Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος στην Αθήνα με στήριξη Σαμαρά ο Αρης Σπηλιωτόπουλος - Αντάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης

Υποψήφιος στην Αθήνα με στήριξη Σαμαρά ο Αρης Σπηλιωτόπουλος - Αντάρτης ο Νικήτας ΚακλαμάνηςΥποψήφιος της ΝΔ με τη στήριξη του Μαξίμου κατεβαίνει στο δήμο της Αθήνας ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, την ώρα όμως που και 

ο Νικήτας Κακλαμάνης κατέθεσε επισήμως τη δική του υποψηφιότητα.

Η ηγεσία της ΝΔ κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για το δήμο Αθηναίων ύστερα από σειρά άκαρπων βολιδοσκοπήσεων σε...
υπουργούς και αφού είχε απορρίψει άλλες υποψηφιότητες. 
Τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, το Μαξίμου παρέλαβε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που είχε παραγγείλει, για τον Αρη Σπηλιωτόπουλο απέναντι στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφιανό από το ΚΚΕ και Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή.
Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρει: 
«Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Κακλαμάνης είχε δηλώσει από χθες ότι θα έκανε πίσω μόνο αν κατέβαινε μεγάλου βεληνεκούς πρόσωπο από το χώρο της κεντροδεξιάς, ξεκαθαρίζοντας πως αν επιβεβαιωνόταν η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου, τότε θα έβαζε και ο ίδιος υποψηφιότητα.
Μόλις λοιπόν οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου ήρθε και η επίσημη δήλωση του πρώην δημάρχου Αθηναίων:
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.
Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.
Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα».
Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε στη Βουλή όπου και έλαβε τα συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά του από αρκετούς βουλευτές.
Μάλιστα, ερωτηθείς για τον κ. Κακλαμάνη τόνισε «Εγώ τον εκτιμώ. Εάν είχε επιλεγεί εκείνος από τη ΝΔ θα στήριζα την υποψηφιότητά του».


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: