Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πώς θα αντέξουμε. Μετά την Αλ Σάλεχ θα παραιτηθεί και ο Καψής!

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε μέσα στο διήμερο για δύο μεγάλες απώλειες που πρόκειται να συμβούν. 

Η πρώτη ήταν ότι η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θα μετακομίσει στο Παρίσι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές. Είναι τόσο μεγάλη η απώλεια που όλοι οι Ελληνες απαιτούν από τον Σαμαρά να κλείσουν τα σύνορα για να μη φύγει αυτό το τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα.
Ακόμη πιο μεγάλη, όμως, είναι η απώλεια που αφορά τον υφυπουργό ΕΡΤ κ. Παντελή Καψή ο οποίος δήλωσε ότι τον Μάρτιο θα παραιτηθεί κι ότι μετράει μέρες στη θέση του. Ο Π. Καψής μιλώντας στο... vima.gr ουσιαστικά ανέφερε πως «ο νέος φορέας θα αρχίσει να εκπέμπει τον Μάρτιο και εγώ τότε θα παραιτηθώ».
Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον Α. Σαμαρά όσο και τον Ευ. Βενιζέλο για την πρόθεση του να παραιτηθεί εξηγώντας πως: «Δεν έχει νόημα γιατί να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή; Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο θα είναι αντίφαση αν παραμείνω».
Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Καψή που δεν θέλει να παίρνει τζάμπα το μισθό του και θα παραιτηθεί μόλις λειτουργήσει η νέα ΕΡΤ, αλλά εμείς να τους προτείνουμε αν μπορεί να παραιτηθεί από τώρα, να γλιτώσει και το κράτος δύο μισθούς. Ετσι κι αλλιώς από τον Ιούνιο δεν έχει κάνει και τίποτε. Ή μάλλον όλα όσα έγιναν στη ΔΤ χαρακτηρίστηκαν από αδιαφάνεια, νωθρότητα, ερασιτεχνισμό, μπάχαλο. Κι άμα ο μάνατζερ Καψής θεωρεί εαυτόν επιτυχημένο που θα παραδώσει στα χέρια του ελληνικού λαού το νέο φορέα, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αυτή η κυβέρνηση έκανε δύο γκάφες
Η πρώτη ήταν που έκλεισε την ΕΡΤ χωρίς σχέδιο για την επόμενη ημέρα αλλά βασιζόμενη στις ιδέες κάποιων θολωμένων μυαλών που περνιούνται για μετρ της επικοινωνίας.
Η δεύτερη γκάφα ήταν η επιλογή του Π. Καψή. Δεν έκανε τίποτε απολύτως ή έκανε τα άκρως απαραίτητα ώστε να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Αλλά μήπως περιμέναμε κάτι καλύτερο από έναν συνεργάτη του Βενιζέλου;
Από factorx 

Δεν υπάρχουν σχόλια: