Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Μετά τους νεκρούς της Εγνατίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, η Κολομβία των Βαλκανίων λίγο πριν την Εθνική Τραγωδία

TΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Aπό τον Ολεθρο
Δεν χρειάζεται κανείς να πιστεύει στην μεταφυσική για να διαβάζει τα σημάδια της φύσης (ή της ζωής) στην περίπτωση της Ελλάδας.
Δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για ένα καταραμένο κράτος το οποίο ευτυχώς βαδίζει ολαταχώς στην ολοσχερή καταστροφή του...

Θα ξεβρωμίσει η Ευρώπη αν μια φυσική καταστροφή ξεπαστρέψει το κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων με τους κρατιστές κυβερνώντες που ακόμη και πάνω από το πτώμα της χώρας, οργανώνουν τελετές διορισμού των χιλιάδων κομματικών κηφήνων τους.
Μετά την τραγωδία της Εγνατίας, ήρθε και η τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις, στο 505 Τάγμα του Βόλου, για να μας προειδοποιήσει για τελευταία φορά πως σώθηκε το λάδι στο καντήλι της Ελλάδας και πως το ρηθέν που θέλει την Ελλάδα ποτέ να μην πεθαίνει δεν ακούγεται πλέον πειστικό.
Τα πάντα γύρω μας καταρρέουν-δεν είναι μόνο ο Γενικός Δείκτης του αεριτζήδικου Χρηματιστηρίου μας.
Εχουν καταπέσει προ πολλού οι θεσμοί, με πρώτη απ΄όλους την Δικαιοσύνη, η οποία έχει γεμίσει με παράγκες μεγαλοδικηγόρων.
Εχει καταπέσει η ιδια η Ελληνική Δημοκρατία, με τον Παπούλια να έχει υπογράψει, δίχως αντίσταση, κάθε μνημονιακό σκουπίδι που του σέρβιραν οι αρμόδιοι-τρομάρα τους-υπουργοί.
Εχουν καταπέσει τα σώματα ασφαλείας, τα οποία έχουν γεμίσει με χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή.
Εχει καταπέσει η Παιδεία και το πιο σπουδαίο: έχει γίνει θρύψαλα κάθε έννοια της αισθητικής με φόντο έναν ημιμαθή βλαμμένο λαό που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει-εκτός από τα Mikel για καφέ.
Ολη η Ελλάδα πίνει ατέλειωτες ώρες καφέ μια και δουλειά δεν έχει.
Και καθώς τα ξύνουμε στα καφέ περιμένουμε από τους άλλους να μας σώσουν.
Ο πιο μαλάκας λαός της ιστορίας-οι Νεοέλληνες- όπως όλα δείχνουν θα έχει την τύχη που του αξίζει.
Μια γερή τραγωδία επικών διαστάσεων θα είναι η φυσική συνέχεια των μικρών τραγωδιών.
Καλοδεχούμενη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: