Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Kαφενείον ο ΣΥΡΙΖΑ». Σφοδρή επίθεση Τατσόπουλου στον Μουλόπουλο

(Ανανεωμένο) 

Ο κακός χαμός έγινε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών για να αναλύσει το… φαινόμενο Τατσόπουλος. 

Ο συγγραφέας μόνο που δεν είπε ότι θα τους… πηδ… ει όλους καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υβριστή του, Β. Μουλόπουλο. 
Ο κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για πρακτικές τύπου Ζαχαριάδη, ουσιαστικά δηλαδή ταύτισε τον ΣΥΡΙΖΑ με το σταλινικό ΚΚΕ, κάτι που ασφαλώς πόνεσε την Κουμουνδούρου η οποία θέλει να περνιέται για ευρωπαϊκή αριστερά, ανοικτή στην κοινωνία και άλλες τέτοιες μπούρδες...
Ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι η Ζαχαριαδική αυτή τακτική έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους. Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνος του αλλά καθώς και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τις ίδιες απόψεις μόνο που δεν τις λένε φωναχτά. Για τον κ. Μουλόπουλο ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας.
“Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ”, τόνισε και πρόσθεσε “δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε.

 Μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ για … διαπλοκή

Μπορεί ο Τατσόπουλος να έχει την τρέλα του και πολλές φορές να είναι εκτός τόπου και χρόνου, ωστόσο, η κριτική που άσκησε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν και σωστή και «ενοχλητική». Εξ’ ου και οι επιθέσεις εναντίον του και η Κ.Ο. του κόμματος που ασχολήθηκε με τον βουλευτή. Αν και δεν υπήρξε θέμα διαγραφής του και ο κ. Τσίπρας ζήτησε αλληλεγγύη μεταξύ των βουλευτών, εκείνο που έμεινε είναι η ανοίκεια επίθεση κατά του Τατσόπουλου με μπροστάρη τον πρώην δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Βασίλη Μουλόπουλο. Οι χαρακτηρισμοί περί …γελωτοποιού και …βυζιτού, με αφορμή την κριτική Τατσόπουλου κυρίως στο θέμα του σκίτσου του Χαντζόπουλου στα Νέα, προξένησαν εντύπωση αφού γράφτηκαν από πρώην δημοσιογράφο.
Αντί λοιπόν να υποστηρίξει την ελευθερία του τύπου, της έκφρασης και του γελοιογράφου ο κ. Μουλόπουλος έγινε το «μακρύ χέρι» της εξουσίας του Τσίπρα. Έγινε ο κονδυλοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που έπρεπε να… πλήξει τον εχθρό, δηλαδή τον Τατσόπουλο.
Η πλάκα είναι ότι ο κ. Μουλόπουλος ήταν κάποτε διευθυντής και δεξί χέρι του Ψυχάρη στο Βήμα, επομένως, πλήρως ενταγμένος στη… διαπλοκή που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι έτσι, λοιπόν, έχει δικαίωμα ο θύτης να το παίζει θύμα; Έχει δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για διαπλοκή όταν έχει εντάξει στους κόλπους του όλη τη διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ;

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας το… χαβά του. 
Από τη μια βάζει τους στενούς του συνεργάτες όπως ο Μουλόπουλος, να εκτελεί τα στελέχη που διαφωνούν κι από την άλλη επιχειρεί να ρίξει τους τόνους και μιλά για ελευθερία του λόγου. Όπως τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου. Έχουμε ανάγκη από περισσότερη αλληλεγγύη και συλλογικότητα στις τάξεις μας. Δεν συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν για τον Πέτρο (Τατσόπουλο) στα social media».
Εκτός τόπου και χρόνου. Social media είναι το άρθρο που έγραψε ο Μουλόπουλος στο left; Και την ίδια στιγμή που μιλά για ελευθερία του λόγου, έχοντας στο πλάι του, έναν βασικό εκπρόσωπο της διαπλοκής, τον κ. Μουλόπουλο, συνεχίζει να επιτίθεται σε εφημερίδες και κανάλια. «Δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλοκ από το σημερινό μνημονιακό έτσι όπως εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τα δελτία του Mega και τα ΝΕΑ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σαραφόπουλε καλημέρα σας δεν έχω διαβάσει όλα τα άρθρα σας για να ξέρω με ακρίβεια τι υποστηρίζετε αλλά αν μας προτείνετε Σαμαρά ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Σαμαράς = ΠΑΣΟΚ αρκετές καταστροφές έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ στην χώρα τα τελευταία 30 χρόνια δεν θα επιτρέψω να κάνει και άλλες ακόμα μεγαλύτερες με αρχηγό έναν κατά κοροϊδία Νεοδημοκράτη. Δεν σημαίνει αυτό ότι προτείνω ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ επίσης υποπαράρτημα του ΠΑΣΟΚ ή σε Χρυσή Αυγή αλλά σε καμιά περίπτωση ψήφο στον Σαμαρά, ψήφο στην Νέα Δημοκρατία Ναί αλλά με οποιονδήποτε άλλον αρχηγό.

Ανώνυμος είπε...

". . . αλλά με οποιονδήποτε άλλον αρχηγό."

Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΣΑΙ;;;