Χαλασμός Κυρίου ,λοιπόν ,στο ΠΑΣΟΚ ! Ο πιο συνεπής πολιτικός αρχηγός η Μεταπολίτευσης, ο άνθρωπος που υποσχέθηκε πριν πέντε χρόνια ότι θα τα άλλαζε όλα στην Ελλάδα και πράγματι τα άλλαξε ,σε σημείο μάλιστα που να έχει γίνει όντως αγνώριστη η χώρα ,επανέρχεται καλπάζοντας στην πολιτική σκηνή!
Τι ακριβώς θέλει να κάνει από πολιτικής απόψεως; Ρωτούν σοβαρά κάποιοι συμπαθείς συμπατριώτες μας .Μα,τι σημασία έχει αυτό; απαντούν καγχάζοντας οι πιο σοβαροί από τους αναλυτές της θαυμαστής ελληνικής «επικαιρότητας». Γιώργος είναι αυτός! λένε. Και άλλωστε, στα χάλια που είναι το ΠΑΣΟΚ και στα «τρελά» που λέγονται και σχεδιάζονται εκεί μέσα, ,κάθε «πικραμένος» δικαιούται να κάνει ένα πέρασμα από τη σκηνή του .Αλεγκρία ,λοιπόν και στην περίπτωση του ταλαντούχου κ. Γ. Α. Παπανδρέου ! Πάμε !
Ε, λοιπόν ,μπορεί να έχει τώρα έναν ευτράπελο χαρακτήρα το come back του ΓΑΠ ,αλλά κάνουν μάλλον λάθος όσοι εκτιμούν ότι το όλο πράγμα σίγουρα θα περιοριστεί τελικά σε μια ακόμη «πλάκα» από τις πολλές της πολιτικής ζωής στην Κοιτίδα. Διότι ο εν λόγω πρώην αρχηγός ,μπορεί να είναι ολίγον «τραλαλά» στις πολιτικές συμπεριφορές του ,όμως από την άλλη πλευρά έχει καλά διδαχθεί από τον μακαρίτη τον πατέρα του, Ανδρέα,τα στοιχεία της «ελληνικής ιδιαιτερότητας»,που δίνει πολλές δυνατότητες για «παιχνίδια» σε πρόσωπα με ιδιαίτερα πολιτικά γούστα .Βέβαια υπάρχει μια διαφορά: Ο πατέρας διέθετε και χιούμορ ,κάτι που δεν διαθέτει ο υιός .Πάντως ,καλύτερα να μη βιαζόμαστε …

Του Κ .Ι. Αγγελόπουλου