Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μοιράζει Αλαζονεία Και Υπουργεία Ο Τσίπρας! «Αγόρασε» Ήδη Ο Κιμούλης!

Έχουν πάθει τέτοια κρίση μεγαλείου με τις δημοσκοπήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και βιάζονται τόσο πολύ να επαναφέρουν τη χώρα …στο 1985, που δεν κρατιούνται από την αλαζονεία τους και ράβουν υπουργικά κουστούμια!

Μάλιστα, είναι τέτοιο το μέγεθος της αλαζονείας, που έχει χτυπήσει κατακούτελα ακόμα και τους -λεγόμενους- ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού, που θέλουν να εμφανίζονται ως επί το πλείστον σοβαροί και φιλοσοφημένοι!
Και το λέμε μετά λόγου γνώσεως, καθώς σύμφωνα...
με αποκλειστικές και πέρα από διαψεύσεις πληροφορίες του thesstruth, ένας από τους πρώτους που έχουν "κλειδώσει" υπουργική καρέκλα σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν καλά – καλά προκηρυχθούν εκλογές, είναι ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού! Ξέρετε, ο γνωστός, που προσπαθεί από πέρσι να διακανονίσει …το φέσι που φόρεσε στο Ελληνικό Δημόσιο από φόρους που δεν πλήρωνε! Ισως σκέφτεται, πως άμα μπει στην κυβέρνηση, μπορεί ο σύντροφος πατερούλης Τσίπρας, ή ο σύντροφος υπουργός οικονομικών, να του σβήσει τους φόρους.
Ένας δικός μας Θεσσαλονικιός, ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης, έχει καπαρώσει το Υπουργείο Παιδείας, για να υλοποιήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει τα δισεκατομμύρια που υπόσχονται για τα σχολεία και να γίνουν …ανοιχτά σε όλους τα Πανεπιστήμια -ακόμα και σε όσους δεν πιάνουν ούτε μονάδα σε εξετάσεις- κι ας μη χωράνε ούτε τους μισούς. 
Κατά τα λοιπά, όπως έχει ξαναγραφτεί, ο Γ. Δραγασάκης εμφανίζεται ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με τους Γ.Σταθάκη και Ε.Τσακαλώτο να έχουν την ευθύνη των οικονομικών υπουργείων. Ως "ακλόνητα φαβορί" για τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Αμυνας παρουσιάζονται οι Ζ.Κωνσταντοπούλου και Θ.Δρίτσας αντιστοίχως, με την "Αριστερή Πλατφόρμα" του Π. Λαφαζάνη να αναλαμβάνει τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας. Λιγότερο σίγουρη θεωρείται η ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών από τον κ. Ν.Κοτζιά, κάποιες θέσεις που ίσως δοθούν στους "αιρετικούς οικονομολόγους"Γ.Βαρουφάκη και Κ.Λαπαβίτσα (ναι, ναι, αυτόν που θέλει επαναφορά της δραχμής) ενώ αναζητείται ρόλος για τον Α.Μητρόπουλο και τους άλλους πασοκογενείς του κόμματος. 
Ακούγεται ακόμα και η Θεοδώρα Τζάκρη για Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, μέχρι να καταργηθεί το υπουργείο και να μετεξελιχθεί σε Υπουργείο Ελληνοσκοπιανής Φιλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: