Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Αλαβάνος: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν... μετεωρολογικό δελτίο!

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β΄» 

σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο Αλέκος Αλαβάνος υποστήριξε ότι τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιφατικά και το μόνο που κάνουν είναι να «επιτείνουν τη σύγχυση του λαού».
«Δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ο κ. Τσίπρας "εθνική καταστροφή" την επιστροφή στη δραχμή. Με τον ίδιο τρόπο λέει τα ίδια με τον Αντώνη Σαμαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος...


Πρόσθεσε, δε, ότι οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν «μετεωρολογικό δελτίο» έτσι που αλλάζουν συνέχεια και έφερε ως αντιδιαστολή το παράδειγμα της ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε ότι εκτιμά τη θέση της ακόμα και αν διαφωνεί μαζί της.
Ερωτηθείς επανειλημμένως για το θέμα της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε ότι «από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε μια προσπάθεια εναλλακτικής λύσης με αίσθημα φόβου» και εξήγησε ότι «με το φτηνό νόμισμα θα έχουμε άμεσα αύξηση εξαγωγών και μείωση εισαγωγών αφού θα υπάρξει ένταση της εσωτερικής παραγωγής»
Σε ερώτηση, δε, για το τι θα γίνει με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου σε περίπτωση επιστροφή στη δραχμή υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να στραφεί στη λύση του φτηνού ιρανικού πετρελαίου, όπως δεν μπορεί να κάνει τώρα επειδή υπάρχει εμπάργκο των ΗΠΑ και της ΕΕ. 

frognews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: