Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο Καραμανλής δεν πήγε να ψηφίσει την τροπολογία για την αδειοδότηση των ψηφιακών καναλιών - Ηχηρή απουσία με νόημα

Εκτός από το Γιώργο Παπανδρέου που ψήφισε «όχι» την τροπολογία για την αδειοδότηση των ψηφιακών καναλιών η άλλη μεγάλη έκπληξη της ψηφοφορίας ήταν η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Καραμανλής είναι η πρώτη φορά που απέχει από ονομαστική ψηφοφορία και συνεργάτες του σημείωναν μιλώντας σε δημοσιογράφους πως η απουσία αυτή ήταν μήνυμα δυσαρέσκειας με πολλούς αποδέκτες.
Μάλιστα, άλλος συνεργάτης του ανέφερε με νόημα: «Γιατί να έρθει να ψηφίσει ο Καραμανλής, όταν δεν πήγε ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος»...

Επίσης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός ψήφισε την τροπολογία την τελευταία στιγμή αφού νωρίτερα είχε γίνει αλλαγή από τον Σίμο Κεδίκογλου στην καταληκτική ημερομηνία για να δοθούν οι ψηφιακές άδειες. Μετά την αλλαγή του κ. Κεδίκογλου ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου του 2014 και όχι ο Ιούνιος του 2015.

Ο κ. Κρεμαστινός είχε εκφράσει τις διαφωνίες του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και είχε αναφέρει πως δεν θα ψηφίσει την τροπολογία αν δεν αλλάξει η καταληκτική ημερομηνία..

Λίγο αργότερα ο κ. Κρεμαστινός μιλώντας με δημοσιογράφους και σχολιάζοντας τα «όχι» των κ.κ. Παπανδρέου και Απόστολου Κακλαμάνη είπε πως αν ήθελαν θα πρεπε να έρθουν στην ΚΟ και να εκφράσουν την άποψή τους και τα επιχειρήματά τους και όχι να κρατήσουν αυτή τη στάση που κράτησαν. αν ήθελαν να συμβάλουν ουσιαστικά.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: