Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η Καρυάτιδα που κάνει τον γύρο του κόσμου!

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Η φωτογραφία από το μουσείο της Ακρόπολης που κάνει τον γύρο του κόσμου)

Φωτογραφία που απεικονίζει τις Καρυάτιδες από το Ερέχθειο της Ακρόπολης κάνει το γύρο του κόσμου. 

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας φαίνεται η Καρυάτιδα που μεταφέρθηκε από τον Λόρδο Έλγιν στην Αγγλία και σήμερα στολίζει το Βρετανικό Μουσείο, 
ενώ στο κάτω μέρος απεικονίζονται οι υπόλοιπες πέντε Καρυάτιδες του μουσείου της Ακρόπολης με κενή τη θέση της έκτης Καρυάτιδας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Αλέξης Τσίπρας το έριξε στον... φιλελευθερισμό

Τι άλλο θα δούμε...
«Αφιερωμένο» στη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, είναι το άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Υπνοβάτες της λιτότητας» που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

Πυρά εξαπολύει και προς τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά που όπως υποστηρίζει «αντί να διαπραγματευτούν σκληρά για την Ελλάδα, πειθήνια υπάκουσαν – και εξακολουθούν να υπακούουν – στα κελεύσματά της». Όπως σημειώνει, «εφόσον το ενιαίο νόμισμα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, τότε είναι οι οικονομικές πολιτικές των χωρών της νομισματικής ένωσης».
Εντύπωση βέβαια προκαλούν τα αναγνώσματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει εκτενή αναφορά στον Μίλτον Φρίντμαν, μονεταριστή οικονομολόγο και έναν εκ των κύριων εκφραστών της Σχολής του Σικάγο.
Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του κ. Τσίπρα:...

Είναι το Μνημόνιο, ηλίθιε!


Δύο είναι τα μείζονα στοιχεία της τρέχουσας ανθηρής επικαιρότητας. 

Η θεαματική κινητικότητα στο πεδίο της αντιμετώπισης της διαφθοράς και 
οι απολογιστικές ανακοινώσεις γύρω από τα αποτελέσματα της «μνημονιακής» προσπάθειας της χώρας. 
Πιστεύουμε ότι κακώς δεν συνδέονται τα δύο αυτά θέματα, που ο κόσμος θεωρεί άσχετα μεταξύ τους. 
Εδώ θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε αυτό το λάθος.
Πράματα και θάματα γίνονται λοιπόν εσχάτως, μια που μέρος –τουλάχιστον– της Δικαιοσύνης άρχισε να ξυπνά. Λέγεται ότι ...

Χωρίς παιδεία ένα λαός γαλουχήθηκε με το δίλημμα: ή θα είσαι λαμόγιο ή κορόιδο!

Όλη η Ελλάδα μια φυλακή.
Και μετά τι;
Με αφορμή την καταιγίδα των δικαστικών εξελίξεων του τελευταίου διαστήματος που δημιουργούν ποσοτική έκρηξη συλλήψεων και αποκαλύψεων σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο διάπραξης των σκανδάλων που βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση δεν θα πρέπει να μείνουμε μόνο στο ανάθεμα… του παρελθόντος.

Η μέχρι σήμερα ατιμωρησία, η ασυλία και η «απουσία» της δικαιοσύνης οδήγησαν τη χώρα στην απαξίωση και στην οικονομική καταστροφή 

Οι διεφθαρμένοι δεν κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και κατάφεραν να επιβληθούν σε έναν λαό που δεν του δόθηκε η απαιτούμενη παιδεία.
Λαμόγια, διαφθορά, μίζες, νεποτισμός, υπεξαίρεση χρημάτων όλα στον αέρα! Η Ελλάδα μια φυλακή! Καλά...

Φαλακρό... Η βόρεια πλευρά του να υποδέχεται την ανατολή του ήλιου με ένα... Νησί!

Δεν είναι νησί! 
Είναι το θεριό που κείτεται στο σύννεφο. 
Η αδερφή του Μεγαλέξανδρου…

Η πραγματική αιτία παραίτησης Τατσόπουλου, Λιάπης, Άδωνις & οι 58

n

Ο Χατζημαρκάκης ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές - Ποιοι συμμετέχουν στη νέα Κίνηση Πολιτών

Ο Χατζημαρκάκης ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές -Ποιοι συμμετέχουν στη νέα Κίνηση Πολιτών
* Σύμφωνα με διαρροές θα λέγεται ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
* Θα συμμετέχουν «φρέσκα» πρόσωπα νέα σε ηλικία αλλά και στην πολιτική
* Ο στόχος του νέου φορέα εν όψει της αναμέτρησης του Μαΐου
* Την Πέμπτη οι επίσημες ανακοινώσεις

Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προχωρά και επισήμως ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης. 
Πρώτο βήμα της Κίνησης θα είναι η συμμετοχή στις επερχόμενες ευρωεκλογές με στόχο την...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η σύμπτωση της δεκαετίας. Η ιδιωτική κλινική που έδωσε το χρυσό χαρτί στον Κοντομηνά, είχε συνεργαστεί με το αμαρτωλό ίδρυμα, με τις υπογραφές των …υπόδικων!

postcredit ιατρικο“Απλά και γρήγορα” καθάρισαν…
Με τα χεράκια του κατηγορούμενου Ιωάννη Ρόρρη, στενού συνεργάτη του Κοντομηνά και του Γριβέα η σύμβαση συνεργασιας! 
(ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος που οδηγεί την δικαιοσύνη στην Ελβετική εταιρεία του Παπανδρέου!)
Από κοντά και ο Κλέων Παπαδόπουλος, βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο…
Τι και αν ο δικαστής που μειοψήφισε συντασσόμενος με την άποψη της Πόπης Παπανδρέου έγραφε ξεκάθαρα στην έκθεση του ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό χαρτί από ιδιωτικό (!!) θεραπευτήριο, όταν μάλιστα η ημερομηνία εισαγωγής ήταν η ίδια με την ημερομηνία του εντάλματος σύλληψης (!!!)
Διαβάστε την αποκάλυψη:...

"Πόσο μ... μπορεί να είσαι;": Η κλήση που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αγανακτισμένος πολίτης πήρε το νόμο στα χέρια του, προκειμένου να "τιμωρήσει" ασυνείδητο οδηγό.
Δείτε την πρωτότυπη "κλήση" που άφησε δώρο στο παρμπρίζ του
Τέτοια "κλήση", αλλά και με τέτοια χαρακτηριστική ατάκα για παράνομο παρκάρισμα, ίσως δεν δόθηκε ποτέ στον κόσμο. Γι' αυτό και διαδόθηκε στα social media με αστραπιαία ταχύτητα.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, όταν οδηγός κατάφερε και βρήκε τρόπο να τρυπώσει μέσα από άλλα παρακρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο...

Σοκ στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις

Πονοκέφαλος στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν το κόμμα σε καθοδική πορεία που δεν δείχνει αναστρέψιμη
Δεν μιλιούνται στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς κάθε δημοσκόπηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διαρκή καθοδική πορεία που δεν δείχνει αναστρέψιμη.
Ούτε η ανακοίνωση της συνεργασίας με τους "58" έφερε αλλαγή κλίματος, ούτε η νίκη στην κόντρα με τον Άδωνι για το 25ευρω έδωσε πόντους.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στις ΗΠΑ και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για μια συνολική πολιτική συζήτηση, που δεν γίνεται παρά να είναι δυσάρεστη για τους μετέχοντες...

Βία όπως λέμε άνθρωπος

tobouloglou_id28689818_dvd.originalΠαρά τις καλόπιστες διακηρύξεις του ουμανισμού, ο ανθρώπινος βίος φαίνεται να είναι συνυφασμένος με τη βία.

Το ανθρώπινο σώμα μοιάζει να συντηρείται και να αναπτύσσεται από τη βία, δεδομένου ότι η εργασία και η σωματική άσκηση δεν είναι τίποτε άλλο από ένας εθελούσιος καθημερινός τραυματισμός στον οποίο εκθέτουμε το μυοσκελετικό μας σύστημα.
Με βία κατέρρευσε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία και η βία, όσο αποκρουστική και αν φαντάζει, ήταν η τελευταία λύση των νομάδων προγόνων μας απέναντι στο πεινασμένο σαρκοβόρο αιλουροειδές.Ο Αλέξανδρος αποφάσισε να απεμπλακεί βίαια από το αίνιγμα του γόρδιου δεσμού και ο χριστιανισμός εδραιώθηκε πάνω στα πτώματα του ιερατείου της αρχαίας θρησκείας.Ο Μαρά και ο Ροβεσπιέρος δεν ήταν χορτοφάγοι, το ίδιο μάλλον και οι επαναστατημένοι Κινέζοι χωρικοί της εξέγερσης των μπόξερ.Ο Δ. Σολωμός έγραφε τον εθνικό ύμνο στο απάγκιο τον Επτανήσων ακούγοντας το γλυκό, στα αυτιά του, τραγούδι των κανονιών, στην απέναντι ακτή και η κόψη του σπαθιού η τρομερή δεν φτιάχτηκε για να κόβουμε μπακλαβά και μόνο.
Στον σύγχρονο αστικό πολιτισμό η βία εμφανίζεται κάτω από πολλούς μανδύες και είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας...

Αυτά είναι τα πέντε προγράμματα που "τρέχει" ο ΟΑΕΔ

Ευκαιρίες απασχόλησης για τουλάχιστον 26.000 ανέργους

Ευκαιρίες απασχόλησης για 26.000 και πλέον ανέργους προσφέρουν πέντε νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, που «τρέχουν» από τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. 
Οι συγκεκριμένες δράσεις δημιουργούν θέσεις εργασίας, είτε επιδοτώντας επιχειρήσεις για την πρόσληψη ανέργων είτε επιδοτώντας ανέργους για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.
Ήδη ανοιχτά για υποβολή αιτήσεων στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) είναι τα παρακάτω προγράμματα:

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

4 Αλήθειες για τα CDS

Τις τελευταίες ημέρες ξαναγράφονται πολλά για τα cds, που αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το 2009, λίγο πριν η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών 
με αφορμή την ποινική έκβαση της υπόθεσης και την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τον τρόπο, που οι διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί Αγγελου Φιλιππίδη και επί Κλεάνθη Παπαδόπουλου χορηγούσαν δάνεια σε διάφορους επιχειρηματίες και τα οποία κατέστησαν επισφαλή...

Ο Αυριανός ηγέτης

  Είναι γενικά παραδεκτό, ότι στις μέρες μας η κοινωνική πολιτική και οι διάφορες μορφές κρατικής παρέμβασης προς όφελος του πολίτη, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. 
Η κοινωνικό-οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, καθιστά αναγκαία την ύπαρξη μιας καινούριας μορφής ηγεσίας, η οποία μπορεί να φέρει νέες μορφές ανάπτυξης.
Δεν μιλάω για μια καινούρια διακυβέρνηση απαραίτητα. Αυτή μπορεί και να αποτύχει. 
Αναφέρομαι σε ένα νέο στιλ ηγέτη, ο οποίος θα οδηγήσει ανθρώπους και οργανισμούς σε μια αξιοπρεπή θέση...

Χρόνια πολλά Αντώνη Σαμαρά!

samaras1381765313Αγαπητέ Αντώνη, χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή. 

Αντώνη, με συγκίνησες αρκετές φορές της τελευταίες ημέρες. 
Με συγκίνησες όταν είπες πως η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός και το έκανε συντονισμένα με την βοήθεια της Ευρώπης. 
Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή, Αντώνη.
Μπράβο σου που ευχαρίστησες την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας βοήθησε να χάσουμε βιοτικό επίπεδο. 
Ήταν ένα βάρος για όλους μας το βιοτικό επίπεδο.
Αντώνη, με συγκίνησες πολύ, όταν στο Στρασβούργο είπες...

Το "σύστημα Μπανάνα"

Ρηξικέλευθο αλλά δεν συνιστάται η εφαρμογή στους καθ’ ημάς
Επειδή με όσα αποκαλύπτονται κατά καιρούς, πληθαίνουν οι πολιτικοί που ψάχνουν να κρυφτούν, υποπτευόμαστε ότι η γεωμετρική πρόοδος των αποκαλύψεων θα βγάλει και άλλα στη φόρα ΄και θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. 

Λέγεται μάλιστα από αυτούς που γνωρίζουν, αλλά για την προστασία του συστήματος αυτού και, τελικώς της ίδιας της Δημοκρατίας, σιωπούν, ότι ποσοστό μόνο των όσων απαράδεκτων έχουν συμβεί στην Μεταπολίτευση θα δει το φως της δημοσιότητας...

Η παρέα των λύκων

Ο Zυλιεν Μπεντά έγραψε το 1927 το περίφημο έργο του για την «προδοσία των διανοούμενων».
Αν επισκέπτονταν την Ελλάδα του
2014 θα το έκανε τρίτομο. 

Αν και «πνευματικοί άνθρωποι» που, ενώ η χώρα τους βουλιάζει, επιδίδονται σε καριερισμό του χείριστου είδους και όταν ο κόσμος ψάχνει λόγο και ερμηνεία σε όσα συμβαίνουν, υιοθετούν τις δικαιολογίες της εξουσίας, μουγκρίζουν σαν κτήνη και βγάζουν βόλτα την ημιμάθειά τους, δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι.
«Φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα και ιστορία οι παρέες»
Δ. Σαββόπουλος

Η Κρίση υπήρξε και μια ευκαιρία για αυτογνωσία. Μια εποχή ψευδαισθήσεων που τελείωνει απότομα είναι η καλύτερη στιγμή για να ζητήσει κανείς απαντήσεις στο τι πήγε στραβά, να αφήσει τις κακές συνήθειες και να κόψει τις κακές παρέες.

Αποτύχαμε και στα τρία. ...

Οι Πρόγονοι, οι Γραικύλοι και οι Άρπαγες

tobouloglou_id28689818_dvd.originalΈζρα Πάουντ (1885 – 1972): 
‘Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν”
[...] Παπαδιαμάντης, 1893: 
…Γραικύλος της σήμερον, όστις θέλει να κάμη δημοσία τον άθεον ή τον κοσμοπολίτην, ομοιάζει με νάνον ανορθούμενον επ’ άκρων ονύχων και τανυόμενον να φθάση εις ύψος και φανή και αυτός γίγας”. [...]

Η Επιτυχία θέλει Τέχνη!

  Πάει ο παλιός ο χρόνος. Καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι αυτή.
Επίσης, οι περισσότεροι από εμάς εύχονται η νέα χρονιά να φέρει κάτι καλύτερο από αυτήν που μόλις έφυγε. 
Όχι, δεν είναι ότι δεν εκτιμούμε και τα καλά που πιθανόν (τι πιθανόν... σίγουρα δηλαδή) μας συνέβησαν την χρονιά που πέρασε. 
Είναι που αυτόματα η προσοχή μας εστιάζει σε αυτό που δεν πάει καλά. Σε αυτό που χρειάζεται βοήθεια. 
Είναι ακριβώς όπως όταν χτυπάς ένα δάχτυλο. Εκείνη τη στιγμή δεν παρατηρείς ότι έχεις άλλα εννιά υγιή και δυνατά δάχτυλα. Εστιάζεις σε αυτό που πονάει. Έτσι δεν είναι;...

Δικαστικοί κύκλοι στους New York Times: Ανοίγουν άλλες 10 υποθέσεις για εξοπλιστικά

"Στην Ελλάδα κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει..."
Στην Ελλάδα κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει, γράφουν σήμερα οι New York Times αναφερόμενοι στις διώξεις που έχει ασκήσει η δικαιοσύνη σε άλλοτε ισχυρούς παράγοντες της χώρας.
Η αμερικανική εφημερίδα κάνει λόγο για το αίσθημα αδικίας που ένιωθαν οι Ελληνες πολίτες καθώς πλήττονταν από τα φορολογικά μέτρα, ενώ η ελίτ της χώρας έμενε στο απυρόβλητο. 
Προς ικανοποίηση πολλών, όμως συνεχίζει η εφημερίδα, αυτό αλλάζει καθώς η δικαιοσύνη λειτουργεί πλέον χωρίς πολιτικές πιέσεις και ξεσκεπάζει σκάνδαλα και...

"Καραμανλική" αντίδραση για Φάρατζ: "Eίναι ανεκδιήγητος"

Τι έγραψε στο twitter ο Βαγγέλης Αντώναρος

Σφοδρά πυρά κατά του Βρετανού ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάρατζ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις δηλώσεις του σχετικά με την Ελλάδα. 
Η παρέμβαση αυτή με έντονο Καραμανλικό χρώμα, έρχεται να προστεθεί στην γενική κατακραυγή εναντίον του Βρετανού από το σύνολο της κεντροδεξιάς...
Αναλυτικά έγραψε:

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σιωπή και αμηχανία λίγο πριν την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

tobouloglou_id28689818_dvd.original

Και μετά τον αποχαιρετισμό, σιωπή

Εκκωφαντική σιωπή από την Ηρώδου του Αττικού.

Μέγαρο Μαξίμου και Προεδρία της Δημοκρατίας απέφυγαν- έστω διά των υμέτερων παπαγαλακίων- να διαψεύσουν την σημειωλογία του αποχαιρετισμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στο προσωπικό.
Κι όμως η απόφαση έχει ληφθεί ήδη: O Kάρολος Παπούλιας θα έχει εγκαταλείψει την Προεδρία της Δημοκρατίας ως το Φθινόπωρο του 2014. Με την παραίτησή του και την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας-του Αντώνη Σαμαρά, όπως...

Κι όμως: Ο Ολάντ ανάμεσα στην πρώην σύζυγο, τη σύντροφο και την ερωμένη του!

Δείτε τη "συλλεκτική" φωτογραφία-ντοκουμέντο που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη Γαλλία με τον Ολάντ και τα ερωτικά καμώματα του.
Τη στιγμή που η Βαλερί Τριερβελέρ, νοσηλεύεται ακόμα με νευρικό κλονισμό λόγω της απιστίας του Γάλλου προέδρου και συντρόφου της, το φως της δημοσιότητας βλέπουν… «συλλεκτικές» φώτο!

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις, καθώς απεικονίζει τον Ολάντ, στο ίδιο event μαζί με τις ΤΡΕΙΣ γυναίκες της ζωής του.

Αντιμνημόνιο


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Η έκταση της καταστροφής που προκάλεσε στην Ελλάδα (και πιθανότατα θα προκαλέσει στην Κύπρο) η πολιτική των Μνημονίων-Δανειακών, είναι πια ανυπολόγιστη.

Θα χρειαστούν δεκαετίες για να μπορέσει η χώρα να συνέλθει, αν συνέλθει. 


Ο κίνδυνος ακόμα μεγαλύτερων οικονομικών, αλλά και γεωπολιτικών, «ολικών» καταστροφών παραμένει ισχυρός, αρχής γενομένης από την Κύπρο, η μοίρα της οποίας φαίνεται τώρα να αποφασίζεται σε περίπλοκη διαπραγμάτευση μεταξύ Τουρκίας, ΗΠΑ και Ισραήλ, χωρίς τη συμμετοχή των «ενδιαφερομένων», του κυπριακού πληθυσμού, που θα πληροφορηθεί, εν ευθέτω χρόνω, τις σχετικές αποφάσεις...

Ποιος ωφελείται από την αποκάλυψη των σκανδάλων;

Ποιος ωφελείται από την αποκάλυψη των σκανδάλων;

- Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και η ανοσία της ελληνικής κοινωνίας

-Σοκάρει η εντολή της τρόικας!

Σε καθημερινό φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί η αποκάλυψη σκανδάλων στην Ελλάδα.

Κάθε τόσο έρχεται στην επιφάνεια ένα πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο τόσο μεγάλου μεγέθους που, αν έσκαγε σε κάποια από τις χώρες που έχουν παράδοση αιώνων στη δημοκρατία και πολιτικό πολιτισμό πιο εξελιγμένο, θα έριχνε κυβερνήσεις, θα πυροδοτούσε παραιτήσεις και σίγουρα θα προκαλούσε κοινωνικό σοκ...

Πολύδωρας σε Βουλευτές: " Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα ιδιωτεύσω"

Είδηση για το πολιτικό του μέλλον έβγαλε ο Πολύδωρας!

Το είπε σε πηγαδάκι βουλευτών 

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής είχε μόλις ολοκληρωθεί. 
Κατευθυνόμενος προς την έξοδο του κτηρίου ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας έπεσε πάνω σε πηγαδάκι βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 
"Τι κάνεις Πρόεδρε; Τι σκοπεύεις να κάνεις από εδώ και πέρα;" ρώτησαν οι βουλευτές τον Πολύδωρα ο οποίος κοντοστάθηκε και στη συνέχεια με το γνωστό ύφος απάντησε ...

Η νέα διαφήμιση της Axe προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα – Δεν ξανάγινε [βίντεο]

Η νέα διαφήμιση της Axe προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα – Δεν ξανάγινε [βίντεο]
Ξεχάστε τις ξελιγωμένες γυναίκες που κυνηγάνε οποιονδήποτε άνδρα είχε προνοήσει να ξεχαστεί με το γνωστό αποσμητικό. 

Η νέα διαφήμιση της Αxe θυμίζει πολιτικό θρίλερ αλλά επιφυλάσσει όπως πάντα για το τέλος μια τρελά αστεία σκηνή.

Το μήνυμα του βίντεο είναι «Κάντε έρωτα όχι πόλεμο» ή αλλιώς kiss for peace, όπως είναι το σχετικό hashtag...

Ανικανότητα, παντού.



Δεν μπορώ να καταλάβω, πόσο αναίσθητοι είμαστε...

Πίνουμε κόκα κόλα, και αυτοί πάνε το εργοστάσιο στην Βουλγαρία...και μεις πίνουμε...
Αγοράζουμε από το lidl και to Praktiker και το Σπίνγελ λέει ότι είμαστε Αφγανιστάν και Πακιστάν στην Ευρώπη... και μεις συνεχίζουμε ν αγοράζουμε...
Μας ξέσχισε η Ζήμενς, αλλά εμείς εκεί...
Μας πουλάνε τα σίδερα τους , κάτι αμαξάρες που δανειστήκαμε για να τις αγοράσουμε πριν 5-6 χρόνια... Μας ξεσχίσανε στους φόρους, και τώρα μας τα παίρνουν πίσω για ένα κομμάτι ψωμί.
Περιμένουμε από τύπους σαν τον Λαφαζάνη, τον Καμμένο, τον Κασιδιάρη, να μας σώσουν.
Πετάμε κατουρλιά σε χαζομπέμπηδες υπουργούς, που ξέμειναν πίσω, και η πλάκα είναι ότι προσπαθούν για κάτι....

Όταν η Ελλάδα χλευάζεται

Το εναρκτήριο λάκτισμα της χλεύης το έδωσε ο Γιωργάκης

Παίζει ασφαλώς ρόλο το πως θα αντιμετωπίσουν μία χώρα οι δανειστές της –πολύ περισσότερο αν είναι συν-εταίροι της- αν η χώρα αυτή έχει εχέγγυα αξιοπιστίας ή υστερεί σ’ αυτά. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου δυσφημίζοντας την Ελλάδα στους Ευρωπαίους ομολόγους του, αποκαλώντας την πατρίδα του χώρα όπου θάλλει η διαφθορά, δημιούργησε τις συνθήκες μιας παρατεταμένης δυσπιστίας απέναντι στην Ελλάδα, η οποία ασφαλώς επηρέασε και το περιεχόμενο των όρων του δανεισμού...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τροφές που μπλοκάρουν την απώλεια κιλών

Τροφές που μπλοκάρουν την απώλεια κιλών

Είστε σίγουροι πως καταναλώνετε τις σωστές τροφές αν θέλετε να χάσετε βάρος; 

Αν προσπαθείτε τόσο πολύ να χάσετε κιλά και δεν το καταφέρνετε, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τη στρατηγική σας. 
Μελέτες έχουν δείξει ότι το βάρος σχετίζεται περισσότερο με την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνουμε, παρά με την ποσότητα. Αν λοιπόν προσπαθείτε τόσο πολύ να χάσετε κιλά και δεν το καταφέρνετε, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τη στρατηγική σας.
Πολλές φορές νομίζουμε ότι επειδή καταναλώνουμε κάποιες τροφές σε μικρές ποσότητες, δε θα πάρουμε κιλά και μάλιστα θα χάσουμε το περιττό βάρος, αλλά αυτή η λογική είναι τελείως λάθος. Αν...

Ξεβρακώθηκε ο Φάρατζ! Ειρωνεύτηκε την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!

Ξεβρακώθηκε ο Φάρατζ! Ειρωνεύτηκε την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους... ελληναράδες υποστηρικτές του!

Ξεβρακώθηκε στον απόλυτο βαθμό ο σούπερ... φιλέλληνας Φάρατζ που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Ερωτηθείς ο Βρετανός - που από χτες τον αποθεώνουν ουκ ολίγοι ...ελληναράδες- για το αν συμφωνεί να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην γενέτειρα τους, απέφυγε να απαντήσει σκάζοντας ένα... ειρωνικό χαμόγελο!

Ο Ευαγγελάτος μάλιστα εκνευρίστηκε...

Τέσσερις ελιές τη μέρα καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα

Τέσσερις ελιές τη μέρα καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταραΜία πολυφαινόλη που περιέχει η ελιά, η υδροξυτυροσόλη, καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό τους.

Μελέτη του ομογενή επιστήμονα Τομ Καραγιάννη, διευθυντή του Τμήματος Μοριακής και Γονιδιακής Έρευνας του Ινστιτούτου Baker της Μελβούρνης η οποία θα βραβευτεί αύριο στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Ιατρικής Ολυμπιάδας, έδειξε ότι η υδροξυτυροσόλη καταστρέφει τα καρκινικά ερυθρολευχαιμικά κύτταρα Κ562 αλλά όχι τα μονοπυρηνικά κύτταρα του περιφερικού αίματος.
Προκειμένου να υπάρξουν οφέλη για την υγεία, ο κ. Καραγιάννης συνιστά κατανάλωση 50 ml ωμού παρθένου ελαιολάδου απ΄ όπου ο...

Ποια είναι τα λαχανικά που προστατεύουν τους καπνιστές;

Ποια είναι τα λαχανικά που προστατεύουν τους καπνιστές;
Ερευνητές από το Γερμανικό Ίδρυμα Ανθρώπινης Διατροφής του Potsdam παρουσίασαν μια έρευνα σύμφωνα με την οποία υπάρχουν ορισμένα λαχανικά που μπορούν να λειτουργήσουν ως ασπίδα για τους καπνιστές.
Τα κρεμμύδια, τα μήλα, τα μούρα, το σπανάκι, τα λάχανα και το μπρόκολοφαίνεται πως είναι εξαιρετικά ωφέλιμα μιας και παρέχουν σημαντική προστασία κατά τον καρκίνο του παγκρέατος, ιδιαίτερα στην επικίνδυνη ομάδα των καπνιστών.
Το όφελος αποδίδεται σε μια ομάδα ουσιών που περιέχουν, τις φλαβονόλες, οι οποίες προστατεύουν τα...

ΒΟΜΒΑ Παπούλια στην κοπή πίτας: Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά!

Με ανοιχτό το στόμα όλοι οι δημοσιογράφοι

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στην Προεδρία της Δημοκρατίας όταν άκουσαν τον Κάρολο Παπούλια να τους λέει ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που κόβει πίτα!
Κι αυτό, γιατί η θητεία του Προέδρου λήγει τον ερχόμενο Φεβρουάριο! Οπότε έγινε μεγάλο σούσουρο και ανάστατοι οι δημοσιογράφοι άρχισαν να μετρούν κουκιά για πρόωρες εκλογές και για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος:

Ο δολοφόνος και το εξώδικο του Πέτρου Τατσόπουλου


image

Φανταστείτε πως κυκλοφορεί στη γειτονιά σας ένας κατά συρροή δολοφόνος. 

Ίσως επειδή παραμένει χρόνια ασύλληπτος ή επειδή εκλύει περισσότερη αδρεναλίνη στα επινεφρίδια του παίζοντας τη γάτα με το ποντίκι, ο δολοφόνος δεν λαμβάνει σπουδαίες προφυλάξεις, απεναντίας, μάλλον προκαλεί το πεπρωμένο του. 
Εξαιτίας αυτής ακριβώς της καυλωτικής απερισκεψίας έχετε προ πολλού αντιληφθεί ότι ο δολοφόνος σταμπάρει το δικό σας σπίτι. 
Τον βλέπετε από...

Οι καλύτερες τροφές για τους άνδρες άνω των 50 ετών!

Με την «ανδρόπαυση» ή ανδρική κλιμακτήριο, σιγά-σιγά μειώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, όπως και ο μεταβολισμός, ο προστάτης διογκώνεται και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για καρδιαγγειακά προβλήματα και άλλες ασθένειες.

Οι καλύτερες τροφές για τους άνδρες άνω των 50 ετών, είναι εκείνες που μπορούν να τους βοηθήσουν να ασχοληθούν με όλες τις αλλαγές στο σώμα τους, καθώς μεγαλώνουν. Οι γυναίκες περνούν στην εμμηνόπαυση, αλλά οι άνδρες βιώνουν τις δικές τους, πιο ανεπαίσθητες αλλαγές καθώς γερνούν.

Αυτές οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή του άνδρα, τη διάθεση, την ικανότητα να κοιμηθεί, τη...

Μεγάλες αλήθειες για τις… γυναίκες!

1. Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν το...
“μέγεθος” ενός άντρα από το χέρι του…
Για αυτό μπλέκουν συνήθως με....
 “καραγκιόζηδες”… Ο Καραγκίοζης έχει μεγάλο χέρι!!!
2. Όταν μία γυναίκα έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί Κρέμα Νυκτός, είναι γιατί έχει αρχίσει να μην βλέπεται την Ημέρα…
3. Όταν μια γυναίκα σου πει για μία άλλη γυναίκα ότι έχει ωραίο κώλο, δεν περιμένει να την επιβεβαιώσεις… περιμένει να την διαψεύσεις…
4. Είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό με την βοήθεια μηχανικών βοηθημάτων…
Το κορυφαίο όλων είναι η Ferrari 458 Italia..
5. Αν μια πολύ όμορφη γυναίκα σου πει ότι σε θεωρεί τον ιδανικό άντρα, είναι προφανώς ...

Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ...

Τα τελευταία 4 χρόνια στη χώρα μας διεξάγεται ένας κανονικός πόλεμος.

Στη Βουλή, στα τηλεοπτικά παράθυρα, τα κόμματα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το χρέος, την τρόικα, τις δόσεις, τη Μέρκελ, τα μνημόνια, ποιος θα τα διαπραγματευτεί και ποιος θα τα σκίσει. 
Πίσω από αυτό τον ψεύτικο πόλεμο εντυπώσεων για το φιλοθεάμον κοινό, δίνονται οι πραγματικές μάχες.
Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. 
Υπουργοί, από τα σημαντικότερα ονόματα της μεταπολίτευσης, βρίσκονται στον Κορυδαλλό ισόβια. Βουλευτές, στελέχη των κομμάτων, οδηγούνται στον εισαγγελέα ο ένας μετά τον άλλον. 
Δήμαρχοι δικάζονται και...

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον Καμμένο, την Off Shore και τον "Ηλιάτορα"

Τι αποκαλύφθηκε από τον οικονομικό έλεγχο και τι ερευνούν οι αρμόδιες αρχές

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ που αφορά την έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας για την υπόθεση του σκάφους-Ηλιάτορα του Ηλία Καμμένου, πατέρα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και τις off shore εταιρείες, φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα το parapolitika.gr.
Από την συγκεκριμένη αναφορά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ προκύπτουν σωρεία ερωτημάτων και φορολογικών παραβάσεων, τις οποίες ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες...

Ρίξτε την πίεση με φυσικό τρόπο!

Ρίξτε την πίεση με φυσικό τρόπο!

Επιστήμονες από τη φημισμένη Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότας, έχουν την απάντηση. 

Όπως αναφέρουν εκτός από τα φάρμακα υπάρχουν και κάποιο φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε την αρτηριακή υπέρταση  σε φυσιολογικά επίπεδα και ο πιο σημαντικός απ’ αυτούς είναι η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, μειώνοντας τα κορεσμένα λιπαρά.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί επιστήμονες ο τρόπος ζωής παίζει καταλυτικό ρόλο στην ρύθμιση της πίεσης  και συστήνουν στους πάσχοντες να ακολουθούν τους εξής δέκα χρυσούς κανόνες: ...

Έψαλε τον ελληνικό ύμνο στο ΝΒΑ (VIDEO)

Οι Έλληνες παίκτες του NBA του τόνωσαν τον πατριωτισμό

Το πατριωτικό φρόνημα ενός Έλληνα ομογενή, παρουσιαστή αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής, τόνωσε η παρουσία Αντετοκούνμπο, Κουφού και Καλάθη στο NBA.
Ο παρουσιαστής, την ώρα που το πάνελ της εκπομπής σχολίαζε τα στατιστικά των τριών Ελλήνων άσσων στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ξεκίνησε να ψέλνει-φανερά συγκινημένος-τον ελληνικό εθνικό ύμνο προκαλώντας την έκπληξη όσων βρίσκονταν στο στούντιο...

Νέο βιβλίο-βόμβα για τον Κώστα Καραμανλή


Έρχονται αποκαλύψεις φωτιά!

Ο Κώστας Καραμανλής από τη στιγμή που έχασε τις εκλογές του 2009 δεν έχει εμφανιστεί επίσημα να μιλήσει ούτε έχει αναφερθεί ποτέ στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε η κυβέρνηση του. 
Στα τρία χρόνια που ακολούθησαν μεσολάβησαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για το Μνημόνιο. 
Σε αυτήν την κρίσιμη τριετία στέκεται το βιβλίο του Μπάμπη Καλλιντέρη, προσπαθώντας να φωτίσει το διάστημα 2009-2011. 
Εντύπωση προκαλεί ότι το βιβλίο θα παρουσιάσει το προσεχές Σάββατο ο Σωτήρης Χατζηγάκης, ένας δηλωμένος ...

Άρχισε ο εμφύλιος στην «υψηλή κοινωνία !

tobouloglou_id28689818_dvd.original

Τόσο ψέμα, τόση υποκρισία, τόση ανικανότητα και τόσο μίσος για τον συνάνθρωπο, τον άγνωστο, τον διπλανό, τον περαστικό δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

- Σουτζούκ λουκούμ με γεύση τριαντάφυλλο προσέφεραν στον κύριο Φιλιππίδη οι…υπεύθυνοι των φυλακών στις οποίες κρατείται προσωρινά. Εκείνος τους ευχαρίστησε φωνάζοντας με νοσταλγία «ΠΑΩ-ΠΑΩ».
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
- Το τελευταίο διάστημα, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ανακρίσεις, μίζες, ξέπλυμα, απιστίες, κακουργήματα, καταχρήσεις, από εκλεκτούς εκπροσώπους του...

Ελλάδα, 2014


Γράφει ο SakTsak
Τα Χριστούγεννα είχαν πια ξεχαστεί. Τα όποια ψήγματα αισιοδοξίας και χαμόγελου είχαν αντικατασταθεί από τη γνώριμη σε όλους μιζέρια. Εκτός από έναν.
Ο μικρός Χριστόδουλος το είχε αποφασίσει. Θα το έσκαγε! Από μήνες το σχεδίαζε και επιτέλους έφτασε η ώρα. Είχε κάνει τόσο καιρό υπομονή…

Ολη η αλήθεια για τα μέλη ΧΑ μέσα από 40 ντοκουμέντα -Παντού είχαν όπλα σε εκδρομές, συγκεντρώσεις ακόμα και στα κρεβάτια τους [εικόνες] !

Ολη η αλήθεια για τα μέλη ΧΑ στη Νίκαια μέσα από 40 ντοκουμέντα -Παντού είχαν όπΟ υπολογιστής του πυρηνάρχη της ΧΑ στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη μίλησε αφού οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν να ανακτήσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες του ίδιου και των μελών της οργάνωσης.

Στις φωτογραφίας φαίνεται ο ίδιος να χαιρετά ναζιστικά, να κρατάει όπλα σε εκδρομές της ΧΑ, να φωτογραφίζεται με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, ενώ υπάρχουν και εικόνες που βάζουν μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά στο φακό...

Αγριεύει ο καιρός την Πέμπτη: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Αγριεύει ο καιρός την Πέμπτη: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώραΠρος το τέλος τους οδεύουν οι αλκυονίδες ημέρες, καθώς από την Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα να εξασθενούν από το βράδυ.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Λίγα χιονιά στα ορεινά...

Πώς απελευθερώθηκε ο Μ. Καραμολέγκος. Η απαγωγή, οι έρευνες και το τέλος μια περιπέτειας βγαλμένης από ταινία

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες της απαγωγής και της απελευθέρωσης του Μανώλη Καραμολέγκου. 

Οι κρίσιμοι χειρισμοί, που οδήγησαν στο αίσιο τέλος

Ένας ακόμα από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου, συνελήφθη νωρίτερα στο Μαρκόπουλο ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός τρίτου, που κατάφερε να διαφύγει.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμολέγκος παρουσιάστηκε στις 4.30 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, μαζί με τον έναν από τους απαγωγείς, τον οποίο έπεισε...

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

O Nικήτας φτιάχνει ψηφοδέλτιο!

Οργανώνεται ήδη για τον Δήμο της Αθήνας!

Ενώ από την πλευρά της ΝΔ δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για κάποια υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας, ο Νικήτας Κακλαμάνης συνεχίζει κανονικά τον... δρόμο του! 

Εμείς σας το είχαμε πει πριν από μέρες, ότι: Φτιάχνει ψηφοδέλτιο ο Νικήτας για την Αθήνα
Ο βουλευτής της ΝΔ έχει κάθε μέρα δεκάδες ραντεβού, βλέπει παλιούς και νέους φίλους και ήδη κινείται ως υποψήφιος Δήμαρχος, φτιάχνοντας το ψηφοδέλτιο του. 
Τα ραντεβού μάλιστα για να ξέρετε δεν είναι μόνο με παλιούς συνοδοιπόρους του , αλλά και νέους αφού έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την υποψηφιότητα του...

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Bitcoin-Economy: Το ευρώ τελειώνει - Το Bitcoin έρχεται

Bitcoin-Economy: Το ευρώ τελειώνει - Το Bitcoin έρχεται

Μέχρι και οι πέτρες σε αυτόν τον πλανήτη, θα έπρεπε να έχουν καταλάβει πως ζούμε σε έναν πλασματικό κόσμο που τον διακινεί μια ψεύτικη οικονομία με στυλοβάτες και εφαρμοστές αυτού τις πολυεθνικές εταιρείες και τους απανταχού πολιτικούς, αντίστοιχα.

Το Οικονομικό σύστημα που επικρατεί στον κόσμο μας τους τελευταίους αιώνες είναι το μονεταριστικό χρηματοπιστωτικό, η οικονομία του χρήματος δηλαδή...

Νέα έκθεση ΕΤΕ: Ο κρυμμένος θησαυρός της ελληνικής γης

Για την ελληνική γη, τα περιθώρια αξιοποίησής της, την ώθηση στον τουρισμό και τα πλεονεκτήματα λόγω γεωγραφικής θέσης μιλά η νέα έκθεση της ΕΤΕ 

Διαβάστε αναλυτικά

Στο νέο τεύχος των περιοδικών εκδόσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για κλάδους της ελληνικής οικονομίας γίνεται εκτενής αναφορά στις δυνατότητες που έχει η ελληνική Γη για να δώσει μία σημαντικότατη ώθηση στον τουρισμό, αλλά και για τα σημαντικά περιθώρια αξιοποίησης της.
Χαρακτηριστικό είναι πως η συγκεκριμένη μελέτη ξεκινάει με τη φράση «η Ελλάδα έχει μια πλεονεκτική γεωγραφική θέση και αρκετές φυσικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη γη της πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο σε σχέση με τις περισσότερες χώρες».
Και συνεχίζει πως αν...

Γιάννη, έχω καθυστέρηση! (και είσαι ο μπαμπάς!)

Γιάννη, έχω καθυστέρηση! (και είσαι ο μπαμπάς!)Δεν μπορεί κανείς να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους σ’ αυτή τη χώρα και πέφτετε να τον φάτε. 

Είστε σαφώς κακομαθημένοι. 
Και στερημένοι θα προσέθετα , 
από την αρετή της αυτοκριτικής και της αντοχής στην κριτική.
Προσωπικώς, παραδέχομαι ότι μία καθυστέρηση την έχω.
Καθυστέρησα πολύ να μάθω για παράδειγμα, ότι το ελληνικό χρέος, ήταν από την αρχή μη βιώσιμο, κάτι που ήξερες εσύ Γιάννη και το έκρυβες, διότι έτσι σου είχαν πει να κάνεις, όπως παραδέχτηκες στο βιβλίο σου, που βγήκε χρόνια μετά, όταν ήδη είχαμε μπει στον “ένα και μοναδικό” δρόμο του μνημονίου...