Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Νέα Βίντεο ντοκουμέντα: Η στιγμή της εκτέλεσης των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο

Ένα νέο βίντεο, πραγματικό ντοκουμέντο, το οποίο θα βοηθήσει περισσότερο τις Αρχές, έρχεται στη δημοσιότητα. Οι δράστες πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής τα θύματα και να τα πυροβολούν. 

Στη δημοσιότητα βίντεο έδωσε και η ΕΛ.ΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (Vids)

Σε νέο βίντεο που δημοσιεύεται στο διαδικτυακό ιστότοπο zougla.gr, αποτυπώνεται όλη η στιγμή της δολοφονίας των νεαρών οπαδών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Με ανακοίνωσή της η ...
ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την ένοπλη επίθεση και τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.
Όπως φαίνεται καθαρά, υπάρχει μία παρέα τεσσάρων οπαδών της οργάνωσης οι οποίοι κάθονται και συζητούν. Ξαφνικά αντιλαμβάνονται πως κάποιος κινείται προς το μέρος τους και αρχίζουν να δέχονται τα πυρά.
Ο ένας νεαρός τρέχει ενώ ο δράστης τον πυροβολεί για μία φορά, αλλά μετά στρέφει τα πυρά του προς τα υπόλοιπα θύματα τα οποία πυροβολεί ξανά και ξανά και μετά τους δίνει και τη χαριστική βολή.
Το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται πιθανότατα από τον τρίτο όροφο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.
Πηγή βίντεο: zougla.gr
Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ
Στο βίντεο βλέπουμε τους δράστες να τρέχουν μετά τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος.
Επίσης στο 0:35 βλέπουμε τον εκτελεστή να πυροβολεί.
 
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, η μαύρη μοτοσικλέτα η οποία εμφανίζεται κάποια στιγμή στο υλικό έχει ελεγχθεί και δεν προκύπτει εμπλοκή της στο συμβάν. Πρόκειται για την ακρίβεια για τον πολίτη ο οποίος προσπάθησε να τους ακολουθήσει αλλά δέχθηκε πυρά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει.
Στο οπτικό υλικό φαίνεται αρχικά η μοτοσικλέτα των δραστών να περνά με μεγάλη ταχύτητα από τα αριστερά προς τα δεξιά, στο 0:05.
Δευτερόλεπτα μετά, πιο συγκεκριμένα στο 0:30 εμφανίζονται οι δράστες να κινούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά, δηλαδή από εκεί που είχε κινηθεί η μοτοσικλέτα. 
Στη συνέχεια ξεκινάνε οι πυροβολισμοί και μετά οι δολοφόνοι σπεύδουν να εξαφανισθούν τρέχοντας.
Εντύπωση προκαλεί πως ο ένας δράστης φαίνεται να κουτσαίνει ή τέλος πάντων να μην μπορεί να κινηθεί με άνεση.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου.
Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το πιο πρόσφατο βίντεο
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Αστυνομίας, το βίντεο της ένοπλης επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο zougla.gr δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία.
news247 Νοέμβριος 05 2013 17:49

Δεν υπάρχουν σχόλια: