Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η Τριερβελέρ ξεπερνά τον Ολάντ στο πλευρό του... γερασμένου Αλέν Ντελόν - Τους «τσάκωσαν» αγκαζέ [εικόνα]

Η Τριερβελέρ ξεπερνά τον Ολάντ στο πλευρό του... γερασμένου Αλέν Ντελόν -Τους «τσάκωσαν» αγκαζέ [εικόνα]Μετά το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε στη Γαλλία με πρωταγωνιστή τον Φρανσουά Ολάντ και την... άτακτη συμπεριφορά του, πολλοί είδαν στο πρόσωπο της Βαλερί Τριερβελέρ την απατημένη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Σήμερα, η ίδια φαίνεται να αφήνει πίσω της τις ατασθαλίες του πρώην συζύγου της και να ξεπερνά τον χωρισμό της στο πλευρό ενός άλλου άνδρα.
Και ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που έχει βρει τη... ζεστασιά; 
Ο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της Αλέν Ντελόν.
Η φωτογραφία της πρώην πρώτης κυρίας πιασμένη αγκαζέ με τον γόη του γαλλικού κινηματογράφου που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό VSD κάνει το γύρο του κόσμου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως τους θέλουν μαζί. Μάλιστα, όπως γράφει ο ξένος Τύπος οι δυο τους ζουν έναν παθιασμένο έρωτα...

Η ιταλική εφημερίδα Reppublica γράφει πως αυτός είναι ο νέος της σύντροφος ενώ ο παπαράτσι είπε ότι το ζευγάρι πέρασε αρκετές ώρες σε ένα διαμέρισμα αλλά και στο ξενοδοχείο που διέμενε η Τριερβελέρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στο πλευρό ενός άλλου άνδρα, στη Νέα Υόρκη.


Πηγή:  | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/150691#ixzz2yXXenCLh

Δεν υπάρχουν σχόλια: