Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΚΟΛΑΦΟΣ για τους ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ: Απορρίφθηκε η αγωγή του Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπεδίου που 'Ζητούσε επιστροφή των εκτάσεων' - Σχόλιο

Απορρίφθηκε η αγωγή του Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπαιδίου -Ζητούσε επιστροφή τ
«Φρένο» στην αγωγή του Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπαιδίου έβαλε το δικαστήριο, καθώς κρίθηκε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών. 
Συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τις υπ’ αρ. 12953 και 12954/2014 αποφάσεις του, απέρριψε τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών. 

Το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας...

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα romfea.gr, κρίθηκε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών. Παράλληλα, απορρίφθηκε το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη.



Σχόλιο Ε Μ ΠΡΟ Σ : Το περίφημο "σκάνδαλο" της Ι.Μ. Βατοπεδίου αποδεικνύεται 'φιάσκο' και εφευρέθηκε μόνο και μόνο για να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή.

Είχε προηγηθεί η απόφαση για τα δομημένα ομόλογα όπου βέβαια δεν υπήρχε ουδεμία εμπλοκή της κυβέρνησης, έστω και τριτοκλασατου κυβερνητικού στελέχους.

Και βέβαια η εξέλιξη – κόλαφος στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που γκρεμίζει τους τιτανικούς του διεφθαρμένου συστήματος Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου. 

Όλοι πλέον, θέτουν ως κριτήριο επιτυχίας, την επαναφορά της οικονομίας στα επίπεδα στα οποία την παρέδωσε ο Καραμανλής το 2009! 

Είναι μάλιστα τέτοια η καταστροφή που προκάλεσαν οι σκευωροί πλιατσικολόγοι, που η επιστροφή στα μεγέθη του “κακού Καραμανλή”, τοποθετείται “σε βάθος χρόνου”, όταν με μια απλή διαχείριση εκτός μνημονίου, αυτό θα μπορούσε ήδη να έχει επιτευχθεί.

Εκτός από τα οικονομικά μεγέθη όμως, υπάρχει η ποινική διάσταση του εγκλήματος κατά του λαού και της πατρίδας. Πολλοί ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή, επιδόθηκαν σε μια ασύλληπτη ληστεία κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας. 

Η γκαιμπελική προπαγάνδα δαιμονοποίησης του Ελληνικού λαού, κάνει πολλούς να μην διαπιστώνουν το αυτονόητο

Το πετρέλαιο θέρμανσης, από 0,45 σήμερα κοστίζει 1,40. 

Το πετρέλαιο κίνησης έχει σχεδόν διπλασιαστεί. 

Το ρεύμα ομοίως. 

Μισθοί, συντάξεις, κολοσσιαίες επιδοτήσεις σε πράσινες απάτες, αυξήσεις φαρμάκων και περίθαλψης, εξαφανίσεις εθνικών τραπεζών και εκποίηση δημόσιας περιουσίας δημιουργούν ένα ιλιγγιώδες πόσο που δεν “εξαφανίζεται” όπως θέλουν να πιστεύουμε κάποιοι. 

Το χρήμα στην οικονομία δεν “εξαϋλώνεται”, απλά αλλάζει χέρια.

Αυτό το ποσό είναι και η τεκμηρίωση του εγκλήματος, ο λόγος που έπεσε ο Καραμανλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: