Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αποκαλυπτικά βίντεο από τις ορκωμοσίες των νέων μελών της Χρυσής Αυγής


Αποκαλυπτικά βίντεο από τις ορκωμοσίες των νέων μελών της Χρυσής Αυγής
Αποκαλυπτικά βίντεο από τις ορκωμοσίες των νέων μελών της Χρυσής Αυγής, παρουσία του γενικού γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Γιώργου Γερμενή,

εισήλθαν πρόσφατα στην δικογραφία μετά από την πολύμηνη επεξεργασία που έκαναν οι αστυνομικές αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για βίντεο που βρέθηκαν αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους οι οποίοι κατασχέθηκαν από τα πρώτα «ντου» των αστυνομικών στα γραφεία της Χρυσής αυγής αλλά και στα σπίτια μελών της, όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για την εγκληματική οργάνωση...


Καρέ – καρέ, απεικονίζονται Χρυσαυγίτες με περιβολή αλλά Κου Κλουξ Κλαν, βίντεο από ορκωμοσίες υποψήφιων μελών που καμαρώνουν γιατί είναι ναζιστές και δίνουν υποσχέσεις για κρεμάλες , προεκλογικές δημόσιες δεσμεύσεις του αρχηγού του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου για αντιπάλους που θα «τους τελειώσουμε μια για πάντα» , κείμενα με την γκεμπελική προπαγάνδα, και άλλα πολλά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από τη μεγάλη δικογραφία της Χρυσής Αυγής.
Ενδεικτικά , σε δύο από τα κατασχεθέντα βίντεο:
Ακούγεται ο  όρκος  υποψήφιου μέλους της Χρυσής Αυγής.
Χαιρετά ναζιστικά και λέει:
«Είμαι Χρυσή αυγή γιατί είμαι Έλληνας επαναστάτης .Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Την πρώτη μέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών τότε δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται από αριστερά ή δεξιά γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό. Ο Χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης. Ναι είμαι ναζί αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».
Σε άλλο βίντεο , που έχει τραβηχτεί πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά σε δημόσιο χώρο σε ομοϊδεάτες του και μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει:
«Εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες οι εθνικιστές η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο, είμαστε όλα αυτά. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο κοινοβούλιο ή να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες αλλά; να τους τελειώσουμε μια για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: