Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΜΒΕΣ... που ΚΑΙΝΕ και ανοίγουν τον δρόμο για το ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..!

Το όπλο μας που παραδώσαμε... 
Και φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση!
Τρεις αποκαλυπτικές δηλώσεις που δείχνουν ότι η ηγεσία μας ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων που αντιμετωπίζει, τα τελευταία 3 χρόνια και πλέον, η Ελλάδα!
1. "Αν η Ελλάδα είχε βγει από το ευρώ, θα έπρεπε όλοι να το εγκαταλείψουμε"..!
Τη βεβαιότητα πως αν η Ελλάδα είχε εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τότε όλα τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα αναγκάζονταν στη συνέχεια να αφήσουν το κοινό νόμισμα εξέφρασε η Ανγκελα Μέρκελ. 
Αυτό ανέφερε η Le Monde, που έχει στη διάθεσή της «σύνθεση» των συνομιλιών από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, στις 19 Δεκεμβρίου.
2. Ακολούθησαν οι δηλώσεις Ρεν ότι η Ελλάδα...

«θυσιάστηκε» επί τοις ουσίας για να σωθεί η Ευρώπη, γι’ αυτό και δεν έγινε κούρεμα του χρέους από το 2010! 

3. Σήμερα έρχεται η δήλωση Γιούνκερ, σύμφωνα με την οποία, η υπόσταση της Νομισματικής Ένωσης είχε απειληθεί από μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ πριν από έναν και πλέον χρόνο.
Αυτό δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup και πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

Αντ’ αυτού κάποιοι φώναζαν και απειλούσαν ότι την Ευρώπη δεν την ενδιαφέρει αν η Ελλάδα θα εκδιωχθεί από το ενιαίο νόμισμα και πολλά άλλα, τρομοκρατώντας τον κόσμο.


ΥΓ:  Επί τρία και πλέον χρόνια συνεχώς το λέγαμε, το φωνάζαμε και το γράφαμε, ότι... 
" η Ευρώπη δεν επρόκειτο να διώξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη"..! Γνωρίζαμε ότι αυτό θα είχε ολέθριες συνέπειες για το ίδιο το ευρώ. 
Ποιος μας άκουγε;

Στάθης Σαραφόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: