Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χάρρυ Κλυνν: Ήρθα οργανωμένος ρε παιδί μου..! - video

Εμείς είμαστε πιο οργανωμένοι!...

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Συνελήφθη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. 


Είναι στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας.
Πληροφορίες λένε ότι έγιναν συλλήψεις και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ακόμη 4 βουλευτές.
Από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.
Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα...

Δείτε το βίντεο ”To Be Greek” που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες..!

Ένα ακόμα βίντεο για την χώρα μας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και συγκινεί.

Δείτε το βίντεο με τίτλο To Be Greekπου μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες...

«Κυβέρνηση με πρωθυπουργό Καραμανλή ή Τσίπρα!»



Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Σωτ. Χατζηγάκης κατέθεσε μια πρόταση - έκπληξη
Πρόταση βόμβα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ALPHA 98,9 κατέθεσε πριν από λίγο ο Σωτής Χατζηγάκη. 
«Τα σταγονίδια για τα οποία εγώ διαγράφηκα έχουν γίνει σήμερα πλημμυρίδα και έχουν κατακτήσει όλα τα επίπεδα της πολιτικής μας ζωής» είπε για να συμπληρώσει κοφτά: 
«Σήμερα ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια Κυβέρνηση σοβαρή, Εθνικής Συνεννόησης με άλλο πρωθυπουργό, στον οποίο θα συγκλίνουν όλα τα πράγματα και οι καταστάσεις. Να τον εμπιστεύεται ο κόσμος»...

Καλημέρα... Φοβερό ανέκδοτο από τον Χάρρυ Κλυνν - video

Ο λαγός και το φίδι...

Πανωλεθρία για τη Χρυσή Αυγή

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"Βατερλώ για τη Χρυσή Αυγή

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της ALCO 

Στοιχεία που θα συζητηθούν δείχνει η δμοσκόπηση της εταιρείας ALCO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με φόντο τον τραγικό χαμό του Παύλου Φύσσα. 
Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγήε έχουν πέσει αισθητά, γεγονός που αν μη τι άλω έχει ιδιαίτερη σημασία για την διαμόρφωση του πολιτικού κλίματος εν μέσω των ερευνών για την δράση του εθνικιστικού κόμματος. 
Διαβάστε επίσης τα στοιχεία για την πρόθεση ψήφου, που καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι οι πολίτες στέκονται με ψυχραιμία έναντι αυτής της κρίσιμης συγκυρίας για το πολιτικό σύστημα.
Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το....

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τι καιρό θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα ημερομήνια και τα... πουλιά

Τι καιρό θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα ημερομήνια και τα... πουλιά Διφορούμενες είναι οι απόψεις για τον καιρό που θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα. 
Από τη μια πλευρά οι επιστήμονες μιλούν για έναν ζεστό και ξηρό χειμώνα με λίγες βροχές και από την άλλοι οι... λαϊκοί μετερολόγοι μιλούν για ένα βαρύ και πρόωρο χειμώνα.
Ειδικά αυτή την εποχή, με την έλευση του φθινοπώρου, τα καιρικά ... σενάρια δίνουν και παίρνουν με τους λαϊκούς μετεωρολόγους να ερμηνεύουν τα «ημερομήνια», τους ορνιθολόγους να παρατηρούν την έλευση των πουλιών και τους επιστήμονες να δίνουν τις δικές τους προβλέψεις χρησιμοποιώντας στοιχεία από προγνωστικά μοντέλα μακροπρόθεσμης πρόβλεψης.
Ήπιος και ξηρός χειμώνας λένε οι επιστήμονες...

Εκλογές κάθε μήνα ...για να αποφύγει τις διώξεις η Χρυσή Αυγή!

H Xρυσή Αυγή για να αποφύγει τις διώξεις απειλεί τώρα με εκλογές κάθε μήνα!

H Xρυσή Αυγή για να αποφύγει τις διώξεις απειλεί τώρα με εκλογές κάθε μήνα!

Το τελευταίο του χαρτί παίζει τώρα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μπροστά στο δικαστικό «τσουνάμι» που χτυπά τη Χρυσή Αυγή. 
Εμφανίστηκε καταρχήν χθες στο περιστύλιο της Βουλής, μπροστά στις κάμερες -μια κίνηση που δεν την συνηθίζει- και απείλησε ότι αν συνεχιστεί η «παράνομη», όπως την χαρακτήρισε δίωξη της Χρυσής Αυγής τότε «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα...

Σενάρια αστάθειας από παντού: Από το πραξικόπημα στις εκλογές

Σενάρια αστάθειας από παντού: Από το πραξικόπημα στις εκλογές

  • Τα πιο τρελά σενάρια ακούστηκαν την Πέμπτη 
  • Πραξικόπημα το πρωί - 
  • Εκβιασμοί Μιχαλολιάκου το βράδυ
  •  ... 
  • Απείλησε με παραιτήσεις για να αποσταθεροποιήσει το σύστημα - 
  • «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται», απαντά το Μαξίμου

  • Από έκπληξη σε έκπληξη η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ώρες, αφού από τα σενάρια για πραξικόπημα που είδαν το βράδυ της Τετάρτης το φως της δημοσιότητας και τα οποία τελικά διαψεύστηκαν το επόμενο πρωί, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε μπροστά στο σενάριο προσφυγής στις κάλπες μετά τις απειλές για ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που εκτόξευσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος...

Ο Μαρινάκης, η Χρυσή Αυγή και το περίφημο No Politica της Θύρα 7

Ο Μαρινάκης, η Χρυσή Αυγή και το περίφημο No Politica της Θύρα 7
Τα τελευταία χρόνια όλο και συχνότερα βλέπουμε πολιτικά πανό από οπαδούς πολλών ομάδων της Α Εθνικής στα γήπεδα με διάφορες αφορμές που δίνει η επικαιρότητα (πχ Γρηγορόπουλος, μνημόνιο, Παλαιστίνη, απολύσεις, ΕΡΤ) αλλά ποτέ δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 
Μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο οποίος ήταν και Ολυμπιακός, πολλοί φίλαθλοι του ΟΣΦΠ κυρίως από το fb "έκραξαν" τον βασικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού Porto Leone με έδρα το Κερατσίνι, που δεν τοποθετήθηκε άμεσα για το συμβάν όπως έκανε η πλειοψηφία των "αλλόθρησκων" συνδέσμων που καταδίκασαν εξαρχής πλήρως τη ΧΑ είτε με ανακοινώσεις είτε με πανό. Το Porto Leone...

Η Ελλάδα της κρίσης – Γυναίκες πωλούν το σώμα τους για μικροποσά [βίντεο]

Στην Ελλάδα που βουλιάζει από την κρίση ο φωτογράφος Άγγελος Τζωρτζίνης έκανε ένα οδοιπορικό και απαθανάτισε με τον φακό του συγκλονιστικές στιγμές της καθημερινότητας, σκιαγραφώντας τις ζωές ανθρώπων που έχουν εξαθλιωθεί με την κρίση και αναγκάζονται να βγουν στο δρόμο και να πουλήσουν το σώμα τους για μικροποσά.
Τις φωτογραφίες του Άγγελου Τζωρτζίνη με θέμα την Ελλάδα της κρίσης και τις ζωές ανθρώπων παρουσιάζει το γερμανικό περιοδικό LFIΟι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα συγκινητικό κείμενο...

BILD: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος… οίκος ανοχής της Ευρώπης!

Η πολιτική της σκληρής λιτότητας που επιβάλλουν τα μνημόνια στις χώρες τις νότιας Ευρώπης έχουν στοχοποιήσει, ενδεχομένως όχι άδικα, το Βερολίνο.
Συνθήματα και πλακάτ, όχι και τόσο κολακευτικά για τη Γερμανία, αλλά ούτε και για την ίδια την Άνγκελα Μέρκελ κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του ίντερνετ.
Τώρα όμως έρχονται οι ίδιοι οι Γερμανοί για να… αποδείξουν ότι η χώρα τους είναι ο μεγαλύτερος… οίκος ανοχής της Ευρώπης! Καλά διαβάσατε...

Ο Μιχαλολιάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραιτήσεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Ουδείς ασχολείται πλέον με τις απειλές του αρχηγού ενός κόμματος που ελέγχεται ως εγκληματική οργάνωση


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη Χρυσή Αυγή, άφησε ο επικεφαλής του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις. Δεν απέκλεισε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο ομαδικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση...

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Θέμο, εγώ τις βαλίτσες μου τις έχω για ρούχα. του Κώστα Βαξεβάνη

Θέμο, εγώ τις βαλίτσες μου τις έχω για ρούχα. του Κώστα ΒαξεβάνηΑγαπητέ Θέμο,

Η εφημερίδα σου ανακοίνωσε πως με μηνύει για «όσα συκοφαντικά δημοσιεύει» το HOT DOC. 

Έχεις δικαίωμα όπως και κάθε πολίτης να καταθέτεις μηνύσεις και αγωγές και να επιλέγεις όποιο νόμιμο μέσο θέλεις. 
Αλλά όπως συνηθίζω να λέω, τα δημόσια πρόσωπα πριν καταφύγουν σε ένδικα μέσα, επειδή είναι δημόσια, οφείλουν να δίνουν και δημόσιες απαντήσεις.
Θα ξεκινήσω λοιπόν με τα πραγματικά γεγονότα και θα προχωρήσω μετά στις αξιολογικές κρίσεις...

Εκλογές τον Νοέμβριο

Φουντώνει η συζήτηση για εκλογές το Νοέμβριο

Ποιοι ενισχύουν παρασκηνιακά το σενάριο της πρόωρης κάλπης

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια για πρόωρες κάλπες κάτι που το Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά, όμως υπάρχουν και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο.
Ο κυβερνητικός σχεδιασμός του Σαμαρά, αναφέρεται σε εξάντληση της τετραετίας, ωστόσο στα κομματικά επιτελεία των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση υπάρχουν φωνές παραγόντων που...

Άνοιξε το στόμα του το «βαθύ λαρύγγι» για τη Χρυσή Αυγή

Χρυσαυγίτες“ Ο μάρτυρας έδωσε στοιχεία για της δράση της Χρυσής Αυγής, 
τις παραστρατιωτικές οργανώσεις, 
ενώ φέρεται να μίλησε και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 
Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαίωσε με την υπογραφή του. ”
Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη και παρουσία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, κατέθεσε ο μάρτυρας – «κλειδί» για τη Χρυσή Αυγή. 
Πρόκειται για τον άνθρωπο που γνωρίζει – εκ των έσω – πάρα πολλά πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας και τη δράση της οργάνωσης...

Πόλεμος Βαξεβάνη - Πρώτου Θέματος!

Με μήνυση απάντησε η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" στον δημοσιογράφο

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας στο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος της περασμένη Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης δημοσίευσε ένα άρθρο με το οποίο αναφερόταν στην εφημερίδα. Ανάμεσα στα άλλα την ανέφερε ως
"Πρώτο ΘΑίμα"
εξαπολύοντας κατηγορίες του τύπου "δεν ξέχασε ποτέ τον φασισμό. Τον παρουσίασε πρώτο τραπέζι πίστα, τον απενοχοποίησε και τον πρόβαλε όσο μπορούσε."
Η εφημερίδα σήμερα απάντησε με μήνυση στον δημοσιογράφο αναρτώντας κείμενο στην ιστοσελίδα της στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:...

ΣΔΟΕ: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και μητροπολίτες χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή

Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην επιχειρηματική και πολιτική σκηνή έχει πλέον στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης

Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο Sofokleousin.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επισημαίνουν ότι από τους πρώτους ελέγχους έχουν προκύψει διασταυρωμένα στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη, ενώ για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ...

Άκου, βουλευτάκο* της Ν.Δ.

photo: Panayiotis Tzamaros@fosphotos.com

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι ημέρες κρασιού και λουλουδιών και άλλων ποτών έχουν δυστυχώς περάσει. 


Τότε που μετά τις βραδινές ψηφοφορίες γέμιζαν οι Μερσεντές με κορίτσια και σε εύθυμη κατάσταση οι αντιπρόσωποι του λαού κατέβαιναν τις λεωφόρους σαν να έτρεχαν στον νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης. Και όποιον ή όποιαν έπαιρνε ο χάρος. Ενώ οι λιγότερο άγριοι ξεχύνονταν στο Κολωνάκι κάτω από τα ζηλόφθονα βλέμματα των υπόλοιπων σουλατσαδόρων της πλατείας. Τώρα όμως και η δική σας ζωή έγινε κομμάτι άχαρη...

Παραιτούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πάμε σε εκλογές; - Τι λέει το Σύνταγμα


"Μυρίζει" αποσταθεροποίησηΈνα τρελό σενάριο κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία σύμφωνα με το οποίο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι έτοιμοι να υποβάλλουν στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μαζική παραίτηση από το αξίωμα του βουλευτή προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν το σύστημα...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Επικίνδυνα για την υγεία τα τατουάζ;; Δείτε τι λέει έρευνα

Ερευνητές εκφράζουν φόβους ότι οι τοξίνες που εμπεριέχονται στο μελάνι μπορεί να εισχωρήσουν στο αίμα και να συσσωρευθούν σε βασικά όργανα του ανθρώπινου σώματος. 

Τα τατουάζ ενοχοποιούνται για...
καρκίνο, σύμφωνα με τις βρετανικές υγειονομικές υπηρεσίες. 

Ερευνητές εκφράζουν φόβους ότι οι τοξίνες που εμπεριέχονται στο μελάνι μπορεί να εισχωρήσουν στο αίμα και να συσσωρευθούν σε βασικά όργανα του ανθρώπινου σώματος...

Το τόξο και το βέλος


Τι είναι, λοιπόν, το συνταγματικό τόξο; 

Είναι μια σύμβαση πολιτικών δυνάμεων να υπερασπίζονται το Σύνταγμα και να εγγυώνται την ομαλή λειτουργία του και την εμπέδωση του κράτους δικαίου. Είναι ένας πολυμερής δημοκρατικός συμβιβασμός. Στη σύμβαση αυτή όλοι παραχωρούν προς όλους το δικαίωμα και τη δυνατότητα της ισότιμης συνύπαρξης, τους όρους και τα όρια της αμφισβήτησης του ενός προς τον άλλο και της προς αλλήλους αντίθεσης...

Μητροπολίτης Σιατίστης: «Ο Ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα»

Μητροπολίτης Σιατίστης: «Ο Ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα»

Με σκληρά λόγια για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μιλά ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, μιλώντας για το απαίσιο πρόσωπο του φασισμού. 

«Δυο λόγια γι’αυτούς που ψήφισαν τον Ναζισμό. Ίσως δεν ξέρατε. Ίσως παρασυρθήκατε; Τώρα καταλάβατε; Τώρα ξυπνήσατε; Τώρα δεν μπορείτε να επικαλείσθε ούτε την άγνοια, ούτε την διαμαρτυρία, ούτε την απόγνωση. [...] Ο Ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Σιατίστης:

Οι Ειδικές Δυνάμεις και η Χρυσή Αυγή - Αλήθειες μύθοι και "αυτόκλητοι προστάτες"

Οι Ειδικές Δυνάμεις δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβηθούν από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 
Όχι μόνο επειδή είναι φτιαγμένες για να μην φοβούνται τίποτα και κανένα, αλλά και επειδή είναι σαφές ότι όσες έρευνες κι αν γίνουν σχετικά με τη Χρυσή Αυγή το μόνο που ενδέχεται να διαπιστώσουν είναι ότι ίσως μεμονωμένα κάποιος ή κάποιοι να λειτούργησαν ως “εκπαιδευτές” χρυσαυγιτών. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι... “μαγαζί” της Χρυσής Αυγής.Όσοι έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, θεωρούν τη θητεία τους εκεί ιερή
Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι το “ιερό τοτεμ” τους κι έτσι πρέπει να είναι. Γι΄ αυτό και θυμώνουν, εκνευρίζονται και συχνά αδικούν όσους προσπαθούν να ασκήσουν κριτική για οτιδήποτε...

Απίθανη διαφήμιση με κότες από την Mercedes

Άλλη μία ευφάνταστη διαφήμιση για αυτοκίνητα.

Εδώ, η γερμανική εταιρία Mercedes, χρησιμοποιεί κότες για να μας δείξει πόσο καλές είναι οι...

αναρτήσεις των νέων της αυτοκινήτων! 


Δείτε την:

Οι αριστερές παρθένες της μεταπολίτευσης!

Όταν ακούω τη λέξη δολοφόνος από τα χείλη των ακροαριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γελάω πάρα πολύ 

γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση. 
Η αποδόμηση των αριστερών παρθένων του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα. 
Πλην όμως η πολιτική – αστυνομική – δικαστική ασυλία των αριστερών, τελείωσε οριστικά γιατί πλέον η ζυγαριά, παραβάρυνε προς τα αριστερά και η πολιτεία...

"Καμπανάκι" για τις σχέσεις Χρυσής Αυγής με στρατό και αστυνομία από το 1999 - Έγγραφο ντοκουμέντο

Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί  το περιεχόμενο άκρως απόρρητου εγγράφου της Ελληνικής Αστυνομίας με ημερομηνία 10/12/1999 που κάνει λόγο από τότε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ''πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους''.
Η Έκθεση αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 17/4/2004 και την υπενθύμισε σήμερα σε άρθρο του στον Ριζοσπάστη ο δημοσιογράφος  κ. Νίκος Μπογιόπουλος που έχει γράψει και το μπέστ σέλλερ βιβλίο για την κρίση ''Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!''.
Γράφει λοιπόν ο κ. Μπογιόπουλος :...

"Σκοπιανοί δεν έχετε σχέση με το Μέγα Αλέξανδρο" - Άρθρο των Financial Times


Την... ανύπαρκτη σχέση των Σκοπιανών με τον Μέγα Αλέξανδρο επισημαίνουν και τεκμηριώνουν οι Financial Times, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της καταγωγής του Μακεδόνα βασιλιά.


Σε άρθρο του στους FT, ο Stephen Schwartz, εκτελεστικό μέλους του Δ.Σ. Του κέντρου Ισλαμικού Πλουραλισμού των ΗΠΑ, επισημαίνει πως έχοντας ζήσει επί σειρά ετών στα Σκόπια αναφέρεται στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ λέγοντας:...

Γερμανικές εκλογές: 11 βουλευτές τουρκικής καταγωγής μια εκ των οποίων με ελληνική υπηκοότητα


Έντεκα βουλευτές τουρκικής καταγωγής - μία εκ των οποίων έχει Ελληνική υπηκοότητα - έχουν εκλεγεί  στην Γερμανική  Βουλή μετά από τις γενικές εκλογές της χώρας στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Με το Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Ανγκελα Μερκελ ένας ( γυναίκα , η Cemile Yusuf),με τους Σοσιαλδημοκρατες  (SPD)του Πέερ Στάινμπρουκ πέντε,με τους Πράσινους τρεις και  και δυο με το κόμμα της ( άκρας) αριστεράς Linke Die. 

Η Cemile Yusuf έχει Γερμανική  και Ελληνική υπηκοότητα...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Υγεία: Ποιες είναι οι τροφές της μακροζωίας;


Ποιες τροφές μας βοηθάνε στο να διατηρήσουμε το δέρμα και το σώμα μας λαμπερό και νεανικό για περισσότερα χρόνια; 

Υπάρχουν μυστικά στη διατροφή των κατοίκων της Ικαρίας που καταφέρουν με ευκολία και πλησιάζουν τα 90 έτη; 
Διαβάστε την παρακάτω λίστα και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να συμπεριλαμβάνετε τα παρακάτω «ελιξίρια» στη διατροφή σας...

Εσύ ψηφίζεις Χρυσή Αυγή;

photo: Alexandros Katsis@fosphotos.comΜια καχυποψία αιωρείται πάνω από τη χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι μάλλον πιο αισθητή. 

Παλαιότερα ήταν πιο ξεκάθαρο το φαινόμενο. Έχεις τατουάζ σβάστικα, έχεις τον αετό του Βυζαντίου στην πλάτη; Eίσαι Χρυσή Αυγή. Είσαι υπερβολικά αρχαιολάτρης και τρέχεις σε αρχαιοελληνικά δρώμενα; Πιθανότατα ψηφίζεις Χρυσή Αυγή...

Χρυσαυγίτες σε κρίση

xrisiaygiΚάτω από ένα κείμενο που είναι γεμάτο από βαρείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς 
προς το πρόσωπο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αποφάσισαν να βάλουν την υπογραφή τους πολλά μέλη της τοπικής οργάνωσης Αλμυρού, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εν γένει συμπεριφορά του.
Ως «θρασίμι», «ανεπιθύμητος» και υπεύθυνος ακόμα και για το...

Γιατί επιλέχτηκε ο Ρουπακιάς ως "εκτελεστής", από νέα μαρτυρία ΣΟΚ & "Είχε στηθεί ενέδρα στον Παύλο Φύσσα" - video

- Για πρώτη φορά ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα 
- Ποιος έδωσε την εντολή στον Γιώργο Ρουπακιά
- "Ο Ρουπακιάς ήταν ομαδάρχης" εξηγεί
- Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία

Όπως ο ίδιος αναφέρει 
“Στο Κερατσίνι και στη Νίκαια γνωριζόμαστε μεταξύ μας... Όταν κάποιος λέει εμένα φασίστα κι εγώ παρεξηγούμαι, κάποια στιγμή θα του στήσω. Αυτό για μένα ήταν στήσιμο κανονικό. Η ομάδα αυτή είναι γνωστή στον κύκλο μας. Είναι άτομα άνω των 30, δεν είναι μικρά ανεγκέφαλα παιδιά”
Στο ερώτημα για τον αν ο Ρουπακιάς είχε....

"Εκπαιδευόμαστε εκεί που εκπαιδεύονται τα κομμάντα" - Μέλος της ΧΑ μιλά για εκπαίδευση και όπλα


Ασύλληπτα τα όσα υποστήριξε μέλος της Χρυσής Αυγής για την στρατιωτική εκπαίδευση που γινόταν σε χώρους που χρησιμοποιεί και ο στρατός για εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

Μιλώντας στον Alpha το μέλος της Χρυσής αυγής, που αποχώρησε από την οργάνωση μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σπάει τον όρκο της σιωπής και αποκαλύπτει ότι ο άτυχος 34χρονος ήταν στοχοποιημένος, όπως του είχε πει ο ίδιος ο δράστης Γ.Ρουπακιάς. 
Μιλά ακόμη για τάγματα εφόδου, στρατό, οπλισμό και μισθοφόρους έτοιμους για όλα.
Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης:

Ξεκάθαρο προβάδισμα στη Ν.Δ .- Καταποντίζεται η Χρυσή Αυγή


Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 2,7 μονάδες

Ξεκάθαρο προβάδισμα στη Ν.Δ. δίνει η δημοσκόπηση της Rass 

- Καταποντίζεται η Χρυσή Αυγή


Την μαζική αποδοκιμασία των Ελλήνων πολιτών φαίνεται πως συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς όχι μόνο τα ποσοστά της εμφανίζονται σημαντικά μειωμένα σε δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, αλλά επίσης η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ζητά την παραδειγματική της τιμωρία. Πρώτη με 2,7% διαφορά η ΝΔ, εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ...

Τα αποτυχημένα "τάγματα εφόδου" του Μιχαλολιάκου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να οργανώσει ομάδες

Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις καταιγιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας άρχισε να γίνεται λόγος για "ταγματα εφόδου" από τη Χρυσή Αυγή και ομάδες παραστρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάνει κάτι τέτοιο.
Ήταν η δεκαετία του 1980 όταν δημιουργήθηκε η ομάδα Πρωτεσίλαος ενώ μία δεκαετία αργότερα έδρασαν οι Χρυσοί Αετοί υπό τον "Περίανδρο"...

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη! Έτσι έγινε η δολοφονία!

Δολοφόνος ΦύσσαΝέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν ξεδιπλώνονται λεπτό προ λεπτό στην κατάθεση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 45χρονο χρυσαυγίτη.
'Οπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: