Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Bίντεο-σοκ: Οι ισλαμιστές δολοφόνοι της ISIL εκτελούν 1700 παιδιά

Βίντεο φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας που αναρτήθηκε από τους ισλαμιστές της ISIS και τους δέιχνει να εκτελούν εν ψυχρώ 1700 παιδιά, μαθητές σε κάποια κατακτημένη περιοχή, προφανώς διαφορετικού θρησκευματος από το σουνιτικό δόγμα.

Στο βίντεο θα ακούσετε και τις γνωστές φράσεις "Αλάχ Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος). 
Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη σκοτώνουν παιδιά σαν να μην κάνουν τίποτε το κακό, και σαν να έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στον Παράδεισο...

Πρόκειται για μέγιστο όνειδος για την Δύση, προπαντός για τις ΗΠΑ που τους εξόπλισε, εφοδίασε, και χρηματοδότησε (μην ξεχνάμε ότι διαθέτουν αμερικανικό οπλισμό, και μάλιστα βαρύ οπλισμό, τους έχουν "δοθεί" μέχρι και άρματα μάχης) και φυσικά και για την ελληνική κυβέρνηση που υποστηρίζει την αμερικανική πολιτική στην Μέση Ανατολή παρά τις σφαγές που έχουν υποστεί οι Ελληνορθόδοξοι "Ρουμ" της Συρίας και του Ιράκ από αυτά τα τέρατα.
Είναι ένα έγκλημα γενοκτονίας, σκοτώνουν τα παιδιά των Χριστιανών, των Σιιτών, και των Αλαουϊτών προσδοκώντας ότι έτσι θα εξαφανιστούν οι ενοχλητικοί για την Δύση πληθυσμοί και θα ανοίξει ο δρόμος για τον ρωσικό Καύκασο. Οι Σιίτες έχουν ιδιότυπη συμμαχία με τους Ορθόδοξους, και οι Ορθόδοξοι πάντα στρέφουν το βλέμμα τους προς την Μόσχα. Οι δε Αλαουϊτες είναι μια σιιτική αίρεση που δέχεται τον Τριαδικό Θεό και αποτελεί μια ακόμα γέφυρα μεταξύ των Σιιτών και των Ορθόδοξων Χριστιανών.
Οι ΗΠΑ θέλουν να "σπάσει" το σιιτικό-ορθόδοξο τόξο που προστατεύει τον ρωσικό Καύκασο από την εισβολή χιλιάδων εξτρεμιστών σουνιτών που είτε το γνωρίζουν είτε όχι δουλεύουν για τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

Το ISIL εκτελεί δοσμένη αποστολή.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: