Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Διπλό "χτύπημα" από ΝΔ σε Α.Τσίπρα: Δηλώσεις της ΟΝΝΕΔίτισσας Ε.Παπαγγελή και "καυτή" φωτογράφηση

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠτΔ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
H ΟΝΝΕΔίτισσα Ελλη Παπαγγελή που κατέρριψε τον μύθο του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς προχώρησε σε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το πολιτικό του αίτημα να γίνουν εκλογές και να μην αναδειχθεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή...

Σχολιάζοντας την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι είναι "Πολιτικά ανήθικο και διαδικασία εκτροπής να εκλέξει η παρούσα Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας'' τον κατηγορεί στην σελίδα της στο facebook για "Αμετροέπεια, ναρκισσισμό" και έχοντα λάβει "διαζύγιο με την πραγματικότητα και τη λογική".
 
Και συνεχίζει την δήλωσή της το μέλος της ΟΝΝΕΔ: "Δεν κρύβουν τι είναι και τι θέλουν. Να ΜΗΝ αλλάξει η Ελλάδα. Τα ''καλά'' του '81 και τις τραγικές του συνέπειες δεν πρέπει να τα ξαναζήσει κανείς".
 
Μάλιστα βάζει και την φωτογραφία του Α.Τσίπρα, αλλά εν προκειμένω εκτιμούμε ότι έχουνμεγαλύτερο ενδιαφέρον οι φωτογραφίες του μοντέλου από "καυτή" φωτογράφηση εσωρούχων στο γνωστό αντρικό κλαμπ Alcatraz.
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά και αξίζει να δούμε τα προϊόντα και το μοντέλο (πρώην υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου), χωρίς πολλές παρατηρήσεις.
Πάντως είναι σαφές ότι το πολιτικό της θάρρος συναγωνίζεται το επαγγελματικό της.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: