Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ρουσφετοευεργετηθέντες»

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ενδεχόμενη σύμπραξη της Κουμουνδούρου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες 

άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή «Live U» και την Πόπη Τσαπανίδου.

«Το μόνο που μου θυμίζει το ΣΑΝΕΛ… είναι η απάντηση της Μέριλιν Μονρόε», είπε και πρόσθεσε: 
«Δεν υπάρχει Μέριλιν Μονρόε στην ιστορία που μου διηγείστε. Είναι εξωφρενική κατά την άποψή μου η σύμπραξη»...


Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ακόμη: «Όταν δεν λες την αλήθεια στον ελληνικό λαό, είσαι ψεύτης. Όταν λες την αλήθεια, είσαι κυνικός. Δεν το καταλαβαίνω αυτό».
Ξεκαθάρισε πάντως ότι: «Είναι πολύ πιθανό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Εάν είναι πρώτο κόμμα, θα πρέπει να κάνει κυβέρνηση. Πού θα βρει τους 151 βουλευτές; Δεν έχει τον αριθμό ψήφων για να κάνει αυτοδυναμία. Πρέπει να βρει άλλο κόμμα». Και τόνισε ότι όλα μπορεί να γίνουν στην πολιτική. 

Υποστήριξε ότι «Ο μόνος σύμμαχος του Τσίπρα για να σχηματίσει κυβέρνηση είναι ο Καμμένος».

Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε πάντως ότι την κυβέρνηση την ρίχνεις για να πάρεις τη θέση της. «Την κυβέρνηση δεν την ρίχνεις για να κάνεις παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μόλις καταγγείλουν το μνημόνιο, δεν θα υπάρξει μνημόνιο. Την επομένη το πρωί τι θα κάνουν; Ούτε μία δεκάρα δεν προκύπτει από το πρόγραμμά τους. Είναι περιαυτολογίες», σημείωσε.

Υποστήριξε ότι «Είναι άθλος το πρωτογενές πλεόνασμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει και μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε».

Και μίλησε για πολλοστή φορά για την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τους περιθωριακούς και απελπισμένους της μεγάλης πόλης», προσθέτοντας ότι: «Αυτοί που μισούν και βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και ζητούν κρεμάλες είναι αγνώμονες. Είναι υπόλογοι. Όταν πήγαιναν και ζητούσαν ρουσφέτια, δεν ήξεραν;».

Τόνισε ότι: «Εγώ ποτέ δεν έκανα ρουσφέτια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ρουσφετοευεργετηθέντες. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει αν ο Τσίπρας θα συνεργαστεί με τον Καμμένο».



Δεν υπάρχουν σχόλια: