Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο μυστικός κόσμος του Καντάφι: Φύλαγε σε ψυγείο κεφάλι αντιπάλου του και είχε χτίσει μπουντρούμι βιασμών σε πανεπιστήμιο

Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον πρώην σκληροπυρηνικό δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι. 

Τι αναφέρεται σε νέο ντοκιμαντέρ

Ντοκιμαντέρ για το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι προκαλεί φρίκη. Σύμφωνα με τον Christopher Olgiati που έκανε την παραγωγή του 

"Mad Dog: Μέσα στο Μυστικό Κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι" 

ο δικτάτορας είχε δημιουργήσει ένα μυστικό "μπουντρούμι του σεξ" στην πανεπιστημιούπολη της Τρίπολης, όπου βιάζονταν φοιτητές και φοιτήτριες.
Στο συγκεκριμένο μέρος φύλασσε επίσης...

κεφάλια αντιπάλων του, που είχε σκοτώσει και αρεσκόταν στο να περιδιαβαίνει στο χώρο του ψυγείου και να τα χαζεύει.
Ο Frank Terpil, που ήταν αποστάτης πράκτορας της CIA, ο οποίος διοικούσε ομάδα πληρωμένων δολοφόνων του Καντάφι, προχώρησε σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με τον Terpil, ο Καντάφι του έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους αντιπάλους του και να φέρει το κεφάλι του στη Λιβύη, είπε και πρόσθεσε:
"Ήμουν στη Γενεύη, όταν (ένας συγγενής του Καντάφι) άνοιξε μία επιστολή για την προσφορά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δολοφονία, με την προϋπόθεση να φέρω το κεφάλι του μέσα σε ψυγείο στη Λιβύη, ώστε ο Καντάφι να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς".
Η ομάδα του ντοκιμαντέρ βρήκε επίσης ενδείξεις ότι το μυστικό δωμάτιο σεξ στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης που είχε φτιάξει ο Καντάφι, είχε κατασκευαστεί για να βιάζονται φοιτήτριες.
"Το δωμάτιο αυτό περιέχει ένα κρεβάτι, τζακούζι και μία περιοχή όπου οι γυναίκες εξετάζονταν για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα με χειρουργικά εργαλεία, λαστιχένιες μάσκες και αναισθησία", σημειώνει ο σκηνοθέτης.
Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να βγει στον αέρα την Παρασκευή.

Πηγή: Νew York Post

Στέφανος Νικήτας
news247 

Δεν υπάρχουν σχόλια: