Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μ-αλ..ες Κ-οροιδα Ο-λοι!!!!!

• Απίστευτη η ρεμούλα!

• Για παραγωγή ντομάτας, στην Αφρική!

• Περιπου χίλιες οι ΜΚΟ!

Με μια μονο υπογραφη!
Έκανες αίτηση, λαδωνες και κάποιους και μονο με μια υπογραφη, επαιρνες άδεια για ίδρυση μιας ΜΚΟ!!!

Δεν σου ζηταγε κανείς, κανενα αλλο στοιχείο! Ουτε και ΟΥΔΕΙΣ σου έκανε έλεγχο, "για το που πας και τι κανεις..."!!! Ετσι απο την ώρα που είχες στα χέρια σου, το χαρτί της άδειας, η ΜΚΟ άρχιζε να...

λειτουργεί και να..."παράγει εργο", προς όφελος της και μονο!!!
Με τον τροπο της μιας και μονο υπογραφής, στην χωρα μας ιδρύθηκαν, κάπου χίλιες ΜΚΟ (λειτούργησαν 600...) και οι οποιες καταχράστηκαν περισσοτερα απο 400 εκατομμύρια ευρω!!! Σωστα! Πολυ σωστα διαβάσατε! Εβαλαν στην τσέπη τους ορισμένοι, πανω απο 400 εκατομμύρια ευρω!!!
           Το ερώτημα ειναι...
           Γιατι χρειάστηκε τόσος χρόνος...,πιο σωστα τόσα χρονια, για να αποκαλυφθούν αυτέςς οι ρεμούλες; 
Μπορει κάποιος απο την Κυβερνηση να μας πει, να απαντησει στο ερώτημα αυτο; 
Αλλα, "κόρακας...,κόρακα μάτι δεν βγάζει", οπως λέει και ο λαος μας... 
Θα πρέπει ομως να σας πω, να σας αποκαλυψω, οτι το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ, ειχε γινει γνωστο πριν απο δέκα χρονια! 
Ουδεις ομως το πήρε στα...σοβαρά! Εφετος και έπειτα, απο πιέσεις "ασχολήθηκαν -επιτέλους- οι κρατικές αλλα και δικαστικές αρχές..."!!!
           Ετσι φθάσαμε στις μεγάλες αποκαλύψεις... Και φυσικα δεν ειναι μονο τα δωδεκα, ναι δωδεκα εκατομμύρια, για την "αποναρκοθετηση σε εμπόλεμες περιοχές στην Βοσνία-Ερζεγοβινη, στον Λίβανο και στο Ιράκ" ειναι και πολλες αλλες περιπτωσεις!!! Οι απατεώνες αυτοι αφου πήραν τα λεφτα, δεν έδωσαν ουτε ενα ευρω, για τον σκοπό που τα πήραν!.. 
           Μια άλλη ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) πήρε απο την δικη μας τσέπη, απο το κράτος δηλαδη, δυο εκατομμύρια ευρω, για την παραγωγή ντομάτας στην Αφρική! 
Ναι! Να γινει μεγαλη μαλιστα παραγωγή ντομάτας στην Αφρική!!! Βεβαια, ουτε και αυτα τα δυο εκατομμύρια ευρω, κατέληξαν για τον σκοπό αυτον... "Μπήκαν" στον λογαριασμό των "αφεντικών" της συγκεκριμένης ΜΚΟ!!!
           Έχουμε και μια άλλη ΜΚΟ, η οποια ζητησε και πήρε απο το κράτος μας 8,3 εκατομμύρια δραχμες (η περιπτωση αυτη ηταν...,εγινε πριν απο το 2000), για την ίδρυση κρατικού Ραδιοτηλεοπτικου Σταθμού στην...Κούβα!!! 
Ναι στην Κούβα!.. 
Βεβαια ουτε και τα χρήματα αυτα δόθηκαν για τον σκοπό που ζητήθηκαν και πάρθηκαν! Το μονο σίγουρο ειναι οτι..."περασαν" στα χέρια των εκπροσώπων της ΜΚΟ!!!
           Ειναι γεγονος παντως οτι υπήρχαν περισσοτερες απο 80.000 αιτήσεις για την ίδρυση ΜΚΟ!.. Είπαμε. Με μονο μια υπογραφη, επαιρνες το...χαρτί της άδειας για να...άδειασεις στη συνέχεια τα κρατικά ταμεία και μαλιστα νόμιμα!.. Ψέματα ειναι; Αλλα γιατι ολα βγαίνουν τωρα στην...φορα; Γιατι περασαν τόσα χρονια; Δώστε τις απαντησεις...χθες! 
Ο κοσμος, θα σας τιμωρήσει... Αυτο ειναι το μονο βέβαιον!.. 
Και μαλιστα, θα υπάρξει σκληρη τιμωρία για μερικούς, που παρα λιγο να κανουν και το υπουργείο τους ΜΚΟ!!! 
Ετσι δεν ειναι Γιωργακη;
           Εισαι για μια ΜΚΟ;
           Αληθεια τι σημαίνει ΜΚΟ;
           Οτι ειμαστε...
           Μ-αλ...ες  Κ-οροιδα  Ο-λοι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: