Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τι «Ωραία Ουκρανία» θα είχε γίνει η Ελλάδα τον Δεκέμβρη του ‘08!

Αυτός ξέρει… «πότε θα μιλήσει»!

Όλοι τότε έλεγαν «Δεν υπάρχει Κράτος», «που’ ναι ο Καραμανλής», «που’ ναι η Αστυνομία», «άφησαν την Αθήνα να καεί», «Ανίκανη κυβέρνηση» προκαλούσε η αντιπολίτευση κλπ κλπ ..!
Και «δρούσαν» τότε, στη φλεγόμενη Αθήνα, οι ξένες «Μυστικές Υπηρεσίες», «οι UCK-αδες», οι Αλβανοί… οι Ρουμάνοι και λοιποί... εγκληματίες, όπως στο Κίεβο αυτές τις μέρες.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν ΑΝ υπήρχε έστω μια μικρή αντίδραση της Αστυνομίας… Το «μακελειό του Κιέβου» θα είχε προηγηθεί κατά έξι χρόνια!
Ευτυχώς υπήρξε πολύ «σοφή» αντιμετώπιση της κατάστασης, υπήρχε σοβαρός πρωθυπουργός και...
σοβαρή κυβέρνηση!

Τόσο καλά στημένα ήταν τότε όλα, ώστε τα Αμερικανικά ΜΜΕ ήταν σίγουρα ότι θα πέσει ο Καραμανλής σε τέτοιο βαθμό που το έγραφαν το προανήγγειλαν με απόλυτη βεβαιότητα!
Χαρακτηριστικό είναι το το έγραφε η USA TODAY, μέσα σε ένα γενικό κλίμα, ξαφνικού παραληρήματος κατά της Ελλάδας:
USA TODAY: Η Κυβέρνηση Καραμανλή θα πέσει. Ματαιώθηκαν εσωτερικές αεροπορικές πτήσεις. Οι ζημιές ξεπέρασαν τα 26 εκ δολάρια. (Η «Ουάσιγκτον Ποστ» το ανεβάζει, στις 23 Δεκεμβρίου, σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια!!!).
Ο Γιώργος Παπανδρέου απαιτεί εκλογές. Η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει αυτοδυναμία στη Βουλή μιας ψήφου. Το 1/5 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας"!
Οι ΗΠΑ "καίγονταν" να φύγει ο Καραμανλής, και να αναλάβει ο Γιωργάκης και να βάλουν σε εφαρμογή και το σχέδιο θανάτου του Ευρώ....

Αν δεν γίνονταν εκλογές τον Οκτώβριο του ’09 θα μας είχαν κάνει Ουκρανία..!
Αν «μιλούσε» ο Καραμανλής πριν 2-3 χρόνια ποιος θα τον πίστευε;
Απλά θα γινόταν χλεύη των «νταβατζήδων», προς ικανοποίηση ορισμένων..!

Άρα Αυτός ξέρει… «πότε θα μιλήσει»!






Δεν υπάρχουν σχόλια: