Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Να διαγράψει ΤΩΡΑ η ΝΔ τον Λιάπη!

Ξεφτίλισε την ιστορική παράταξη ο "Μισέλ"

Ο γνωστός και ως... Μισέλ δεν είναι πλέον υπουργός. 
Αλλά κατάφερε ακόμα και στην πολιτική απαξίωση που είναι από το 2009 να διασύρει σήμερα με τα καμώματα του και τις αστείες δικαιολογίες του μία ολόκληρη παράταξη. 
Η συμπεριφορά σήμερα του Μιχάλη Λιάπη, απέδειξε πως υπάρχει μία γενιά πολιτικών που ό,τι και να κάνει δεν αλλάζει. 
Δεν καταλαβαίνει ούτε από πολιτική κρίση, ούτε απο ανέχεια, αλλά αντίθετα διατηρεί διαχρονικά όλα εκείνα τα πολιτικά χαρατηριστικά που μας έφεραν ως εδώ. 
Στην Ελλάδα της απαξίωσης. Την Ελλάδα των άκρων και της πολιτικλης αστάθειας. Που κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Η έπαρση, η αλαζονεία και η νοοτροπία "είμαι υπεράνω νόμου" , είναι μερικά χαρακτηριστικά των πολιτικών της μεταπολίτευσης. ...
Είναι η ίδια με εκείνη του Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ, που ως συνδιακαλιστής , -νόμιμα αλλά πόσο ηθικά; - πήρε 1.000.000 ευρώ αποζημίωση. 
Ο Μιχάλης Λιάπης, έδωσε σήμερα την εξήηγηση πως είχε μείνει από μπαταρία, θεωρώντας πως μιλά σε πολίτες με μειωμένη αντίληψη και μπορεί όπως άλλοτε να τους κοροιδεύει το πολιτικό σινάφι. Αυτές όμως οι εποχές έχουν περάσει.

Το σημερινό αποτελεί πλήγμα για την ΝΔ, γιατί δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, είναι είναι θέμα ηθικής ΤΑΞΕΩΣ, που ο κοσμός της κεντροδεξιάς έχει πάντα πολύ ψηλά στην ιεραρχία του. 
Και καλό θα είναι η Νέα Δημοκρατία να διαγράψει από τις λίστες της , τον κακομαθημένο ανιψιό του Εθνάρχη.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: