Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

LIVE: Επέμβαση της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ - Λεπτό προς λεπτό από τις 06:15 πμ μέχρι τώρα!


Επέμβαση της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή. Η εισαγγελική αρχή που βρίσκεται στο χώρο της ΕΡΤ απαιτεί την εκκένωσή του, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο...NAFTEMPORIKI.GR
06:53

Δ. Στρατούλης: Παράνομη και πραξικοπηματική ενέργεια η επέμβαση στην ΕΡΤ

«Παράνομη και πραξικοπηματική ενέργεια» χαρακτήρισε την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση της ΕΡΤ ο βουλευτής του Δ. Στρατούλης, με δηλώσεις του στον Σκάι.
Ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για «μαύρη επιχείρηση μέσα στη μαύρη νύχτα» και ανέφερε πως αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή έχει ζητήσει ενημέρωση για την επέμβαση των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ανταπόκριση.
«Σαν τους κλέφτες στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να αντιμετωπίσουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που δίνουν αγώνα», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη πράξη των απώθηση των συγκεντρωμένων.
06:48

06:44
Εργαζόμενοι της ΕΡΤ και συνδικαλιστές καλούν τον κόσμο να μεταβεί στο ραδιομέγαρο για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση.
06:43
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, αυτήν την ώρα έχει ξεκινήσει καταμέτρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της ΕΡΤ, ενώ έξω από το κτήριο βρίσκονται τα προεδρεία ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, που ζητούν να τους επιτραπεί να είναι παρόντες στην καταμέτρηση.
06:41
Και τα δύο ρεύματα της οδού Μεσογείων είναι κλειστά
06:36

06:34
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια απώθησης των συγκεντρωμένων από την είσοδο του ραδιομεγάρου.
06:32
Σύμφωνα με το left.gr, τα ΜΑΤ χτύπησαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη και Χρήστο Μαντά.
06:31

06:24
Μπροστά στην πύλη έχουν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος εργαζομένων.
06:20

06:17

06:15

06:14
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγείται ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης και τρεις ακόμα εργαζόμενοι της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον δικηγόρο των εργαζομένων, Δημήτρη Περπατάρη.
Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για συλλήψεις η προσαγωγές.
06:14
Η εισαγγελική αρχή που βρίσκεται στο χώρο της ΕΡΤ απαιτεί την εκκένωσή του, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο.
06:14
Επέμβαση της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ο νόμος εφαρμόζεται στο Ραδιομέγαρο.
Οι διάφοροι κατήγοροι της επιχείρησης εκκένωσης, δημοσιογραφικοί παπαγάλοι και πολιτικοί της αντιπολίτευσης τι πιστεύουν;
Ότι θα έμεναν εκεί για πάντα; Ακούω μεγαλόσχημες δηλώσεις περί καταπάτησης της Δημοκρατίας.
Γιατί το κτήριο τους ανήκε; Δεν είναι δημόσια περιουσία; Η κατάληψη του δημοσίου κτηρίου είναι πράξη δημοκρατική;
Καλή υπομονή σήμερα σε όσα εξωπραγματικά θα ακούσετε από όλους αυτούς που επί χρόνια μας παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα. Θα τους ανεχτούμε για μια ακόμη μέρα...