Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μπακογιάννη: Εάν καταφέρουμε να μας διχάσει η τρομοκρατία τότε αυτή θα έχει πετύχει το σκοπό της

Στην αναγκαιότητα να βρεθεί όλο το πολιτικό σύστημα ενωμένο απέναντι στην τρομοκρατία στάθηκε ακόμη μια φορά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Real Fm τόνισε ότι 
«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μαζί ότι εδώ πέρα από κοινού θα στείλουμε τα μηνύματα προς τους τρομοκράτες. 
Δεν αντέχει η χώρα διχασμό. 
Δεν αντέχει η χώρα ενόψει πολιτικών εξελίξεων δηλαδή εκλογών –ευρωεκλογών, σε ένα από τα πιο κρίσιμα τρίμηνα για την Ελλάδα για να μην χάσουμε από τις θυσίες τις οποίες έχει κάνει ο ελληνικός λαός, να ... διακινδυνεύσουμε μέσω των δικών μας των αλληλοκατηγοριών, μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, από τη μια περί τρομοκρατίας από την άλλη περί χουντικών κοκ. 
Να πέσει ο πολιτικός διάλογος σε αυτό το επίπεδο και να παίζουμε το παιχνίδι των τρομοκρατών».
Υποστήριξε ακόμη πως δεν θα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση όλοι οι φυλακισμένοι προσθέτοντας ότι άδειες θα πρέπει να παίρνουν όσοι θέλουν να επανενταχθούν στην κοινωνία.
Επισήμανε ότι το κράτος έχει μια χαλαρή αντιμετώπιση προς την τρομοκρατία και θέλησε να στείλει μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι «ένας κλέφτης πορτοφολιού έχει την ίδια μεταχείριση με έναν στυγερό δολοφόνο, ο οποίος δολοφόνησε πισώπλατα ή έβαλε βόμβες για να τιναχτούν στον αέρα αθώοι άνθρωποι, ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται κατά τον ίδιο τρόπο».

«Τα λέω όλα αυτά διότι όταν περνάμε περιόδους ηρεμίας ξεχνάμε το πρόβλημα και από εκεί και πέρα γίνονται τα διάφορα κωμικοτραγικά τα οποία διαβάζουμε σήμερα περί του Ξηρού. Και μία ολόκληρη κοινωνία η οποία έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αγράμματος, είναι βαψομαλλιάς, είναι δολοφόνος περίπου ή συζητάμε αν έχει την Α΄ή την Β΄πολιτική άποψη. Λοιπόν δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε διότι δυστυχώς ο θάνατος και οι δολοφονίες είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση» σημείωσε η βουλευτής της .ΝΔ.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: