Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασπάσθηκε τον "Καραμανλισμό";

Τόσο επίκαιρη η Ιδρυτική Διακήρυξη της ΝΔ;

Άνοιγμα Συριζαίων στον "Καραμανλισμό"

Τα συγχαρητήρια στον Νικήτα και η "θανατηφόρα" ατάκα Βλάχου

Μοναδικές σκηνές οι οποίες πιθανώς να υποκρύπτουν και 

ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πολιτικό παρασκήνιο 

εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη Βουλή με τη λήξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου επί του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. 
Όπως έγραψαν χθες βράδυ τα...
parapolitika.gr ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά την ομιλία του δικαιολόγησε την αρνητική ψήφο που φαίνεται πως θα δώσει στο νομοσχέδιο επικαλούμενος την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας και τις αρχές του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή για την προστασία του κράτους στα δημόσια αγαθά. 
Αυτά που συνέβησαν ωστόσο αμέσως μετά δεν έχουν προηγούμενο. Με την συνεδρίαση να έχει λήξει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Πετράκος (εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο) και Ευγενία Ουζουνίδου (βουλευτής Κοζάνη) βλέποντας τον Νικήτα Κακλαμάνη έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών σχεδόν έτρεξαν κατά πάνω του για να του σφίξουν το χέρι και να τον συγχαρούν για την ομιλία του η οποία είχε πλήθος αναφορών στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
Το περιστατικό έτυχε να δει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος ο οποίος ως γνήσιος καραμανλικός έριξε την "θανατηφόρα" ατάκα για τα συγχαρητήρια των Συριζαίων στον Νικήτα: 

"Ο Καραμανλισμός ενώνει τους πάντες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: