Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κώστας Καραμανλής ασχολήθηκε με τον Στουρνάρα; Είναι δυνατόν;

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Ο ΔΟΛ έχει σήμερα άρθρο στο οποίο λίγο πολύ υποστηρίζει πως ο Καραμανλής έθεσε βέτο για την παραμονήΣτουρναρα στην κυβέρνηση ή σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο επικρατείας.
Η ανάλυση που έκαναν πάνω στο επίμαχο άρθρο διάφοροι φανταστικοί αναλυτάδες, ήταν πως ο Καραμανλής έβαλε τελεσίγραφο στο Μαξίμου λέγοντας 
‘Ή αυτός ή Εγώ”.
Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Να πήρε δηλαδή ο Καραμανλής τον κυρ Σταύρο και να του άνοιξε τα σώψυχα του για τον …Στουρνάρα;
Ας κάνουμε μία σύντομη ανάλυση με πραγματικά γεγονότα, ώστε να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει.
Γεγονός πρώτο: Ο Καραμανλής δεν ασχολείται με τον Στουρνάρα. Τον θεωρεί ασήμαντο πολιτικά και επιστημονικά.
Και όχι μόνον αυτό...
Για τον Καραμανλή ο Στουρνάρας είναι ένας Σημιτάνθρωπος που σύντομα θα έχει την κατάληξη των συνεργατών του, Παπακωνσταντίνου και Παπαντωνίου.
Γεγονός δεύτερο: Ο Καραμανλής δεν ασχολείται με τον ΔΟΛ.
Ούτε θεσμικά, ούτε φιλικά, ούτε “υδραυλικά” μέσω «διαρροών».
Για την ακρίβεια, το μόνο που θυμάται ο ΚΚ από τον ΔΟΛ είναι το νερό του Καματερού (ως το πρώτο “γενόσημο” που προέβαλλε το έγκριτο συγκρότημα) και ο διακτινισμός Ερντογάν, στην επική εκείνη περιγραφή της αξέχαστης επίσκεψης. Που βεβαίως έγινε αντιληπτή μόνον στις υπεράνθρωπες αισθήσεις των στρατηγών του Διαστημικού Οργανισμού της Μιχαλακοπούλου.
Συμπερασματικά, η πιθανότητα να αποκαλύψει ο Καραμανλής την δυσαρέσκεια του για τον Στουρνάρα στον ΔΟΛ, είναι μικρότερη και από την πιθανότητα να κατέβει ο ερυθρολευκος Άη Βασίλης της Κόκα Κόλα και να συγχαρεί τον Αλαφούζο για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Τι συμβαίνει λοιπόν;
Ως γνωστό, τους τελευταίους μήνες ο ΔΟΛ δεν μιλά ούτε με “κύκλους” της κυβέρνησης, ούτε με παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος ούτε με βουλευτές.
Μιλά, μάχεται και στηρίζει απ’ ευθείας το Μαξίμου.
Στον αντίποδα, μόνο το Μαξίμου ασχολείται με τον ΔΟΛ.
Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι το ίδιο το Μαξίμου να διέρρευσε την είδηση. Γιατί;
Μα φυσικά διότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Στουρνάρα και η υπέροχη δικαιολογία που θα μπορούσαν να δώσουν για την απομάκρυνση του είναι ότι “την θέλει ο Καραμανλής”.

“Ε, τι να κάνω Γιάννη μου, εάν δεν σε διώξω θα ρίξει την κυβέρνηση ο κακός Καραμανλής. Δεν φταίω εγώ Γιάννη μου. Φταίει ο Καραμανλής”.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 1, 2013
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Σχόλιο: 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ.
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Τ΄ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΣΩ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!
ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν΄ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ!!!
ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΄΄ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ΑΛΛΟ ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΥ ΒΕΤΟΥ ΟΤΙ ΄΄ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ΄΄ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΝΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ.
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: