Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κινητοποίηση της Κομισιόν για τον Έλληνα κουρέα από την Κέρκυρα


Ευαισθητοποιημένη είναι η Κομισιόν 

από την υπόθεση του κ. Σπύρου Πρίφτη, του κουρέα από την Κέρκυρα 

που εδώ και πολύ καιρό κάνει μάταιες προσπάθειες να ανοίξει το κουρείο του στο νησί από όπου κατάγεται, αφού η ελληνική γραφειοκρατία στέκεται εμπόδιο

και η πολιτική ηγεσία του ελληνικού κράτους δείχνει πλήρη αδιαφορία.
Ο κουρέας από την Κέρκυρα, συνάντησε εμπόδια στο να αποκτήσει δικό του κατάστημα καθώς...
υπάρχει διάταξη που ορίζει ότι για να το κάνει κάποιος αυτό χρειάζονται δύο χρόνια προϋπηρεσίας για τη λήψη άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Η πρόβλεψη αυτή καταργήθηκε με το άνοιγμα των επαγγελμάτων ωστόσο όχι στην πράξη αφού η ελληνική γραφειοκρατία φαίνεται ανίκητη!
Ο κ. Πρίφτης μάλιστα είχε στείλει και επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και στον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση για το πρόβλημα του. Καθώς το πρόβλημά του παρέμενε στράφηκε και πάλι στις Βρυξέλλες και ενημερώθηκε ότι η Κομισιόν θα παρέμβει για την υπόθεσή του με δικά της έξοδα και θα ξεκαθαρίσει τι ισχύει βοηθώντας τον να βρει το δίκιο του.
Από το 2012 ο κ. Πρίφτης έχει στείλει επιστολές σε πολλούς Ευρωπαίους και Έλληνες αξιωματούχους,  όπως στον Χορστ Ράιχενμπαχ ο οποίος του είχε απαντήσει και στον Όλι Ρεν που επίσης είχε δεσμευτεί να βοηθήσει, αλλά και στους Ματίας ΜορςΜπομπ Τράα και Σίμον ο Κόνορ οι οποίοι του απάντησαν άμεσα ώστε να του προσφέρουν βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: