Τρίτη 27 Μαΐου 2014

"Βράζουν" οι βουλευτές της ΝΔ με τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά Βενιζέλου!

Ξυπνάει τα ένστικτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο νικητής των χθεσινών εκλογών και από χθες το βράδυ κιόλας άρχισαν τα σενάρια για τις απαιτήσεις του από τον Αντώνη Σαμαρά στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Η διαδικασία αυτή έχει κάνει τους βουλευτές της ΝΔ να "βράζουν" ενάντια στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αφού από εκεί που ήθελαν να απαλλαχθούν από εκείνον ξαφνικά ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση θα ενισχυθεί.

Ένα επιπρόσθετο γεγονός, της συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεσήκωσε τους βουλευτές της ΝΔ!
Την ώρα που στη ΝΔ έδιναν από την περασμένη Δευτέρα γραμμή για να υπερψηφιστεί ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Σγουρός απέναντι στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι στη Χαριλάου Τρικούπη έκαναν άλλα σχέδια....
Όπως φαίνεται από την ψηφοφορία, σε όλη τη χώρα στο επίπεδο των περιφερειών, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου έστειλαν όλες τις ψήφους τους στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το αντίστροφο. Έτσι, η Άντζελα Γκερέκου στήριξε τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στα Ιόνια εις βάρος του γαλάζιου περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, ενώ η Ηρώ Διώτη στήριξε στον πράσινο Νίκο Τσιλιμίγκα στη Θεσσαλία απέναντι στον Κωνσταντίνο Αγοραστό.
Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα καθώς πιθανότητα πρόκειται για κεντρική πανελλαδική συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη σε Σαμαρά: "Πρόεδρε ενώ τους στηρίξαμε  αυτοί μας πούλησαν παντού"

Στελέχη της ΝΔ του ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ενώ οι Νεοδημοκράτες στήριξαν το ΠΑΣΟΚ αποτρέποντας την κατάρρευση του δεν  συνέβη το ίδιο  από την πλευρά τους. 
"Πρόεδρε ενώ τους στηρίξαμε  αυτοί μας πούλησαν παντού" ανέφεραν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: