Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού εμφανίστηκε ιδιαίτερα κομψή και ευγενική... Χαμογελαστή με όλους, αντάλλαξε χειραψίες, απέφυγε όμως οποιαδήποτε πολιτική αναφορά όπως κι οποιαδήποτε δήλωση.
 Στην εισαγωγή της ομιλίας της όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ιδιαίτερους δεσμούς της οικογένειάς της με την περιοχή, σημειώνοντας ότι είναι σε όλους γνωστό πως ο πρώην Πρωθυπουργός, η ίδια και τα παιδιά τους, επιλέγουν συχνά τα Γιάννινα για ολιγοήμερες διακοπές.
 Κατά τα λοιπά η ομιλία της κ. Παζαϊτη είχε αμιγώς επιστημονικό ενδιαφέρον καθώς ανέλυσε όλα τα τελευταία δεδομένα για τον καρκίνο του μαστού.
 «Η Πρώϊμη Διάγνωση Ισοδυναμεί με ´Ιαση» ήταν το κεντρικό θέμα της ημερίδας. Στο πρώτο μέρος προήδρευσαν η ομότιμη καθηγήτρια παθολογικής ανατομικής Νίκη Αγνάντη και ο αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής Χαράλαμπος Μπάτσης και κεντρικοί ομιλητές ήταν η Αννα Γούσια, Επίκ. Καθηγήτρια Παθολ. Ανατομικής, η Νατάσα Παζαϊτη, Δρ. Χειρουργός Μαστού και ο Νικόλαος Παυλίδης,Καθηγητής Παθολογίας-Ογκολογίας
 Στο δεύτερο μέρος προήδευσε η Αθηνά Βούρτση, Δρ. Ακτινολόγος, Πρόεδρος της ΕΕΑΜ και ομιλητές ήταν ο Σπύρος Λαζάρου, Δρ. Ακτινολόγος, Αντιπρ. της ΕΕΑΜ και ο Μιχάλης Σιαφάκας, Ακτινολόγος, Μέλος της ΕΕΑΜ.
 Αξιοσημείωτη ήταν η μαζική προσέλευση κόσμου, ειδικά γυναικών, οι οποίες πέρα από το ενδιαφέρον τους να δουν από κοντά τη Νατάσα, έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον και για επιστημονικά δεδομένα γύρω από ένα θέμα που απασχολεί έντονα το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού.
Πηγή epiruspost.gr
parapolitika