Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Να φύγουμε τώρα από το ευρώ αν είναι να ζούμε σε μια κόλαση μέτρων. Του Κ. Χαρδαβέλλα

Σε αυτή την κτηνώδη, γκανγκστερική συμπεριφορά της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, με τον ιεροεξεταστή Σόιμπλε να μας λέει ότι «δεν βλέπει αποφάσεις για τη... δόση (που μας χρωστάνε) των 31,5 δισ., γιατί η Ελλάδα πρέπει να κάνει ακόμα πολλά», 

μία απάντηση μόνο υπάρχει από την πλευρά μας: 

Να φύγουμε τώρα από το ευρώ

Σήμερα κιόλας επίσημη αναγγελία από τον πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα φεύγει από την ευρωζώνη, διακόπτει κάθε επαφή της με την τρόικα, δεν πληρώνει ούτε ευρώ για τα χρέη της και τα επιτόκια και επιστρέφει στη δραχμή...


Αν είναι να ζούμε μέσα σε μία κόλαση με μέτρα που δεν τελειώνουν ποτέ, αν είναι να μας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια και να μην εφαρμόζουν «ετσιθελικά» τις συμφωνίες που έχουμε κάνει μαζί τους, γιατί αυτοί έχουν τα λεφτά κι αν είναι να φαγωθούμε σαν κανίβαλοι μεταξύ μας στους δρόμους, γιατί κάποιοι θα έχουν να φάνε και κάποιοι θα πεθαίνουν από την πείνα, ε τότε, να βάλουν στον κ.... τα ευρώ τους κι εμείς ας κατέβουμε και στο δεύτερο επίπεδο της κόλασης που ζούμε. Για να τους πάρουμε μαζί μας, γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους και οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες και η ΕΚΤ και όλος αυτός ο εσμός των παγκόσμιων ληστών.

Εδώ και τώρα έξοδος από την ευρωζώνη. Αυτή είναι μία θαρραλέα, πατριωτική απάντηση στους γκάνγκστερ της τρόικα. Και σας το λέει αυτό ένας δημοσιογράφος που 2,5 χρόνια τώρα, σ' αυτή την κρίση που ζούμε, πάλευε για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, πιστεύοντας ότι το μέλλον της χώρας είναι εκεί.

Αλλά δεν ήξερα ότι έχουμε να κάνουμε με γκάνγκστερ και ανελέητους δολοφόνους του ελληνικού λαού. Αυτό λοιπόν το ελληνικό, πατριωτικό «όχι» πρέπει σήμερα κιόλας να το πει ο πρωθυπουργός. Και το ερώτημα μου είναι, αν έχει το κουράγιο για μία τέτοια εθνική έγερση ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: