Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα γίνει στη ΒΟΥΛΗ: Πυρά από την Ντόρα Μπακογιάννη στον Γκίκα Χαρδούβελη για το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ

 Πυρά από την Ντόρα Μπακογιάννη στον Γκίκα Χαρδούβελη για το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ

Μια σκληρή κοινοβουλευτική μάχη αναμένεται να διεξαχθεί τις επόμενες ώρες στην ολομέλεια με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε πριν από λίγη ώρα το υπουργείο Οικονομικων και σύμφωνα με την οποία εξαιρείται από τη ρύθμιση των 100 δόσεων ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος εισοδήματος.

Μετά τον Απόστολο Κακλαμάνη που δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία και η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό οικονομικών...
 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ζήτησε από τον προεδρεύοντα να μεταφέρει την σφοδρή ενόχληση της στον κύριο Χαρδούβελη για τον τρόπο με τον οποίο νομοθετεί η επιτροπή και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η τροπολογία στη Βουλή.
«Θέλω να εκφράσω την έντονη δυσφορία μου για τη λειτουργία της επιτροπής σε θέματα όπως αυτά που συζητάμε, δηλ. η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ να πηγαίνει απευθείας στην ολομέλεια της βουλής και να μην περνάει από την επιτροπή οικονομικών η οποία διαθέτει έμπειρους βουλευτές οι οποίοι θα ήταν σε θέση να την επεξεργαστούν σωστά και να πληροφορούμε σήμερα ότι άλλη τροπολογία έρχεται πάλι στην ολομέλεια της βουλής την ώρα που υπάρχει η επιτροπή σε λειτουργία. 

«Κύριε πρόεδρε παρακαλώ να μεταφέρετε την προσωπική μου δυσφορία και αυτή των συναδέλφων για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το υπουργείο Οικονομικών, στον υπουργό Οικονομικών και να θυμίσω ότι στη δημοκρατία η διαδικασία δεν είναι τύπος αλλά είναι ουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: