Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν: Οι Αμερικανοί έριξαν το... λάθος Boeing, ήθελαν να σκοτώσουν τον Πούτιν!

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν: Οι Αμερικανοί έριξαν το... λάθος Boeing, ήθελαν να σκοτώσουν τον Πούτιν! Από την 11 Σεπτεμβρίου και εντεύθεν κάθε μεγάλη τραγωδία κρύβει μέσα της και έναν σπόρο συνωμοσίας;. 

Ή μήπως αυτός υπάρχει σε κάποια ευφάνταστα μυαλά, ανεξάρτητα από τη δραματικότητα των γεγονότων;

Θυμηθείτε: τους Δίδυμους Πύργους τους έριξαν οι Αμερικανοί ή μπορεί και οι εξωγήινοι! 
Η περίπτωση να ήταν απλώς μια τρομοκρατική ενέργεια από την μεριά της Αλ Κάιντα δεν... αρκούσε σε κάποιους.
Έτσι και τώρα στην περίπτωση της Ουκρανίας: πώς έπεσε, γιατί έπεσε, ποιος το έριξε; 
Το Boeing έχει γίνει το κυρίαρχο topic...
στις συζητήσεις εντός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ από αυτές τις θεωρίες δεν ξεφεύγουν ούτε επίσημα ΜΜΕ.
Η Boston.com μάζεψε τις πέντε βασικές θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, σε μια προσπάθεια να τις αποδομήσει.

Το Boeing το έριξαν Αμερικανοί. Ο Ομπάμα ήθελε να σκοτώσει τον Πούτιν
Η Russia Today αναφέρει μια έκθεση από το πρακτορείο ειδήσεων Interfax που με τη σειρά του επικαλείται ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πτήση είχε μια παρόμοια πορεία με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Μπορώ να πω ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και της Μαλαισίας Boeing διασταυρώνεται στο ίδιο σημείο» είπε η πηγή φέρεται υπό τον όρο της ανωνυμίας. "Αυτό ήταν κοντά στην Βαρσοβία στο ύψος των 10.100 μέτρων. Το προεδρικό αεροσκάφος ήταν εκεί στις 16:21 ώρα Μόσχας και της Μαλαισίας αεροσκαφών στις 15: 44. ώρα Μόσχας».

Εμφανίστηκαν ψεύτικα διαβατήρια επιβατών και αυτό κάτι σημαίνει
Ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός «New Life» μετέδωσε πλάνα από το σημείο της συντριβής και σε αυτά περιλαμβάνονται εικόνες διαβατηρίων, ανάμεσα σε αυτά και ένα ολλανδικό διαβατήριο που οι λάτρεις των συνωμοσιών θεωρούν πως είναι καινούργια και άθικτα. Κάποια άλλα... λαγωνικά είπαν πως κάποια ονόματα επιβατών δεν ταιριάζουν με τα ονόματα που φέρουν συγκεκριμένα διαβατήρια.

Ο αριθμός επτά δεν είναι τυχαίος
Η πτώση του Boeing συνέβη στις 17 Ιουλίου 2014, ο Ιούλιος είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου και το 2014 αν το προσθέσεις σου δίνει τον αριθμό επτά. Επίσης στις 17.17 έγινε η τραγωδία του συγκεκριμένου αεροπλάνου. Αν προσθέσει κανείς και όλες τις άλλες θεωρίες για τον αριθμό επτά και τις αεροπορικές τραγωδίες, αίφνης φτάνει σε ένα τρελό σενάριο.

Το αεροπλάνο στην Ουκρανία είναι αυτό που εξαφανίστηκε στον Ινδικό Ωκεανό
Χρειάζεται να διαθέτει κανείς ευφάνταστο νου για να υποστηρίξει αυτή τη θεωρία, κι όμως υπάρχουν αρκετά τέτοια ανά τον κόσμο.

Το έκανε το CNN
Η θεαματικότητα -άρα και τα κέρδη- που αποκόμισε το αμερικανικό δίκτυο από την τραγωδία του πρώτου Boeing είναι αναμφισβήτητα. Γιατί να μην προκαλέσει μια τραγωδία για να πουλήσει περισσότερο; Και εδώ υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν δημόσια τη συγκεκριμένη άποψη.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: