Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τα “Γαλλικά” του Καραμανλή ξύπνησαν το Μαξίμου


 Εξοργισμένος ήταν ο Κώστας Καραμανλής από τη σιωπή της ΝΔ στη βρώμικη επίθεση του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ για το έλλειμα του 2009. 


Η οργή έφτασε στο Μαξίμου από τους Καραμανλικούς και δειλά δειλά η ΝΔ έβγαλε μια απάντηση από την οποία ξέχασε το σημερινό ΠΑΣΟΚ που στήριξε με ανακοίνωσή του τον Παπανδρέου.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις για το σημερινό δημοσίευμα της Real News που αφορά στην ΕΛΣΤΑΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία και θα είναι ο τελικός κριτής με βάση όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.
Ωστόσο, αποτελεί απαράδεκτη πρακτική πολιτικά πρόσωπα, με πρώτον τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, να εξαπολύουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά προηγούμενων κυβερνήσεων.
Θυμίζουμε μόνο ότι η τότε κυβέρνηση της ΝΔ, πλήρωσε υποχρεώσεις παρελθόντων ετών του Δημοσίου πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.
Θυμίζουμε, επίσης, ότι το 2009 οι εκλογές προκλήθηκαν από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος διαχειρίστηκε από εκεί και πέρα την οικονομία της χώρας με το γνωστό δόγμα «Λεφτά Υπάρχουν».
Ας είναι, λοιπόν, οι πάντες και πιο προσεκτικοί και πιο υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: