Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ήρωα Κώστα Ηλιάκη οι μιζαδόροι των Εξοπλιστικών!

ΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ

Κι όμως, υπάρχει μια διάσταση στην υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά που κανένα δημοσιογραφικό τσουτσέκι, από εκείνα που χλιμιντρίζουν για 3 και 60 ευρώ, στις αυλές εκδοτών και καναλαρχών δεν αναδεικνύει. 
Το γεγονός ότι οι πάσης φύσεως μιζαδόροι στα εξοπλιστικά είναι οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ελλήνων ηρώων όπως οι 3 ήρωες της νύχτας των Ιμίων, ο Κώστας Ηλιάκης και ...
όλοι οι νεκροί ήρωες του ακήρυκτου ελληνοτουρκικού πολέμου που συνεχίζεται από το 1974 έως σήμερα.
Είναι φυσικοί αυτουργοί όλα εκείνα τα λαμόγια πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, γενικοί γραμματείς, μηντιάρχες οι οποίοι είναι έμποροι όπλων, καραβανάδες των επιτροπών, και λοιπά αιμοβόρα κτήνη που εμπλέκονται στις μίζες των δις ευρώ και τώρα μας πετάνε στα μούτρα της πλαστές πινακίδες του Λιάπη.
Είναι οι ίδιοι που έχουν στήσει μια ακόμη παράγκα στην Δικαιοσύνη για να βγάλουν λάδι τους εμπλεκόμενους από τους οποίους δεν έχουν τολμήσει καν να καλέσουν τα βαριά ονόματα.
Γιατί είναι φυσικοί αυτουργοί δολοφονιών; Για έναν απλό λόγο: Aγοράζαν πάσης φύσεως εξοπλιστικά συστήματα, κατά κύριο λόγο ελαττωματικά. Τους έλειπαν δηλαδή βασικά εξαρτήματα και φυσικά ούτε λόγος για την προμήθεια ανταλλακτικών στην πράξη.
'Ετσι με ελαττωματικά μέσα και πολεμικά αεροσκάφη έστελναν δεκαετίες τώρα τα Ελληνόπουλα-κυρίως τους ήρωες πιλότους μας-στην κόλαση.
Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις προμήθειες των εξοπλιστικών δεκαετίες τώρα;
Μα μια χούφτα 10-15 εγχώριοι νταβατζήδες οι περισσότεροι από δαύτους είναι και μηντιάρχες-παραδοσιακοί και νεόπλουτοι.
Όλο αυτό το σκυλολόι της μίζας έστελνε στον θάνατο τους ένστολους ήρωες με σαπάκια οπλικά συστήματα ή με "υπερσύγχρονα" από τα οποία έλειπαν βασικά όργανα!
Σαπάκια τανκς, σαπάκια αεροπλάνα, σαπάκια υποβρύχια. Και μια και λέμε υποβρύχια, θέλετε να μάθετε γιατί γέρνουν τα υποβρύχια;
Ακούστε λοιπόν: Tα εγχώρια λαμόγια για να έχουν ιλιγγιώδη περιθώρια μίζας απαίτησαν από τους Γερμανούς (οι οποίοι είχαν ήδη πουλήσει τον συγκεκριμένο τύπο υποβρυχίων σε άλλα κράτη, ακόμη και στην Τουρκία, με τιμές που δεν είχαν ουδεμία σχέση με αυτές που πούλησαν στην Ελλάδα), να προσθέσουν τσατρα πάτρα κάποια επί πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά και το συγκεκριμένο μοντέλο του υποβρυχίου να αναβαθμισθεί(;) ώστε να δικαιολογήσουν τις δυσθεώρητες μίζες τους.
Μόνο που όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο. Οι Γερμανοί σχεδιαστές πιεσμένοι από το χρόνο και τους Έλληνες που αδημονούσαν για τις μίζες απέτυχαν στην αναβάθμιση και τα υποβρύχια γέρνουν!
Μιλάμε για το ίδιο μοντέλο υποβρυχίου που είχαν παραλάβει ήδη οι Τούρκοι και το οποίο ήταν άψογο.Οι δικοί μας λαμογιαρέοι απαίτησαν να αναβαθμισθεί (iphone 5 και 5s) για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι τα αγόραζαν πανάκριβα σε σχέση με την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες.
Αυτό εννοούσε ο καραγκιόζης Τσοχατζόπουλος όταν έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι αγόρασαν υποβρύχιο πιο αναβαθμισμένο από αυτό που είχε πουλήσει ήδη η εταιρεία σε άλλες χώρες.
Αυτά λοιπόν τα υποβρύχια σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τους τούρκους θα γίνουν υγροί τάφοι του ελληνικού πληρώματος και οι χαροκαμμένες μάνες ρεπορτάζ για τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Νίκο Χατζηνικολάου και πάει λέγοντας.
Λοιπόν οι μίζες στα εξοπλιστικά έχουν και την φονική τους διάσταση και οι φυσικοί αυτουργοί των δολοφονιών βρίσκονται και σήμερα στην κέντρο της πολιτικής, της επιχειρηματικής και της δημοσιογραφικής ζωής του τόπου.
Όλος αυτός ο υπόκοσμος σε ταίζει με τα σκατά του Λιάπη για να ξεχάσεις ότι το σκάνδαλο των εξοπλιστικών πέρα από τα δις που χάθηκαν δολοφόνησε και ελληνόπουλα. Ήρωες όπως ο πιλότος Κώστας Ηλιάκης.
Δεν θα χρειαζόταν να πληρώνεις, ανεγκέφαλε συμπολίτη μου, τα 25 ευρώ για είσοδο στα νοσοκομεία, το χαράτσι της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου (και συγκεκριμένου μηντιακού-διαφημιστικού παρακράτους για το οποίο έρχονται αποκαλύψεις φωτιά), το τέλος της ανυπόληπτης ΕΡΤ των Καλαφαγιάννηδων, αν ο υπόκοσμος των εξοπλιστικών επέστρεφε τα δις που κατασπάραξε όλες αυτές της δεκαετίες.
Μόνο οι ζωές των ηρώων δεν επιστρέφουν.
Εκείνοι μας κοιτάνε από ψηλά και αναρωτιούνται πότε εμείς, οι μαλθακοί, θα γίνουμε 120 πεινασμένες ύαινες-ο καθένας μας- και θα κατασπαράξουμε τα κτήνη της μίζας των Εξοπλιστικών και την παράγκα που τους συγκαλύπτει...
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: