Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Μπόμπες» από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη - Κατασχέθηκαν 1.974 φιάλες με λαθραία ποτά

«Μπόμπες» από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη -Κατασχέθηκαν 1.974 φιάλες με λαθραία

Επικίνδυνα ποτά κατείχαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να βρίσκει πλήθος φιαλών με αλκοολούχα αμφίβολης γνησιότητας. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στις έρευνες που έγιναν σε αποθήκες και σε κατάστημα πώλησης χαρτικών – απορρυπαντικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.974 φιάλες, με λαθραία ποτά, ενώ στο κατάστημα εντοπίστηκε επίσης και πλήθος...
καταναλωτικών προϊόντων, για τα οποία δεν υπήρχαν τιμολόγια, δελτία αποστολής και παραστατικά που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.
Ο ένας από τους δράστες, ένας 58χρονος, κατηγορείται ότι εισήγαγε τις φιάλες με τα αλκοολούχα ποτά από τη Βουλγαρία, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 49χρονος καταστηματάρχης. 

Οι συλληφθέντες, φέρονται να αποκολλούσαν με ειδικό θερμαντικό μηχάνημα τις ετικέτες από τις φιάλες και στη συνέχεια συγκολλούσαν τις πλαστές ετικέτες, γνωστής μάρκας ποτών.
Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι φιάλες με τα νοθευμένα ποτά διακινούνταν σε νυχτερινά κέντρα, καφετέριες, και άλλα καταστήματα, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που ερευνά την υπόθεση, ενημέρωσε και τις αρμόδιες – για την πάταξη της φοροδιαφυγής – υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. 


Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: