Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σακοράφα: Είστε ηγεσίες της μίζας - Ρήγας: Κι εσείς κρατικοδίαιτη του ΠΑΣΟΚ (BINTEO)

Σακοράφα: Είστε ηγεσίες της μίζας -Ρήγας: Κι εσείς κρατικοδίαιτη του ΠΑΣΟΚ

Η πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα επετέθη σφοδρότατα στον Παναγιώτη Ρήγα, 

στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αποκρατικοποίηση της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
Την αρχή έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πλιατσικολόγοι, κερδοσκόποι και νεοαποικιοκράτες σε λίγους μήνες δεν θα χωρούν στην πατρίδα μας. Αυτό δεν ...
είναι κατάθεση της απλής πολιτικής μας πρόθεσης, απλή διατύπωση ενός εναλλακτικού προγράμματος. Είναι απειλή κατά του εχθρού του λαού μας. Πέρασαν τέσσερα χρόνια με απειλές, εκφοβισμούς, προσβολές, καταρράκωση της αξιοπρέπειάς μας, κατατρομοκράτηση του λαού μας.
Πέρασαν πολλά χρόνια στενής διαπλοκής του παρασιτικού κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, με τις αιχμάλωτες πολιτικές ηγεσίες της μίζας, των κατ' όνομα δημόσιων έργων, των υποχείριων της Siemens, των ευτελών δώρων βιτρίνας και των άλλων, μεγάλης αξίας, που δεν μάθαμε ποτέ, με ανταλλαγή το δρόμο προς την ατιμωρησία του κάθε κ. Χριστοφοράκου. Πέρασαν πολλά χρόνια με πολλές λίστες Λαγκάρντ κλειδωμένες στα συρτάρια της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας υπενθύμισε στην κ. Σακοράφα ότι πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – το οποίο σήμερα αποκαλεί «κόμμα της μίζας» - και μάλιστα, όπως κατήγγειλε... «κρατικοδίαιτη του ΠΑΣΟΚ.

«Ακούστε, κυρία Σακοράφα. Θα μπορούσατε βεβαίως να πείτε ό,τι είπατε υπερασπίζοντας τις απόψεις του κόμματός σας. Οι απειλές σας, όμως, δεν περνάνε. Και τα χρόνια που αναφέρατε ως χρόνια της μίζας, ήσαστε μέσα στο ΠΑΣΟΚ! Το κόμμα της μίζα υπηρετούσατε, κυρία Σακοράφα! Αφήστε τα αυτά. Εκ των υστέρων μπορείτε να κάνετε πολλοί τους ήρωες. Στο ΠΑΣΟΚ ήσαστε, αυτό σας ανέδειξε, αυτό υπηρετήσατε.
Αφήστε, λοιπόν, τις απειλές για την αποικιοκρατία! Είναι ντροπή σας να απειλείτε τους συναδέλφους σας. Δεν σας φοβόμαστε!» είπε και πρόσθεσε:
«Κρατικοδίαιτη ήσαστε στο ΠΑΣΟΚ! Να αφήσετε τις απειλές. Δεν σας φοβόμαστε. Αφήστε τους ηρωισμούς. Σας ξέρουμε καλά, σας ξέρουμε καλά!» απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.



Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: