Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πεθερά του Λιάπη: "Μάλλον του σάλεψε"

liapis2Για τον Λιάπη τα έχουμε πει από την αρχή και καλό είναι να μην τα ξαναλέμε. 
Τον είδατε όλοι πως γυάλιζε το μάτι του στην Ευελπίδων και πως τσαλαπατούσε έξω από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής σαν τον ροφό. 

Εδώ και καιρό όσοι τον ξέρουν καλά λένε ότι “κάπου έχει τρύπα και χάνει”

Εμείς όμως δεν είμαστε ούτε ψυχίατροι ούτε ψυχολόγοι για να κάνουμε διαγνώσεις. Ίσως πιο ειδική σε αυτό να είναι μια γυναίκα που τον έζησα καλά. Η πεθερά του.
«Κοντεύω να σκάσω» μονολογούσε ξανά και ξανά η πρώην πεθερά του Μιχάλη Λιάπη, Ιωσηφίνα Μπογδάνου ενώ αναρωτιόταν «πώς το έκανε αυτό ο Μιχάλης;». ...
Η οικογένεια Μπογδάνου, σύμφωνα με κυριακάτικη φυλλάδα, διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ παρά τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες, τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας, στις οποίες παρίστατο αρκετά συχνά, φροντίζοντας να μην προκαλεί. Το περιστατικό της σύλληψης του Μιχάλη Λιάπη, όμως, με πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του, έπεσε πάνω της σαν κεραυνός εν αιθρία.«Λες κι έπεσε μετεωρίτης από τον Άρη πάνω στα κεφάλια μας». Όσο για την κόρη της Αμαλία, και πρώην σύζυγο του Μιχάλη Λιάπη, «τραβάει κι εκείνη τα μαλλιά της», λέει στην εφημερίδα. «Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του Μιχάλη, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς μπόρεσε κι έκανε τέτοιο λάθος. Πώς είναι δυνατό να έκανε τέτοιο πράγμα μαμά;, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η κόρη μου», αναφέρει.

Αναζητώντας μια εξήγηση λέει: «Πέρσι του βρήκαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και πραγματικά γλίτωσε εκ θαύματος τα χειρότερα. Δεν ξέρω λοιπόν εάν τον επηρέασε αυτό. Σας το λέω γιατί όλα περνάνε από το μυαλό μου αυτές τις ώρες. Αυτός ο άνθρωπος φοβόταν ακόμα και τη σκιά του. Πώς είναι δυνατόν να κάνει μια τόσο τεράστια βλακεία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: