Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οι Έλληνες διώκονται φορολογικά 240 φορές περισσότερο από Βρετανούς, Αμερικανούς

Mεγάλη είναι η διαφορά στον αριθμό των προσφυγών εναντίον πολιτών για φορολογικά θέματα σε Ελλάδα, Βρετανία και ΗΠΑ. 

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΟΕΣΥΝΕ
Με ποιον τρόπο μπορούν να προστατευτούν οι φορολογούμενοι

Από δικομανία φαίνεται ότι πάσχει το ελληνικό κράτος, σε ό,τι αφορά τις προσφυγές στα δικαστήρια για φορολογικά θέματα, καθώς οι Έλληνες πολίτες διώκονται σχεδόν 240 φορές περισσότερο, σε σύγκριση με τους Αμερικανούς ή τους Βρετανούς.
Αυτό υποστηρίζει η...

Σάλος από την πρόταση των Συριζαίων για εκλογή αξιωματικών από... φαντάρους!

Θα στήνετε και κάλπη;

Σάλο εξακολουθούν να προκαλούν σε όλα τα επίπεδα οι απόψεις που ακούστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούσαν και την αλλαγή στο καθεστώς εκλογής των αξιωματικών, αλλά και στο ποιος θα παίρνει τις... αποφάσεις!
Μεταξύ άλλων προτάθηκε πως "Οι εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα" και να γίνεται "εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες"...

Νέα βόμβα στα θεμέλια του "ενιαίου" ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε η ΔΕΑ του Αντώνη Νταβανέλου διαλύεται

Η συνιστώσα Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) δεν θα αυτοδιαλυθεί, τόνισε ο επικεφαλής της Αντώνης Νταβανέλος, μιλώντας στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νταβανέλος εξέφρασε έκπληξη για τους υψηλούς τόνους ορισμένων στο συνέδριο, όπως είπε, και άσκησε κριτική σε στελέχη που, όπως ανέφερε, το προηγούμενο διάστημα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πλην της Χρυσής Αυγής....

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

2η Συνάντηση Μικρασιατών Β.Ελλάδος στα Κύργια Δράμας

2synantisikyrgiaΣτα Κύργια Δράμας το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντηση Μικρασιατών.
Εκατοντάδες χορευτές και επισκέπτες από διάφορες πόλεις , θα ανταμώσουν στα Κύργια με κοινό ¨όχημα¨ την αγάπη για τον πολιτισμό της Μ.Ασίας. Τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων θα μας παρουσιάσουν χορούς από τα Σώκια, την Αρτάκη, την Σμύρνη, την Ερυθραία και την Καππαδοκία. Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει αυθεντικό Μικρασιάτικο γλέντι. 
Σας περιμένουμε όλους με χαρά.
Ωρα 8:30 Γήπεδο Κύργιων, Είσοδος Ελεύθερη
Το Δίκτυο Μικρασιάτης στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την  εκδήλωση

Συμμετέχουν οι σύλλογοι:

Είδαν τον Βενιζέλο στο χωριό τους και ... ξέσπασαν οργισμένοι

Ένταση και συνθήματα κατά την επίσκεψη Βενιζέλου σε χωριό του Ηρακλείου - Θερμόαιμοι πέταξαν μπουκάλια

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Εργαζόμενοι σε δήμους και άλλοι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Κοινωνικό Ιατρείο του χωριού, διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας συνθήματα ενώ ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια νερού...

Και η Ντόρα στην ελληνική ομάδα διαπραγματεύσεως με την τρόικα

Επιβράβευσε ο Στουρνάρας την στάση της και την κάλεσε ο ίδιος προσωπικά στην ομάδα

Πολλές εκπλήξεις είχε η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής. Εκτός από την εξωτερική ανανέωση της Ντόρας Μπακογιάννη φαίνεται ότι ήρθε και η «ανταμοιβή» σε πολιτικό επίπεδο. 
Ο υπουργός Οικονομικών πρότεινε στη βουλευτίνα Επικρατείας της Ν.Δ. να συμμετάσχει στην ελληνική ομάδα διαπραγμάτευσης της τρόικας. Την απρόσμενη πρόσκληση την απεύθυνε μάλιστα ο ίδιος στην κ. Μπακογιάννη, η οποία την αποδέχθηκε με ευχαρίστηση...

Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ

Ποια θέματα θα μπουν στην ατζέντα της συνάντησης με τον Ομπάμα

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της «Ουάσιγκτον Ποστ», επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην Ουάσιγκτον, στις 8 Αυγούστου, για να συζητήσουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.
Όπως σημειώνεται και σε άλλα δημοσιεύματα και ραδιοτηλεοπτικές αναφορές, η ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει ...

Σάλος στην Ιρλανδία! Βουλευτής την πέφτει σε βουλευτίνα μέσα στο κοινοβούλιο! Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου!


Σάλο προκάλεσε η κίνηση του Ιρλανδού βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Fine Gael, Tom Barry, στην Ιρλανδία να τραβήξει και να πάρει στην... αγκαλιά του μια συνάδελφό του την ώρα που συνεδρίαζε η βουλή. 

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε από το προεδρείο του κοινοβουλίου ως "ασεβής και ακατάλληλη"...

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ! Γλέζος σε Τσίπρα: "Άμα θες διαλύσου εσύ, εμείς δεν δεχόμαστε!"

Τραβάει το σκοινί το ιστορικό στέλεχος

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα την δεύτερη μέρα του συνεδρίου, αποφάσισε να εμφανιστεί ο Μανώλης Γλέζος και να ταράξει τα νερά. 
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς έριξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι οι συνιστώσες δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθούν.

«Τώρα αυτά τα άλογα θέλουν να τα σκοτώσουν. Εσύ κανε ότι θέλεις, θέλεις να διαλυθείς, να διασπαστείς, κανε ότι θέλεις. Πως αποφασίζεις εσύ για μας; Εμάς πως το ζητάς αυτό; Με ποιο δικαίωμα;»...

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ελκυστικό εισόδημα από την καλλιέργεια κηπευτικών

Μετά τη συγκομιδή τους, τα μαρούλια δεν μπορούν να συντηρηθούν για πολύ χρόνο, εκτός αν συσκευαστούν σε νάιλον σακούλες και αμέσως εισαχθούν σε ψυγείαΕλκυστικό εισόδημα σε μία οικογενειακή επιχείρηση που θέλει να στραφεί στον πρωτογενή τομέα μπορεί να εξασφαλίσει η καλλιέργεια τριών «εκπροσώπων» των κηπευτικών. 

Ο λόγος για το λαχανάκι Βρυξελλών, το μαρούλι και το μπρόκολο, η καλλιέργεια των οποίων υπόσχεται κέρδη, χωρίς να απαιτεί μεγάλες εκτάσεις και σημαντικό αρχικό κεφάλαιο. 
Η καλλιέργεια κηπευτικών στην ύπαιθρο αλλά και στο θερμοκήπιο δίνει τη δυνατότητα στους νέους να ασχοληθούν με τον τομέα αυτόν, γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα...

Τα 87 επαγγέλματα που θα εξασφαλίζουν εργασία την επόμενη 7ετία!

Λίστα με 87 επαγγέλματα

Λίστα με 87 επαγγέλματα που προβλέπεται ότι θα έχουν αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας ως το 2020 έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΒ, παρουσιάζοντας το «Μηχανισμό Διάγνωσης των Αναγκών των Επιχειρήσεων σε Επαγγέλματα και Δεξιότητες» που δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Ο μηχανισμός που παρουσιάστηκε συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με τις διαφαινόμενες τεχνολογικές, οικονομικές, ρυθμιστικές εξελίξεις και τάσεις σε επιλεγμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας, σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα και αναλύει τις επιπτώσεις τους στα επαγγέλματα, από πλευράς απαιτούμενων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων. ...

Η Beyonce ολόγυμνη μοιράζει... εγκεφαλικά!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΆνετα η συγκεκριμένη φωτογράφιση κερδίζει τον τίτλο της πιο σέξι που έχει κάνει η Beyonce στην καριέρα της. 

Η τραγουδίστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Flaunt» ολόγυμνη, καλύπτοντας τα επίμαχα με γκλίτερ, κόβοντας την ανάσα των ανδρών παγκοσμίως.
Η Βeyonce πέταξε στη φόρα τις καμπύλες της πριν από περίπου δύο χρόνια. 
Οι φωτογραφίες έμειναν στο συρτάρι του φωτογράφου για καιρό, ωστόσο, οι ιθύνοντες του περιοδικού θεώρησαν ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή να τις δώσουν στη δημοσιότητα....

Κατάβαση του Νέστου με κανό από ΑΜΕΑ

Αθλητές με αναπηρία συμμετείχαν στην κατάβαση του Νέστου με κανό, σε μία διαδρομή δέκα συνολικά χιλιομέτρων (pics)

Τα νερά του ποταμού Νέστου διέσχισαν, κάνοντας την κατάβαση του, σε μία διαδρομή δέκα χιλιομέτρων, αθλητές με αναπηρία.
Οι αθλητές συμμετείχαν στο "Riverwalk 2013", το οποίο διοργάνωσαν οι Σύλλογοι "Περπατώ" και "Ηρόδικος" της Κομοτηνής.
Έλαβαν μέρος αθλητές από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τις Σέρρες και την Κομοτηνή, οι οποίοι ακολούθησαν το ρου των νερών του Νέστου, για να βρεθούν στις εκβολές του ποταμού στο Θρακικό Πέλαγος, ακριβώς απέναντι από τη Θάσο...

Η φωτογραφία για τον ΣΥΡΙΖΑ που σκορπάει γέλιο στο διαδίκτυο!

"Και γκρεμιστής και... χτίστης!"

Τι τον ήθελε τον Παλαμά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, πήρε φωτιά το facebook και το twitter. 
Στα πολλά ευρηματικά που ειπώθηκαν, ξεχώρισε ιδιαίτερα μία φωτογραφία, που νεαρός "χτίζει' σε παλαιότερη κατάληψη γραφείο καθηγητών, επιβεβαιώνοντας τον πρόεδρο του, που είπε "εμείς είμαστε οι γκρεμιστές, εμείς και οι χτίστες...". 
Και ειδικά με το χτίσιμο από τούβλα έχουν ιδιαίτερη σχέση στην Κουμουνδούρου...

Προβληματισμός για τους αντάρτες!

Όλα τα σενάρια έπεσαν στο τραπέζι στο Μαξίμου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για το Πολυνομοσχέδιο με τον προβληματισμό για τους αντάρτες να είναι εμφανής. 
Νικήτας Κακλαμάνης και Μιχάλης Ταμήλος έχουν διατυπώσει σαφώς τις αντιρρήσεις τους και την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν διατάξεις. Ανάλογες κινήσεις γίνονται από την πλευρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η διαφθορά δεν γνωρίζει κρίση


Τις διαστάσεις που παίρνει η διαφθορά σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, αποτυπώνει η έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας «Παγκόσμιο Βαρόμετρο Διαφθοράς».
Ειδικότερα για την Ελλάδα, το 54% όσων ρωτήθηκαν πιστεύει ότι η διαφθορά έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, τονίζοντας τη σοβαρότητα του φαινομένου στον δημόσιο τομέα. 
Σχεδόν 1 στους 4 πολίτες (23%) δηλώνει ότι έδωσε φακελάκι κατά την επαφή του με ιατρική υπηρεσία, στοιχείο που επιβεβαιώνεται και από την «Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα 2012» της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος...

Ποιοι φεύγουν από το Δημόσιο και ποιοι μπαίνουν σε διαθεσιμότητα

Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, καταργούνται επισήμως οι θέσεις σχολικών φυλάκων, η δημοτική αστυνομία και τίθενται υπό επιτήρηση οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο «καταργούνται στους Δήμους οι θέσεις της ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων ανεξαρτήτως κατηγορίας εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».
Επίσης σε σχέση με την δημοτική αστυνομία...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος

Ο τέως Βασιλιάς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του

Στο νοσοκομείο εισήλθε, επειγόντως, προχθές ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς, λόγω προηγούμενης περιπέτειας με την καρδιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso νοσηλεύεται στη "Βιοκλινική Αθηνών" (περιοχή Γηροκομείου). Όλα άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς υπέφερε και από έντονους πόνους στο...

Συνομιλίες του Άκη με τον Σμπώκο κυκλοφόρησαν στο youtube!

Tις αναπαράγουμε με πάσα επιφύλαξη για την αυθεντικότητα τους

Αίσθηση προκαλούν δύο ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται να συνομιλεί με τον Γιάννη Σμπώκο και δημοσιεύτηκαν στο enikos.gr . 
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο YouTube δημιουργήθηκε στις 5 Ιουλίου οπότε και ανέβηκε το πρώτο βίντεο. 
Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες αναφέρονται στην ουσία της πολύκροτης υπόθεσης που αυτό το διάστημα εκδικάζεται, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται πότε έχουν πραγματοποιηθεί. To enikos.gr τονίζει πως αναπαράγει την είδηση με πάσα επιφύλαξη για την γνησιότητα τους...

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ποιοι είναι οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα


Ποιοι είναι οι τουρίστες που έρχονται στην ΕλλάδαΜπορεί ο ελληνικός τουρισμός επί δεκαετίες να στηρίζεται στον οργανωμένο τουρισμό και στα πακέτα των τουρ οπερέιτορ, ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των τουριστικών εσόδων προέρχεται από τους μεμονωμένους ταξιδιώτες. 
Η ακτινογραφία του ελληνικού τουρισμού για το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), δείχνει ότι οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες συνεισέφεραν περίπου το 66% των τουριστικών εσόδων (περίπου 6,6 δισ. ευρώ από τα 10 δισ. ευρώ, που ήταν οι τουριστικές εισπράξεις της χρονιάς) και τα οργανωμένα ταξίδια το 34% των εσόδων (περίπου 3,4 δισ. ευρώ)...

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)

Ο Ρίτσαρντ Γουόλφ μιλά για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια ξεκαρδιστική διάλεξη πλην όμως εντελώς αποστομωτική...

Σε «στάση» ο ΣΥΡΙΖΑ

stasi 1

Μέσα σε κλίμα κατήφειας οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ προς το Συνέδριό του χωρίς να έχει καν αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τις Συνιστώσες του που δεν επιθυμούν να αυτοδιαλυθούν.


“Δεν θα έχουν δικαιώματα και θα είναι απλοί παρατηρητές” δηλώνουν στελέχη της Κουμουνδούρου, αλλά οι απειλές που εκτοξεύουν αντιμετωπίζονται περισσότερο ως τουφεκιές στον αέρα καθώς οι απρόθυμες να ενταχθούν σε έναν ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ συνιστώσες γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τις εξοστρακίσουν από το σχήμα...

Νέα "βόμβα" από τρόικα: Τι αλλάζει στα επαγγελματικά ακίνητα

Ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά ακίνητα. Η τρόικα ζητά την πλήρη απελευθέρωση του του καθεστώτος προστασίας των ενοικιαστών στην εμπορική και επαγγελματική στέγη

Θέμα αλλαγής εκ βάθρων του προστατευτικού καθεστώτος που ισχύει στην επαγγελματική στέγη εγείρει αιφνιδιαστικά η τρόικα. 
Ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης να τροποποιήσει τη νομοθεσία, που ορίζει ότι τουλάχιστον επί μία 12ετία οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να διώξουν τον επιχειρηματία που έχει υπογράψει μισθωτήριο συμβόλαιο για...

Βαρύ πρόγραμμα... διακοπών ο ΓΑΠ

Επόμενος σταθμός η Ζάκυνθος μετά τη Σέριφο για τον πρώην πρωθυπουργό

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει τις διακοπές του που ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. 
Μετά την φιλοξενία στο εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του συνεχίζουν την καλοκαιρινή ραστώνη στη μεγαλοπρέπεια του πεντάστερου Mandola Rosa.
Σε μια καταπράσινη έκταση 500 στρεμμάτων, πάνω σε μια μαγευτική παραλία 2 χιλιομέτρων, ο πρώην πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπόρ που λατρεύει με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Βύρων Πολύδωρας: Υπάρχουν προσκυνημένοι στην κυβέρνηση

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής μιλάει για τη Χρυσή Αυγή, τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή

«Υπάρχουν προσκυνημένοι στην κυβέρνηση που ενδίδουν στους εκβιασμούς της τρόικας και δεν προβάλλουν καμία αντίσταση» υποστηρίζει με συνέντευξη του στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Β. Πολυδώρας. 
Το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ επαναφέρει την πρόταση του για συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων και της Χρυσής Αυγής, ώστε να υπάρξει εθνικό μέτωπο απέναντι στις εξοντωτικές πρακτικές της τρόικα. Ταυτόχρονα φωτογραφίζει ανθρώπους του Α. Σαμαρά, τους οποίους αποκαλεί δοτούς γκαιμπελίσκους, ότι επιχειρούν να τον «αποδομήσουν», πλαστογραφόντας τις θέσεις που διατύπωσε για την Χρυσή Αυγή...

Νέες "Καραμανλικές" βόμβες...


Φωτιές βάζουν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή Πουπάκη


Να απασφαλίζουν έχουν ξεκινήσει οι Καραμανλικοί, που ο ένας μετά τον άλλο, πετάνε ρουκέτες και απλώνουν δίχτυ προστασίας στον πρώην πρωθυπουργό, που απείχε από την χθεσινή ψηφοφορία, για την εκλογή νέου γραμματέα
Σειρά είχε χθες ο Κώστας Πουπάκης, που βλέπει προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών του ΠΑΣΟΚ και το εξέφρασε δημόσια, μέσω twitter...

Σειρήνες διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ , με φόντο την συνεργασία με την.... ΝΔ!

Επίθεση της "Αριστερής Πλατφόρμας" στον Τατσόπουλο - Τι απαντά ο βουλευτής

Μπαρούτι μυρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις τάσεις διάσπασης να είναι πιο έντονες από ποτέ. 
Με σημερνό του άρθρο στον ιστότοπο iskra, o Aντώνης Νταβανέλλος, επιτίθεται στον Πέτρο Τατσόπουλο και όσα είπε περί συνεργασίας με την ΝΔ, ενώ αναφέρει πως αντίστοιχη πρόταση, είχε κάνει και μέλος της γραμματείας της ΚΕ, εξαιρώντας την "σαμαρική δεξιά". Ο Νταβανέλλος αφήνει σαφώς να εννοηθεί πως ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, προαλείφεται για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με την ΝΔ...

Βίντεο σοκ από την πλατεία Ταξίμ: Επιτίθενται σε διαδηλωτές με χατζάρες

Βίντεο σοκ από την πλατεία Ταξίμ: Επιτίθενται σε διαδηλωτές με χατζάρεςΜπορεί επισήμως οι ταραχές στην Τουρκία και, κυρίως, την πλατεία Ταξίμ, να έχουν σταματήσει έπειτα από τη βίαια καταστολή των δυνάμεων του Ερντογάν, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ξανά κινητικότητα στην περιοχή.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί σοκ είναι ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σε «επίδοξους» διαδηλωτές με μια χατζάρα στο χέρι, ενώ λίγη ώρα αργότερα φαίνεται να κλοτσάει με μίσος μια ανυπεράσπιστη γυναίκα...

Δέκα συγκλονιστικές φωτογραφίες από την αεροπορική τραγωδία στο Σαν Φρανσίσκο [εικόνες]

Εικόνες τρόμου και καταστροφής από τη συντριβής του αεροσκάφους Boeing 777 της κορεατικής αεροπορικής εταιρίας Asiana Airlines στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. 

Ο πιλότος του αεροπλάνου αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα προσγείωση στις 11.20 π.μ. (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA).Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- έγινε ένα λάθος στην προσγείωση, με αποτέλεσμα να κοπεί η ουρά του αεροπλάνου, στη συνέχεια να γυρίσει ανάποδα και να τυλιχτεί στις φλόγες. 
Ηδη υπάρχουν δύο νεκροί...

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Από playmate Δεκανέας ΕΠΟΠ. Σάλος στα Τεθωρακισμένα και τους Πεζοναύτες!


Σάλος από το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά"


Όταν το 2004 η Δήμητρα Καραούζα πόζαρε όλο νάζι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό διεκδικώντας τον τίτλο της «Playmate», κανείς δεν φανταζόταν ότι η ψιλόλιγνη κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και το σαγηνευτικό βλέμμα, μετά από λίγα χρόνια, θα παράταγε τις πασαρέλες προκειμένου να υπηρετήσει την πατρίδα.
Τόσο οι φαντάροι όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και δη στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών, θα πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς γίνονται μάρτυρες της -μεγαλύτερης ίσως- φαντασίωσης που έχουν όλοι οι στρατευμένοι...

Νέες βόμβες Βορίδη για το ΠΑΣΟΚ!

Δεν κάνει πίσω για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου

Δεν φαίνεται να κάνει πίσω ο Μάκης Βορίδης, στα όσα υποστήριξε για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του. Ο Βορίδης με νέα δήλωση αναφέρει πως η σημερινή κρίση οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80 του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο βουλευτής της ΝΔ επιμένει, με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ότι "η δημοσιονομική κρίση οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, πολιτική έκφραση της οποίας υπήρξε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80", θέση που...