Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Να ανοίξουμε το δρόμο για την Ελλάδα που ονειρεύτηκε και στο κάτω κάτω μας αξίζει!

Ξετυλίγοντας καθημερινά το νήμα της περιόδου διακυβέρνησης Καραμανλή και καθώς αποδεικνύεται καθημερινά και όλο και με περισσότερα στοιχεία η μεθόδευση ξένων και εγχώριων κέντρων και εγχώριων παράκεντρων της πτώσης του και η ανάδειξη του ΓΑΠ στο τιμόνι της Ελλάδας, 

αυτής της Ελλάδας που παρομοίωσε με τον Τιτανικό, αντιλαμβανόμαστε την έκταση του αγώνα που έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός, αλλά και τις επιπτώσεις που υφιστάμεθα, καθώς σταθήκαμε σα λαός κατώτερος των περιστάσεων που μας καλούσαν να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του και να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα!
Δεν καταδικάζω τον ελληνικό λαό συλλήβδην για το δρόμο που επέλεξε το 2009, καθώς ολόκληρο το σύμπαν της διαπλοκής, αυτού που...

ονομάζουμε σύστημα συνωμότησε στο να χειραγωγηθεί και να επιλέξει τον άκρως επικίνδυνο Γ. Παπανδρέου σε μια περίοδο όπου είχαμε όσο ποτέ την ανάγκη μιας εθνικής ηγεσίας!
Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει ο καθένας μας να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, γιατί έπρεπε να αντιληφθούμε ότι ένας ηγέτης σαν τον Κ. Καραμανλή που υπερασπίστηκε με τόση ζέση τα εθνικά μας θέματα , τολμώντας να αντιταχθεί στις επιταγές αυτών που είχαν μάθει να εκτελούνται απλά οι εντολές τους, δε θα εγκατέλειπε το λαό του!
Γιατί την ώρα που εκείνος όργωνε την Ελλάδα ενημερώνοντας και προτείνοντας λύσεις για όλα τα προβλήματά μας, λύσεις που πρωτίστως ενίσχυαν την εθνική μας ανεξαρτησία και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσής μας σα λαός, στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός υιοθέτησε, καθοδηγούμενος μεν, αλλά μη αντιστεκόμενος στην εγκληματική τους προπαγάνδα, το εύκολο, αυτό που ήθελαν να " δει"!
Σήμερα γνωρίζουμε ότι το 2009 υπήρχε και άλλος δρόμος, ο δρόμος του Κ. Καραμανλή, ο οποίος ήταν τελείως διαφορετικός από αυτόν που επέλεξαν οι επόμενοι...
Εκείνο που δε γνωρίζουμε και ελπίζω να μάθουμε σύντομα, είναι αν έχουμε και άλλη ευκαιρία να αποκαταστήσουμε το λάθος μας, να επαναφέρουμε στην πολιτική ατζέντα τη δική του πρόταση!
Να ανοίξουμε το δρόμο για την Ελλάδα που ονειρεύτηκε και στο κάτω κάτω μας αξίζει!
Την Ελλάδα που πρότεινε ο Κ. Καραμανλής, την Ελλάδα που οραματίστηκε και αγωνίστηκε να αλλάξει μόνο μαζί με εμάς!
Αυτή που σήμερα μας λένε ότι αλλάζουν με όρους οικονομικής κατοχής και επιβολής ξένων οδηγιών!


Tziora Sofia

Ευχαριστούμε τη φίλη μας Τζιώρα Σοφία για το κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: