Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η Ντόρα Μπακογιάννη ντυμένη σπορ στο Κτήμα Μερκούρη -Ποζάρει πλάι στον Ισίδωρο [εικόνες]

Η Ντόρα Μπακογιάννη ντυμένη σπορ στο Κτήμα Μερκούρη -Ποζάρει πλάι στον Ισίδωρο [εικόνες]

Μία μίνι περιοδεία στον νομό Ηλείας πραγματοποιεί η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον συζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Οι δύο τους ξεκίνησαν τη «βόλτα» από το Κτήμα Μερκούρη.
Μάλιστα, η ίδια η βουλευτής ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφία, γράφοντας: Κτήμα Μερκούρη, σήμερα το πρωί, το κτήμα συνδυάζει την παράδοση και την οικογενειακή επιχείρηση με την ποιότητα. 

Στο Κορακοχώρι Ηλείας, 25 χλμ από την Αρχαία Ολυμπία...

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μουσείο Αρχιμήδους στην Αρχαία Ολυμπία.
«Με τον κ. Κώστα Κοτσανά, ιδρυτή των Μουσείων Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας. Εδώ στο εξαιρετικά ενδιαφέρον Μουσείο Αρχιμήδους στην Αρχαία Ολυμπία», γράφει η βουλευτής.
Επόμενος σταθμός οι εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί συνάντησε μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία Λάλα και Αλφειούσας του Νομού Ηλείας.
Τέλος,παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης του ιστορικού αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004 στον χώρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
«Μια πολύ συγκινητική στιγμή,10 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, είναι απόψε τα εγκαίνια στο χώρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας της Έκθεσης του ιστορικού αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004. Συγχαρητήρια στον Μάρτον Σίμιτσεκ και τους συνεργάτες του, στην ΕΘΝΟΑ και τη ΔΟΑ» σχολίασε στη φωτογραφία της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: