Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το τουρκικό κόμμα DEB πάει για πρωτιά στην Κομοτηνή και για δεύτερο στην Ξάνθη στις ευρωεκλογές

Με την Αθήνα να κοιμάται και να μην παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει στη Θράκη

Και με δικούς του ανθρώπους μέσα σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε…
Αυτή είναι η… εθνική μας στρατηγική για τη Θράκη. 
Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η απόσυρση από τον ΣΥΡΙΖΑ της υποψηφιότητας της Ρομά (τσιγγάνας) Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του λόγω αντιδράσεων της κομματικής του οργάνωσης, του μουσουλμάνου βουλευτή του στην Ξάνθη και του βουλευτή του στη Ροδόπη Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, υπακούοντας στις… επιθυμίες του τουρκικού προξενείου και στη σκληρή αντιπαράθεση με τα κυβερνητικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο εσωτερικό του, η Θράκη ξαναμπήκε στο ράφι.
Ούτε φωνή στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, τίποτα στις μεγαλοεφημερίδες. Για άλλη μια φορά κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα που ζει η Θράκη. Όχι μόνο τώρα βέβαια αλλά και χρόνια πριν, την ώρα που η Τουρκία δουλεύει νυχθημερόν, μέσω του προξενείου της και των συχνών πηγαινέλα κορυφαίων υπουργών του Ερντογάν αλλά και με τις χρήσιμες… υπηρεσίες που προσφέρει το υποκατάστημα στην Ξάνθη της τουρκικής τράπεζας Ziraat.

Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές οι στόχοι που έχουν τεθεί από το προξενείο, το οποίο χειραγωγεί με τους ανθρώπους του τη μειονότητα -στην έκταση που προσφέρεται-, είναι:

Στα ψηφοδέλτια για τους δήμους και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να μπουν υποψήφιοι απόλυτα ελεγχόμενοι από το προξενείο, στους οποίους θα κατευθυνθούν οι ψήφοι των μουσουλμάνων, για να μπορούν να πετύχουν την εκλογή δικών τους στα διάφορα αξιώματα των δήμων (π.χ., αντιδήμαρχοι, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.λπ.) και στην περιφέρεια.
http://polemiko-imerologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: