναλώθηκε μέσα από την καθημερινή του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος...

Δημοψήφισμα – βόμβα αποφάσισαν οι κάτοικοι της Κριμαίας!

314d5-vecksp8sts63ukdnkymctq

Με έκτακτη ανακοίνωση του αναπληρωτή πρωθυπουργού της περιοχής, ανακοινώθηκαν τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Στις 16 Μαρτίου λοιπόν, οι κάτοικοι της Κριμαίας θα κληθούν να αποφασίσουν εάν:
1. Η Κριμαία θα παραμείνει αυτόνομη επαρχία εντός της Ουκρανικής επικράτειας ή…
2. Εάν η Κριμαία θα αποσχισθεί και θα προσαρτηθεί στην Ρωσική ομοσπονδία!
Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει σάλο στην δύση αλλά είναι απόλυτα σύννομη με το σύνταγμα του 1992...

Το δάκρυ του τέως βασιλιά για τον πατέρα του... (ΦΩΤΟ)

Δεν συγκράτησε τη συγκίνησή του ο Κωνσταντίνος παρουσία συγγενών και φίλων

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, παραγματοποιήθηκε χθες στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, στην οποία έδωσε το παρών τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Παύλου, το οποίο είδαν οι παρευρισκόμενοι. 
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος μιλώντας για το έργο αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. 
"Θα δείτε σε αυτό το ντοκιμαντέρ όχι μόνο έναν ασυνήθιστο Βασιλιά, αλλά πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο", σημείωσε...

Το Αρχαιότερο Βιβλίο της Ευρώπης είναι Ελληνικό!

αρχαιο βιβλιοΟ «Πάπυρος από το Δερβένι» είναι ένας αρχαίος πάπυρος – μοναδικός στο είδος του. 

Το κείμενο που περιέχει είναι μια φιλοσοφική και αλληγορική ερμηνεία ενός Ορφικού ποιήματος που ασχολείται με την θεογονία (τη γέννηση των θεών) και φαίνεται να προέρχεται από τη φιλοσοφική τάση που έκφραζε μια πιο «φιλοσοφημένη» τάση ανάμεσα στους Ορφικούς, ή ίσως ο Αναξαγόρας, αν και οι «υποψήφιοι» συγγραφείς του είναι πολλοί.
Γράφτηκε στα χρόνια του Πελοποννησιακού Πολέμου – στην εποχή του Περικλή, του Σωκράτη και του...

Ένας τραπεζικός αποκαλύπτει

τραπεζες

Τι θα συμβεί… αλλά και πως θα συμβεί…

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες…
Μόλις ενοποιηθούν
-καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.
Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα ...

Αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι με περιουσία πάνω από 30 εκατ. στην Ελλάδα


Αυξήθηκαν οι εκατομμυριούχοι με περιουσία πάνω από 30 εκατ. στην Ελλάδα

* Αποκαλυπτική έρευνα της Knight Frank

* 92 Ελληνες μετρούν περιουσία άνω των 100 εκατ. δολαρίων

* Δύο οι δισεκατομμυριούχοι

* Οι πολίτες, πάντως, θα αργήσουν να επιστρέψουν στα προ κρίσης επίπεδα

Μπορεί η Ελλάδα να δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση και την τελευταία πενταετία οι πολίτες να έχουν έρθει αντιμέτωποι με πρωτόφαντες καταστάσεις δυσπραγίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως στη χώρα δεν υπάρχουν εκατομμυριούχοι που όχι μόνο δεν είδαν την περιουσία τους να μειώνεται και να εξαφανίζεται, αλλά αντιθέτως κάποιοι εξ αυτών την είδαν να αυξάνεται.
Οπως καταγράφει και η η έρευνας Wealth Report της Knight Frank και δημοσιεύει το...

Τι θα γίνει αν λείψουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση 6,5 δισ. μ³ ρωσικού αερίου τον Μάρτιο

Εργαζόμενος σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
στην Ουγγαρία (EPA/LASZLO BELICZAY)

Σενάρια της ΕΕ σε περίπτωση που η Ρωσία κλείσει τις στρόφιγγες

Τράτσα Μάχη 
Στα 160 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ανήλθε η ποσότητα φυσικού αερίου που έλαβαν από τη Ρωσία χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2013. 
Το μισό της εν λόγω ποσότητας, ήτοι 82 δισ. κ.μ., πέρασε μέσω Ουκρανίας στην Ευρώπη.
Από αυτά τα στοιχεία συνάγεται και το συμπέρασμα που ειπώθηκε σε σχετική άτυπη ενημέρωση που έγινε σε δημοσιογράφους από ανώτατα στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) το πρωί της Τετάρτης, ότι η Ρωσία αποτελεί στρατηγικό εταίρο της ΕΕ.
Τις τελευταίες ημέρες...

Δείτε όλη την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» στη Δράμα, με τον Νίκο Μάνεση (βίντεο)

Δείτε όλη την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» στη Δράμα, με τον Νίκο Μάνεση (βίντεο)Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 προβλήθηκε από την τηλεόραση του ALPHA το οδοιπορικό της εκπομπής «60’ Ελλάδα» στη Δράμα και τα χωριά της.

Ο Νίκος Μάνεσης έστησε τη βάση του οδοιπορικού του στη Δράμα και ξεδίπλωσε δεκάδες ιστορίες συνανθρώπων μας από τη Δράμα, το Βώλακα, το Νευροκόπι, το Οχυρό, το Παρανέστι, το Μοναστηράκι, τον Ξηροπόταμο...

Δημοσκόπηση ALCO: Σοκ, στο 3,8% το ΠΑΣΟΚ, στο 5,7% το Ποτάμι – Κλείνει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Δημοσκόπηση ALCO: Σοκ, στο 3,8% το ΠΑΣΟΚ, στο 5,7% το Ποτάμι –Κλείνει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Δυναμικά μπήκε στις δημοσκοπήσεις το Ποτάμι, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, 

καθώς στη μέτρηση της ALCO που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του newsit συγκεντρώνει ποσοστό 5,7%, ενώ το ΠΑΣΟΚ μόλις που προσεγγίζει τις τέσσερις μονάδες, αφού το ποσοστό του φτάνει το 3,8%.
Την ίδια στιγμή κλείνει η ψαλίδα στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές του 2014 ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με τη διαφορά να διαμορφώνεται στο 0,9%. 
Το κόμμα της...

Εισιτήριο εισόδου για 50.000 ανέργους. Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Εντός Απριλίου ξεκινά του πρόγραμμα voucher για χιλιάδες ανέργους. 

Τι θα ισχύσει και όσα απαιτούνται

Πενήντα χιλιάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν με πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ και θα παρέχει voucher σε 50.000 ανέργους και θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα έως 2700 ευρώ για 5 μήνες.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika, μέσα στον Απρίλιο ξεκινάει το πρόγραμμα voucher (επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους εως 29 ετών) όπου θα δώσει την ευκαιρία να καταρτιστούν μέσω των ΚΕΚ και να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης...

Εγκαταλείπει την πολιτική ο Ερντογάν αν το κόμμα του δεν κερδίσει στις περιφερειακές εκλογές

Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς, δήλωσε σήμερα έτοιμος να εγκαταλείψει την πολιτική αν το κόμμα του δεν κερδίσει τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές της 30ής Μαρτίου

«Αν το κόμμα μου δεν καταλάβει την πρώτη θέση στις περιφερειακές εκλογές, είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω την πολιτική», δήλωσε ο Ερντογάν από την Άγκυρα.
Όπως αναφέερει το ΑΜΠΕ, ο τούρκος πρωθυπουργός σημείωσε ότι η ...

Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τη ζωή ενός μικρού παιδιού - Να το δείτε οπωσδήποτε!

Aya's Story thumbnailΗ φρίκη του πολέμου μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού. 

Ο βρετανικός οργανισμός "Save the children"έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο κατά του πολέμου που συγκινεί και προβληματίζει.
Ένα κορίτσι ζει τη φρίκη των ένοπλων συρράξεων στη Συρία. Η ιστορία της ξεκινάει πριν τις μάχες και καταλήγει μέσα στις φλόγες και τα ερείπια των βομβαρδισμών.
Πρόκειται για μια καμπάνια αφιερωμένη στα παιδιά. 

Η μικρή πρωταγωνίστρια των πλάνων είναι μεν ηθοποιός, η ιστορία που...

Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για το "Ποτάμι"

Έρχεται σε γνωστό και μη εξαιρετέο συγκρότημα...

Το φως της δημοσιότητας θα δει σήμερα η πρώτη δημοσκόπηση που θα μετρά το "Ποτάμι" του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. 
Γνωστό και μη εξαιρετέο συγκρότημα καταγράφει την απήχηση που έχει το νεοσύστατο κόμμα και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το ποσοστό που λαμβάνει στις προτιμήσεις το κόμμα του δημοσιογράφου, ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις...

Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες. Updated


Να που βρίσκουν τα λεφτά οι χοντρό cons (μαλάκα........ Πάγκαλε συγνώμη,,  παχύδερμε ενοούσα) Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου κλπ για να συνεχίζουν να πληρώνονται και να σπαταλούν εις βάρος των ραγιάδων.

Η απόλυτη κλοπή του λαού μας. 
ΟΔΔΗΧ - Χριστοδούλου - Goldman Sacks...

Αμερικανοί και Γερμανοί υποκίνησαν την εξέγερση στο Κίεβο

ÏÕÊÑÁÍÉÁ - ÓÕÃÊÑÏÕÓÅÉÓ ÄÉÁÄÇËÙÔÙÍ ÌÅ ÄÕÍÁÌÅÉÓ ÁÓÖÁËÅÉÁÓΦως στο γεωπολιτικό παιχνίδι που έχει στηθεί γύρω από την Ουκρανία και το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών στην εξέγερση του Κιέβου έριξε η εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» του Γιώργου Τράγκα.
Ο διδάκτωρ γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Γρίβας εμφανίστηκε σχεδόν βέβαιος πως όσα έγιναν στην Ουκρανία δεν ήταν γνήσια λαϊκή εξέγερση, αλλά ξεκίνησαν ως προβοκάτσια«Βιώνουμε μία μεγάλη απορρύθμιση του διεθνούς συστήματος, μία εποχή ακραίας ασάφειας και αντιφατικών καταστάσεων» είπε χαρακτηριστικά...

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Π. Παυλόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πτώσης Καραμανλή!

tragkas_pavlopoulosΟ βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, από τους στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή επί πρωθυπουργίας του, αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα 

όλο το παρασκήνιο των πιέσεων που ασκήθηκαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό από τους Αμερικανούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε τόσο στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη όσο και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από έναν αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008. 
Αποκάλυψε επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν...

Σόδομα και Γόμορρα (το Τριώδιο συνεχίζεται)


Απειλεί τώρα ο Πούτιν να σταματήσει να χρησιμοποιεί το αμερικάνικο δολάριο ως νόμισμα αναφοράς. 
Απειλεί επίσης να κάνει στάση πληρωμών προς τις αμερικανικές τράπεζες. 
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λογικά, οι Η.Π.Α. θα απαντήσουν με πάγωμα ρωσικών κεφαλαίων στην αμερικανική επικράτεια. 
Εν τω μεταξύ όλες οι αποθήκες είναι γεμάτες με όπλα που πρέπει να αναλωθούν για να τροφοδοτηθεί η... ανάπτυξη για να συνεχιστεί η σουξεδιάρικη ιστορία της υπερκατανάλωσης πόρων, της διαφθοράς και του άλογου ξοδέματος του πεπερασμένου μας Πλανήτη...
Εκτός κι αν ο Πούτιν αποδειχθεί πιο έξυπνος κι απλώς κλείσει τις στρόφιγγες του γκαζιού για να παγώσει τη μισή Γερμανία και να δοθεί έτσι και η αφορμή ώστε να σταματήσει η κουβέντα για την απομάκρυνση των πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας στη Γερμανία...

Κ. Μπακογιάννης κατά εκδόσεων Λιβάνη για βιβλίο Κουφοντίνα: «Ματωμένα λεφτά, να τα χαίρεστε»

mpakogiannis

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό σχόλιο υποδέχτηκε την κυκλοφορία του βιβλίου 

ο υποψήφιος περιεφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, γιος του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη που είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες της 17 Νοέμβρη.
Ο Κώστας Μπακογιάννης κατηγόρησε τις εκδόσεις Λιβάνη, που εξέδωσαν το βιβλίο του Κουφοντίνα για 

«ματωμένα λεφτά» 

που θα βγουν από τις πωλήσεις των αντιτύπων...

Ο Κουφοντίνας τα κατάφερε - Εκανε άνω κάτω τις εκδόσεις Λιβάνη και τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Κουφοντίνας τα κατάφερε -Εκανε άνω κάτω τις εκδόσεις Λιβάνη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Έγραψε το βιβλίο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη»
* Τον πρόλογο υπογράφει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
* «Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ», απαντά η Κουμουνδούρου
* Οργή και για το εξώφυλλο και επικρίσεις στον «Λιβάνη»

Σάλο κατάφερε να προκαλέσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας με το βιβλίο που εξέδωσε «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». 
Τόσο το εξώφυλλο που επέλεξε, όσο όμως και ο πρόλογος δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα. Από τη μία το εξώφυλλο όπου παρουσιάζονται αντάρτες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ αποδοκιμάστηκε έντονα ειδικά στα social media. Μάλιστα και οι ...

ΣΟΚ από Russia Today: Δεν ήταν του Γιανούκοβιτς οι ελεύθεροι σκοπευτές στο Κίεβο αλλά της αντιπολίτευσης (Βίντεο)

Μισθοφόροι ήταν οι σκοπευτές στο Κίεβο και είχαν προσληφθεί από τους ηγέτες των κινητοποιήσεων. 

Αυτό αποκαλύπτεται από συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο (Vid)

Διεθνή πολιτικό σεισμό πιθανότατα να προκαλέσει η συνομιλία ανάμεσα στην επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάθριν Άστον και τον Εσθονό υπουργό Εξωτερικών, συνομιλία η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τη συνομιλία την οποία επικαλείται η ιστοσελίδα Russia Today, οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν τόσο εναντίον διαδηλωτών όσο όμως και αστυνομικών, εκτελούσαν διαταγές των ηγετών της αντιπολίτευσης, δηλαδή των άμεσα εμπλεκόμενων και πρωταγωνιστών των κινητοποιήσεων στην ...