Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σε τι είναι πρωτοπόρος κάθε χώρα –Aπίστευτη πρωτιά για την Ελλάδα [εικόνες]

Σε τι είναι πρωτοπόρος κάθε χώρα –Aπίστευτη πρωτιά για την Ελλάδα [εικόνες]Για ποιο λόγο είναι διάσημη η κάθε χώρα; Ποιο χαρακτηριστικό των κατοίκων της την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες στο κόσμο; 

Μια έρευνα του DogHouse Diaries, στηριγμένη σε στατιστικά από το διαδίκτυο, , από τη Word Bank αλλά και από το Guinness World Records, αποκαλύπτει τι κάνει κάθε χώρα ξεχωριστή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι Έλληνες, για άλλη μια φορά, γίνονται γνωστοί για τη λατρεία που τρέφουν προς ...
το κάπνισμα. 
Μπορεί να μην μαθαίνουμε κάτι καινούργιο για τους εαυτούς μας, μέσω αυτού του ιδιαίτερου χάρτη, ωστόσο με το λιτό αλλά και ευκρινές «smokers», γίνεται αντιληπτό πως η αγάπη μας για το τσιγάρο έχει γίνει πλεόν παγκοσμίως γνωστή.
Βέβαια, το DogHouse Diaries αποκαλύπτει χαρακτηριστικά άλλων χωρών που σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν χειρότερα του δικού μας, όπως το «Cocaine use» ή το «Fascist Movements» που στιγματίζουν Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα.
Δείτε το χάρτη του DogHouse Diaries ανά ήπειρο: ...

Διαβάστε περισσότερα


Πηγή: Σε τι είναι πρωτοπόρος κάθε χώρα –Aπίστευτη πρωτιά για την Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/129016#ixzz2jgfN45Xu

Δεν υπάρχουν σχόλια: