Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σύζυγος Τσουκαλά: "O Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έρχονται"

Επιθετική απάντηση της συζύγου του "mr 1.000.000 ευρώ"

Πλήρη στήριξη στον σύζυγο της Δημήτρη Τσουκαλά έδωσε η σύζυγος του σε διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε για το 1.000.000 ευρώ αποζημίωσης που πήρε ο πρώην πρασινοφρουρός σύζυγος της.
Το σχόλιο που προκάλεσε την αντίδραση της Αιμιλίας Τζίβα ήταν το εξής:
"Σίγουρα η εβδομάδα θα είναι καλύτερη για εσάς Αιμιλία μου. 

Κανένα πρόβλημα για εσάς. με 1.000.000 € αποζημίωση. Καταλάβατε τώρα τι γίνεται; 
Οι συνδικαλιστές του παλαιού ΠΑΣΟΚ που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας, μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούν την τρόϊκα και τα μνημόνια αλλά αποδέχονται τις παχυλές αποζημιώσεις που...
παίρνουν χάρη σε αυτά τα μνημόνια. 
Μέχρι τώρα δεν σχολίαζα τα μηνύματα σου γιατί σε εκτιμώ και σε σέβομαι, γιατί πραγματικά εσύ είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. 
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως εσύ η τόσο έξυπνη και δημιουργική συμφοιτήτρια με τις τόσες ιδέες, πιστεύεις στις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ. 
Πως είναι δυνατόν να πιστεύεις και να υποστηρίζεις αυτόν τον ανεπάγγελτο, βλάξ, και επικίνδυνο για την χώρα Τσίπρα. και φυσικά πιστεύω ότι έχεις πολύ φιλότιμο και αξιοπρέπεια για να βγείς να υπερασπιστείς τον άντρα σου και την αποζημίωση του"

H Αιμλία Τζίβα απάντησε σε επιθετικό ύφος:

"Μα εσύ φίλε Κωνσταντίνε εισαι υπέρ των μνημονιων.
Φαντάζομαι ότι σε ενοχλεί ότι τα χρήματα αυτά ο δτη της δεν τα πήρε ούτε από το δημόσιο, ούτε 1 ευρώ από καμμιά κυβερνητική θέση που δεν ήταν ποτέ, ούτε σε καμία λίστα Λαγκάρντ ειναι ούτε offshore έχει αλλά ειναι Προϊόντα ασφαλιστηρίου συμβολαίου της generalli.
Ποςο που πήραν όλοι οι συνάδελφοι του στην ολλανδική ΤΡΑΠΕΖΑ ABN Amro που δούλευε. Σε ότι αφορά μεγαλοσυνδικαλιστες μάλλον τα έχεις μπλέξει γιατί απλά σε ενημερώνω ότι μόνο 3 χρόνια ήταν πρόεδρος της Οτοε από όπου στην ουσία τον έφαγαν οι πρώην σύντροφοι του και και προφανώς δικοί σου γιατί τα έβαλε με τους τραπεζίτες και το 2004 έλεγε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα με την υπερχρέωση και κάποιοι τότε λιδωρουσαν. Τον έχουν στοχοποιηςει δε τοςο γιατί δεν του βρίσκουν τίποτα να του καταλογίζουν που λένε ότι έχουμε 17 ακίνητα!!!!!! Όταν γνωρίζουν ότι υπάρχει μόνο το πατρικό μου και άλλο ένα σπίτι 89τμ που το πήραμε το 2009 με δάνειο από την Αλφα"
Και καταλήγει λέγοντας το εξής:
"Σε ότι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ Και τον Τσίπρα η ανατροπή έρχεται παρά το βρωμικο παιχνίδι των media και όσων σαν χαπατα το υποστηρίζουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: