«Ο Γιώργος πάντα έτσι ήτανε, τον θυμάστε ποτέ να έχει έναν ορθό πολιτικό λόγο;
Τον στηρίξαμε, τι μπορούσαμε να κάνουμε;» ...

διερωτήθηκε επιχειρώντας να απαξιώσει την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού. «Πρέπει να έρθει στα όργανα του κόμματος και στη Βουλή για να εκφράσει τις απόψεις του. Δε ζήτησε ποτέ την ψήφο των βουλευτών παρά πήγε μόνος του στο Καστελόριζο το 2010 και ανακοίνωσε το μνημόνιο», πρόσθεσε.
«Μας κουνάει το χέρι ο Γιώργος τώρα;» είπε καυστικά, τονίζοντας ότι μας έβαλε στη μέγγενη του μνημονίου, τον στηρίξαμε και αυτός κάνει ταξιδάκια ενώ εγώ και οι άλλοι βουλευτές καθημερινά περνούμε το δικό μας Γολγοθά. Το άτομο θέλει να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση της χώρας», είπε.
Ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι σύμφωνα με τις δικές του επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέουετοιμάζει δικό του κόμμα.
Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι υπάρχουν και άνθρωποι με σοβαρότητα. «Κάποιοι είναι πολιτικά ρεαλιστές, βλέπουν ότι δε βγαίνει». Ερωτηθείς για ενδεχόμενο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ δεν το απέκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά «εμείς δεν είμαστε παντρεμένοι με τη ΝΔ, δεν έχουμε συμπεθεριάσει με κανέναν, θα δούμε και θα εκτιμήσουμε».
Για την προεδρική εκλογή, είπε ότι είναι 50 – 50 να βγει πρόεδρος από αυτή τη βουλή.
«Στην υπόθεση της Siemens εμπλέκονται και μικρά κόμματα, εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ» είπε στο Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφερόμενος στην παραπομπή 64 ατόμων για το σκάνδαλο στη δικαιοσύνη.
«Λένε όλοι για το Γιώργο Παπανδρέου αλλά για τον Καραμανλή δε λέει κανείς τίποτε» είπε ο υφυπουργός υγείας.

στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1