Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Φανερή συνάντηση με μυστικούς πράκτορες - Απίστευτες καταστάσεις με Τσίπρα και συνδικαλιστές της ΕΥΠ

Απίστευτες καταστάσεις με Τσίπρα και συνδικαλιστές της ΕΥΠ

Τεράστια ερωτήματα γεννώνται από την χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΥΠ και τη συνάντηση του με συνδικαλιστές. 
Πέραν των πολιτικών προεκτάσεων που εκτέθηκαν από την κυβερνητική εκπρόσωπο , το ερώτημα είναι 

αν και υπό ποιες συνθήκες ο εκάστοτε αρχηγός κόμματος, ακόμη και ο πρωθυπουργός , δικαιούνται να γνωρίζουν πρόσωπα στελεχών της μυστικής υπηρεσίας. 

Βάσει ποίου νόμου ή ποιας εσωτερικής εγκυκλίου της ΕΥΠ οι πράκτορες , ακόμη και οι... συνδικαλιστές , μπορούν να συναντώνται θεσμικώς με πολιτικά πρόσωπα. Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή…
ΔΓ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Γιαννακόπουλε,

τα άρθρα σου για την ΕΥΠ είναι αβάσιμα και υποβολιμαία. Δεν δικαιούσαι να χρησιμοποιείς τόσο επιθετικό ύφος, όταν δεν έχεις σωστή πληροφόρηση για την ΕΥΠ. Οι πληροφοριοδότες σου - τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά - είναι εμπαθέστατοι και πέρα για πέρα πολωμένοι. Με αυτά που γράφεις δεν ωφελείς την ΕΥΠ και την Εθνική Άμυνα. Επίσης, εκθέτεις κατά το χειρότερο τρόπο την εφημερίδα σου. Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο πολύ για τα εθνικά θέματα: στην ΕΥΠ υπάρχουν φύλακες που έχουν γνώση και πράττουν το καθήκον τους με μεγάλο προσωπικό κόστος, το οποίο δεν έχει κανένα επαγγελματικό ή οικονομικό αντίκρισμα για τους ίδιους. Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις τη στάση σου.

Κάποιος από την ΕΥΠ